به گزارش ایسنا، مجتبی عبدالهی ضمن گرامیداشت روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانهای اظهار داشت: ورزشهای زورخانهای و انجام حرکات پهلوانی از قدیمیترین ورزشهای بدنسازی جهان به شمار می رود و یکی از اصلیترین آداب زورخانه این است که ورزشکاران باید مواردی از قبیل فروتنی و از خود گذشتگی، مروت و مردانگی، سفرهداری، کمک به فقرا و تنگدستان را رعایت کنند. بنابراین حوزه ورزش شهرداری تهران در زمینه احیاء و ترویج ورزش باستانی و زنده نگه داشتن فرهنگ پهلوانی اقداماتی را انجام داده است.
وی با بیان اینکه در دوره 12 ساله مدیریت شهری یکی از حوزه های بسیار موفق ورزش و بویژه ترویج ورزش همگانی بوده است، افزود: بزرگترین اتفاقی که برای تغییر رویکرد شهروندان نسبت به ورزش داشتهایم، زیر ساختها بوده است. در این حوزه با سند چشم اندازی که مدیریت شهری داشته، اتفاقات خوبی را رقم زده است.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران خاطرنشان کرد: با توجه به درخواستهای مردمی نسبت به توسعه و ترویج فرهنگ ورزش در نقاط مختلف تهران، ساخت زورخانه در دستور کار برنامههای مدیریت شهری مناطق قرار گرفت.
وی اعلام کرد: تا سال 84 فقط دو زورخانه در تهران وجود داشت، اما طی 12 سال مدیریت شهری اخیر در راستای حمایت از ورزش باستانی و ملی، 20 زورخانه جدید راهاندازی شد و به تعداد مناطق پایتخت رسید.
عبدالهی با اشاره به اینکه ورزش پهلوانی ریشه در آموزههای دینی دارد، افزود: نونهالان در این ورزش آموزش میبینند که همزمان با ساختن جسم به ساختن روح خود نیز همت کنند.
براساس گزارش روابط عمومی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با تاکید بر بالندگی و سلامت شهروندان و توسعه فضاهای ورزشی خاطرنشان کرد: به منظور شناسایی استعداد جوانان و نوجوانان تهرانی جهت راهیابی به المپیاد رشتههای مختلف ورزشی بویژه ورزش زورخانهای، تلاش داریم که اهمیت این رشته ورزشی را در ارکان مختلف زندگی فراموش نکنیم.