ماهان شبکه ایرانیان

آن که بذر توحید را باران بود / نظریه دانشمندان مغرب زمین درباره پیامبر اکرم

محمد از بزرگ ترین خیرخواهان بشر است و ظهور او، نشانه یکی از عالی ترین عقول می باشد

مسترجون دی فینرات انگلیسی

محمد از بزرگ ترین خیرخواهان بشر است و ظهور او، نشانه یکی از عالی ترین عقول می باشد. اگر آسیا بخواهد به فرزندان خود افتخار کند، سزاوار است که به این رادمرد بزرگ و بی مانند، افتخار نماید؛ البته یکی از ظلم های بزرگ است، اگر بخواهیم حق این مرد بزرگ را ادا نکنیم؛ زیرا این همان شخصی است که در هنگام ظهورش، عرب در درجه ای از انحطاط و توحش بوده که بر ما مخفی نیست و باز می بینیم که پس از بعثت او، بر اثر انواری که دیانت اسلام در کسانی که آن را با میل پذیرفتند، افروخت، چگونه اوضاع آن سامان، منقلب و دگرگون شد؛ به همین جهت است که شک در بعثت محمد صلی الله علیه وآله را شک در قدرت خداوندی که شامل تمام جهان و جهانیان است، باید دانست.

سرفلکد آمریکایی

عقل محمد صلی الله علیه وآله از عقول بزرگ و بی مانندی بود که زمانه کمتر آنها را به وجود می آورد و با همان عقل بزرگ بود که محمد صلی الله علیه وآله از امور، اطلاع کامل داشت و با یک نظر سطحی، به کنه امور پی می برد و تشخیص می داد. در معاملات خصوصی، گذشت، عدل و انصاف بی نظیری داشت و با دوست و آشنا، فقیر و غنی و ضعیف و قوی، با مساوات رفتار می کرد.

ادوارد مونته، رئیس دانشگاه ژنو

محمد صلی الله علیه وآله پیغمبری بود که به همان معنی که قدمای بنی اسرائیل می گویند، او از یک عقیده خالص - که هیچ بستگی با بت پرستی نداشت - دفاع کرد. تمام سعی و کوشش این مرد، برای نجات ملتش از یک دین بی معنی و بی اعتبار بود. او می خواست آنها را از منجلاب فساد اخلاق، پستی عادات و فساد عقیده، نجات دهد؛ بنابراین، ممکن نیست در راستی اخلاق و شور خداپرستی که سراسر وجودش را فراگرفته بود، شک کرد.

لوئی توماس، نویسنده معروف آمریکایی

کمتر خانواده ای در عربستان دیده می شود که نام یکی از فرزندان خود را «محمد» نگذارد و اصولاً انتشار این نام در عالم، بیشتر از انتشار نام پطرس و یوحناست. محمد صلی الله علی وآله، پیغمبر عرب، اول کسی بود که وحدت ملی عرب را عملی کرد و آن قبایل را در زیر یک پرچم گردآورد و هنگامی که ظهور نمود، نه تنها عربستان، بلکه جهان، محتاج به ظهورش بود. او با قوه و اعمال نفوذ، وحدت عرب را ایجاد نکرد؛ بلکه بر اثر کلام شیرین و اخلاق نیک خود، قلوب این قوم را تسخیر کرد تا آنان از روی میل از او پیروی کرده، به گفته هایش ایمان آوردند. حقا می توان گفت که فرزند مکه صفایی داشت که در سایر پیغمبران یافت نمی شد. در او نیرویی بود که با آن، میان دل های متفرق، ایجاد ائتلاف می کرد و به طوری آنها را متحد می کرد که در پندار و احساس، در حکم یک دل بودند.

