ماهان شبکه ایرانیان

۷ نکته جالب در مورد دانشگاه‌های کره/ روزانه‌های مریم در کره

من مریم هستم، دختری ایرانی، دختری با انرژی که به دنبال یک زندگی‌ پر از ماجرا و متفاوت برای تحصیل به کره اومده. من از دبیرستان آرزوی یه زندگی متفاوت رو داشتم. از روز‌های تکراری خسته بودم که یه تغییر بزرگ در زندگیم پیش اومد. اومدن به کره بهترین اتفاق زندگی من بود.

7 نکته جالب در مورد دانشگاه‌های کره/ روزانه‌های مریم در کره

الان بیشتر از دوسال از زندگی من در آرزوهام می‌گذره و حالا قراره هر هفته دو بار با روزانه‌های مریم در کره به بنیتا بیام. این بار در مورد 7 چیز جالب در دانشگاه‌های کره صحبت می‌کنم. در ادامه با بنیتا باشید.

 

7- شهریه‌ی دانشگاه‌های کره هر ترم حدود 3000 دلار تا 5000 دلار بستگی به نوع دانشگاه و رشته متفاوت است.

در کره برای خود کره‌ای‌ها بورسیه‌های زیادی فراهم نشده و معمولا نفرات اول در رشته با توجه به معدل می‌تونن کمی بورسیه دریافت کنند. 

خوشبختانه برای خارجی‌ها تقریبا بورسیه‌های زیادی هست و منم مجبور به پرداخت شهریه نیستم.

 

6- رشته نا‌مشخص

در کره بعد از دریافت نتایج کنکور دانش‌آموزها رزومه‌ی خودشون رو به همراه نمره‌ی کنکورشون به 6 دانشگاه مختلف ارسال می‌کنند و در مرحله‌ی دوم یه مصاحبه هم دارند. در آخر که نتایج هر 6 دانشگاه اومد، دانشگاه دلخواهشون رو انتخاب می‌کنند.

در این بین، رشته‌ی مورد نظر رو موقع نوشتن رزومه در اون قید می‌کنند. اما در کره به کسانی که هنوز در مورد رشتشون مطمئن نیستند این فرصت داده می‌شه که در سال دوم دانشگاه رشته‌ی خودشون رو انتخاب کنند.

 

5- اردوی آموزشی

قبل از شروع دانشگاه همه‌ی ورودی‌های جدید در یک رشته، به همراه تعدادی استاد و ترم بالایی‌ها به یه مسافرت آموزشی دو روزه می‌رن. در طی این دو روز کلی مسابقات فکری و ورزشی انجام می‌شه و محیطی برای صمیمی شدن دانشجوهای جدید با ترم بالایی‌هاشون و استادها فراهم می‌شه.

که متاسفانه من این اردو رو در سال اول به خاطر امتحانات کالج زبان از دست دادم.

 

4- انجمن‌های مختلف

در دانشگاهای کره همه‌ی افرادی که سرگرمی مشترک دارند با هم در یک انجمن فعالیت می‌کنند. تعداد زیادی انجمن از هنر، موسیقی، ورزش و حتی درسی در دانشگاه وجود داره. محیط انجمن‌ها خیلی موقعیت مناسبی برای پیداکردن دوست‌های جدید فراهم می‌کنه.

 

3- فرهنگ ترم بالایی و پایینی

در کره احترام به بزرگ‌تر مخصوصا ترم‌بالایی خیلی اهمیت داره. در دانشگاه‌ هم ترم بالایی‌ها رابطه‌ی خوبی با ترم پایینی‌ها دارند و معمولا بعد از ورودشون به دانشگاه، براشون غذا می‌خرند و مواقعی که مشکل درسی داشته باشند یا جزوه‌ی درسی بخوان، بهشون کمک می‌کنند.

حتما کسایی که سریال کره‌ای پنیر در تله رو دیدن درباره‌ی این فرهنگ آشنایی کامل دارند.

 

2- جشنواره

در دانشگاه‌های کره تعداد زیادی جشنواره برگزار می‌شه که از این راه هم منبع درآمد جانبی برای دانشگاه فراهم می‌شه و هم دانشجوها در بین درس خوندن کمی تفریح می‌کنند.

 

1-  نمره‌دهی رتبه‌ای

در ایران معمولا نمره‌ای که در امتحان می‌گیریم نمره‌ی نهایی محسوب می‌شه، اما در کره متفاوت هست. با توجه به نظر استاد ممکنه کمی متفاوت باشه اما معمولا به این صورت هست:

  30 درصد کلاس: A

  30 درصد کلاس: B

  30 درصد کلاس: C

   10 درصد کلاس: D

برای مثال اگر در یک کلاس 100 نفره میانگین نمرات 99نفر 70 بشه و تنها یک نفر 69 بشه، نمره نهایی اون 99 نفر  A+ و اون یه نفر D- می‌شه.

این یعنی در کره دانشگاه یک میدان رقابت هست و هر روز همه برای بهتر شدن از هم‌کلاسی خودشون تلاش می‌کنند. 

 

سوال:  

نظر شما در مورد سیستم نمره‌دهی دانشگاه‌های کره چیه؟

کدوم یکی از موارد رو دوست داشتید که در ایران هم باشه؟

نظرات خودتون رو درکامنت‌ها با ما درمیون بذارید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان