به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، «عباس علی آبادی» امروز (دوشنبه) در یک نشست خبری افزود: مپنا و جنرال الکتریک در این مذاکرات هنوز به جمع بندی و نتیجه گیری خاصی نرسیده اند.
وی تاکید کرد فعلا آنها آمده اند و بازدیدهایی از مجموعه ما داشته اند و گفت: شرکت جنرال الکتریک که یکی از شرکت های درجه اول در صحنه ساخت تجهیزات دوار است، از گذشته در ایران فعالیت می کرد و هنوز بسیاری از نیروگاه هایی که در کشور کار می کنند از توربین های جنرال الکتریک استفاده می کنند.
علی آبادی ادامه داد: مپنا از آن زمان که هنوز توربین تولید نمی کرد در برخی طرح ها از توربین های جنرال الکتریک بهره می برد.
«تلاش می کنیم که در سطح بین الملی با آنها همکاری داشته باشیم که این یک همکاری حرفه ای و تخصصی و فارغ از ملاحظه های دیگر است».
مدیر عامل گروه مپنا در مورد زمینه های همکاری 2 شرکت گفت: توربین سازان از زیرساخت های مشابهی برخوردارند و به زمینه های مشابهی ورود پیدا می کنند؛ به عنوان نمونه جنرال الکتریک در زمینه های لوکوموتیو، تجهیزات نفت و گاز، تجهیزات پزشکی فعالیت می کند و ما نیز در همین زمینه ها فعالیت داریم.
به گزارش ایرنا، بعد از اجرای برجام، راه برای همکاری های اقتصادی شرکت های ایرانی با شرکت های بین المللی باز شد که در این زمینه می توان به قراردادها در زمینه نفت، خودرو، هواپیمایی و ... اشاره کرد.
شامگاه بیست و ششم دی ماه 1394 با انتشار گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره انجام تعهدات هسته ای ایران در برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) اجرای تعهدات طرف مقابل (گروه 1+5) یعنی روند لغو تحریم های هسته ای غرب علیه تهران آغاز شد.
برای آگاهی از آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان با کانال اقتصادی ایرنا در تلگرام همراه شوید:
https://t.me/irnaeco
اقتصام**9189*1961* خبرنگار: اسماعیل داودی* انتشار: مریم مسعود