لیک از استادان مشهور

یکی از تعالیم بی مانندی که این پیغمبر بزرگوار به مردم داد و خدمت قابل تقدیری که به بشریت نمود، تحریم مواد الکلی است که به واسطه آن، در مدت چهارده قرن، هزاران میلیون انسان را از این سم کشنده، نجات داد و همین دستور، یکی از معجزات دین محمد صلی الله علیه وآله است؛ زیرا که ما به چشم خود دیدیم که آمریکا برای تحریم الکل، چه کوشش های بیهوده ای نمود و نتیجه نگرفت؛ اما محمد صلی الله علیه وآله، با آن نفوذ معنوی و قوه ادبی، توانست پیروان خود را از نوشیدن این مایع مهلک باز دارد.

مستر هوبرت ویل، صاحب کتاب المعلم الاکبر

محمد، ششصد سال پس از مسیح ظهور کرد و با نیروی خدایی که داشت، توانست تمام اوهام را برطرف سازد و بت پرستی را براندازد و چون مردی درست کردار، راست گو و بی آلایش بود، مردم به او لقب امین داده بودند. لهجه صادق و عزم استواری داشت و با همین مزایا، توانست گمراهان را به راه راست هدایت کند.

لورانسیا دالبری از بانوان دانشمند

محمد صلی الله علی وآله، بزرگ و پیشوای حکومت اسلامی و همواره مراقب آسایش و آزادی ملت خود بوده و کسانی را که مرتکب جنایت می شدند، مجازات می کرد. این پیغمبر، دعوت به پرستش خدای یگانه و دین یگانگی را ترویج می کرد و در دعوت به این دین، لطف و مهربانی را حتی با دشمنان، مراعات می کرد. در این شخصیت، دو صفت از بهترین و عالی ترین صفات بشری وجود داشت و آن دو، عدل و رحمت می باشند.

هانری ماسه

اگر درباره پیغمبر اسلام یک بحث اجمالی نماییم، شخصیتی که همواره متفکر و در اندیشه است، با نفسی که باطنش مملو از غم و اندوه باشد، در برابر ما مجسم می شود؛ اما مدارکی که از او در دست است، شخصی را در برابر ما می آورد که معتقد به خدای یگانه و زندگانی اخروی است و از صفات برجسته اش، مهربانی بی شائبه، عزم، اراده و اعتقاد است؛ علاوه بر این، مردی است حاکم، اداره کننده، سیاسی، جنگی و با وجود این، قاهر و آشوب طلب نبوده، برعکس، همیشه طالب صلح و آرامش بوده است.

بروکلمان، استاد معروف

قطعا خود محمد صلی الله علی وآله نیز، از قدرشناسی و ستایش قریش از اقدام او و احترامی که نسبت به او روا داشته اند، به خود بالیده است و این داوری او، از وقوع جنگ جلوگیری کرد و این نشان می دهد که خداوند او را برای کار بسیار بزرگی برگزیده است؛ به خصوص که مورخان معتقدند که محمد صلی الله علی وآله در اخلاق نیک، راستی گفتار، امانت، بخشش، نیکی منظر و فروتنی در میان قوم خود، ممتاز بود و در نزد مردم مکه، ملقب به امین شده بود و از فرط اطمینان و اعتمادی که به او داشتند، اموال خود را نزد او به امانت می گذاشتند. محمد صلی الله علی وآله هرگز به استعمال مسکرات نپرداخت و در جشن ها و اعیادی که برای بت ها گرفته می شد، حاضر نشد و از دسترنج خود زندگی می کرد؛ زیرا از پدر، ارثی به او نرسیده بود و چون با خدیجه آشنا شد، با اموال او تجارت می نمود.

مسیو بارتلمی سن هیلیارد

محمد صلی الله علی وآله در دوره خود، باهوش ترین عرب و پرهیزگارترین و متدیّن ترین آنان، پرحوصله و بردبارتر از همه و نسبت به دشمنان از همه مهربان تر و خوش رفتارتر بود و بر پایه آن، امپراتوری عظیم و بی مانند اسلامی را برپا کرد که ناشی از تفوق این پیغمبر، بر رجال آن عصر بود و بس؛ اما دینی که او آورد و مردم را به آن دعوت نمود، یک خیر و برکت بزرگ بود و از این رو، عموم ملل به او گرویدند و از آن بهره مند شدند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان