به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی کارگروه ساماندهی مد و لباس، ملازاده - دبیر ستاد صیانت از حقوق شهروندی وزارت کشور - در دومین مراسم تجلیل از فعالان عفاف و حجاب گفت: با توجه به اینکه من در 40 دستگاه در 31 استان کشور وظیفه بررسی عملکرد و ارزیابی اقدامات انجامشده در زمینه عفاف و حجاب را برعهده دارم، اعلام میکنم که نظر به مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی، برای 25 دستگاه در 310 بند در زمینه ترویج فرهنگ عفاف و حجاب، 21 بند از آنها برعهده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی واگذار شده و اقدامات انجامشده در کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور، بسیار پیشروتر از سایر بخشهای وزارتخانه بوده که حمایت این کارگروه از ادارههای ارشاد استانها از جمله این تلاشهاست.
او اشاره به اینکه هنر هنرمندان نیز نقش بسزایی در این زمینه دارد، ادامه داد: بحث پوشش، وابسته به عفت و حیا و از مسائل مرتبط با روح و نفس انسانهاست و باید در این زمینه به شکلی هنرمندانه اقدامات فرهنگی، آموزشی و زیربنایی انجام شود.
وی بیان کرد: متأسفانه امروزه هجمههای بیرونی به عرصه عفاف و حجاب کشور جدی است و وضعیت نامناسبی بهدلیل کمکاری بسیاری از نهادهای متولی پیش آمده که اثراتی را بر سبک زندگی ما وارد کرده، البته در این بین نقش صداوسیما و رسانههای مجازی در تغییر ذائقه مردم بسیار بسزاست.
دبیر ستاد صیانت از حقوق شهروندی وزارت کشور اظهار کرد: نقش طراحان لباس در به منصه ظهور رساندن آثار خود برای اصلاح نحوه پوشش مورد نظر جامعه، بسیار مهم است و شاید صحه گذاشتن بر این مسئله، یکی از مصادیق مقوله آتش به اختیار باشد که طراحان هنرمند و دلسوز ترویج فرهنگ عفاف و حجاب باید خود را در این زمینه مسئول بدانند. طبق مصوبه هیئت دولت، دولت موظف است از مؤسسات مردمنهاد مروج فرهنگ عفاف و حجاب بهشکل مادی و معنوی حمایت کند.
وی بر لزوم تولید محتوا برای فضای مجازی در راستای توسعه فرهنگ عفاف و حجاب تأکید کرد و افزود: زمانی که به سراغ برخی دوستان میرویم و میگوییم چرا در این زمینه کمکاری میشود پاسخ میدهند که ذائقه مردم این را نمیپسندد در صورتی که همین شبکههای اجتماعی میتوانند با قدرت، در زمینه ذائقهسازی برای مردم قدم بردارند.