ماهان شبکه ایرانیان

چرا مسیحیت صهیونیستی؟!

طی شماره های اخیر، مجموعه مطالبی درباره «مسیحیت صهیونیستی» و مباحث مرتبط با آن تقدیم خوانندگان عزیز و محترم موعود شد

طی شماره های اخیر، مجموعه مطالبی درباره «مسیحیت صهیونیستی» و مباحث مرتبط با آن تقدیم خوانندگان عزیز و محترم موعود شد. شاید طرح موضوعاتی از این دست مغایر با موضوع و سیاست اصلی نشریه یعنی طرح مباحث «مهدوی» به نظر می رسد، اما پوشیده نیست که گفت وگو از «موعود ادیان» و «منجی آخرالزمان» در زمره تعهدآورترین موضوعات جاری در میان مناسبات ماست. طبیعت چندوجهی این امر مقدس، توجه به ساحتهای مختلف و وجوه گوناگون معرفتی آن را ضروری می سازد؛ چنانکه از بیان کم و کیف مناسبات اجتماعی، اقتصادی و سیاسی مسلمین و همه آنچه که موجب تقویت یا تضعیف آنان می شود نمی توان غفلت کرد.

مهدویت موضوع انتزاعی، ویژه ایام خلوت گزینی و بی وضع در برابر همه آنچه که فرهنگ و کیان شیعیان را به مخاطره می اندازد نیست و به عکس، به دلیل انتساب آن به مقام عظمای ولایت حضرت صاحب الامر(ع) به عنوان حجت خدا، موعود منتظر، هادی و مهدی آخرالزمان همواره مسلمین و به ویژه شیعیان را به هوشیاری و مراقبت و توجه به وقایع جاری دعوت می کند تا ساحت این فرهنگ اصیل و جغرافیای کشورهای اسلامی و شیعی همواره مصون از کید دشمنان و در امان از انحرافهای عقیدتی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی آنهم در دوره پر فتنه و بلای آخرالزمان باشد.

گفت وگو از «غیبت صغری»، «نواب اربعه»، «فلسفه انتظار» و مباحثی از این دست برای آنان که می خواهند به حقیقت در زمره منتظران با معرفت، مراقبان مهیای حضور در پیشگاه حضرت حجت(ع) و رزمندگان مهیای شهادت در رکاب ایشان باشند کافی نیست.

شناخت «حق و باطل زمان» به همراه تنومندی جسم و جان در این عصر می تواند انسان مسلمان را به مجاهدی عارف در طریق آمادگی و انتظار بدل سازد.

و اما بعد!

در پاسخ به سؤال برخی دوستان که طرح مباحثی پیرامون «مسیحیت صهیونیستی» برایشان سؤال برانگیز شده بود عرض می کنیم که:

1. «مسیحیت صهیونیستی» جریانی «فرهنگی، سیاسی» است که با تکیه بر آموزه های توراتی، تمایلات سیاسی صهیونیستی و امکانات نظامی آمریکا سعی در کسب سلطه کامل بر جغرافیای فرهنگی و خاکی مسلمین (از نیل تا فرات) دارد.

2. این جریان موضوع زمینه سازی ظهور مقدس را بهانه حضور در خاورمیانه، حمایت از اسرائیل، تسلط بر عراق و... ساخته است.

3. این جریان «ظهور حضرت عیسی(ع)» را مشروط به تشکیل اسرائیل بزرگ، انهدام بیت المقدس، بنای هیکل سلیمان و بالاخره واقعه «آرماگدون» می شناسند و حذف عوامل مزاحم تحقق این استراتژی، مقابله با مسلمین و روحیه جهادی شیعیان، سلطه کامل بر ایران اسلامی و قتل عام مخالفان سلطه صهیونیسم بر سرزمینهای اسلامی را مقدمه لازم به شمار می آورد.

4. رسانه های غربی، به ویژه سینمای هالیوود طی سه دهه اخیر سعی در القاء آموزه های آخرالزمانی توراتی از طریق فیلمهای سینمایی و بازیهای کامپیوتری و... به مردم غرب و زمینه سازی ذهنی برای آنها داشته و چهره منفور، غیر واقعی و ظالمانه ای از مسلمین، جهادگران مسلمان شیعی و فرهنگ ولایی ارائه کرده اند. همچنین سازندگان این فیلمها سعی در ایجاد انفعال و تأثیرپذیری در روحیه جوانان مسلمان داشته و تلاش می کند آموزه های مذهبی و دینی آنها به ویژه باور مهدوی و موعودی را خرافه، اساطیری و موهوم جلوه دهند.

5. غرب در دهه های آخر قرن بیستم (به ویژه پس از پیروزی انقلاب اسلامی) دریافت که ایده «مهدوی» و فرهنگ ولایی اصیل که توسط شیعیان مطرح می شود از استعداد بالقوه و شگرفی برای تهدید فرهنگ و تمدن الحادی و سیاست استکباری غرب برخوردار است و به عنوان طرحی جایگزین «فرهنگ لیبرالیستی» می تواند جاذب عموم مردم سرخورده جهان امروز شود؛ از اینرو مخدوش ساختن چهره این فرهنگ، القاء این معنا که آینده از آن فرهنگ لیبرالیستی است و بیهوده جلوه دادن هرگونه تلاش برای تغییر وضع موجود در دستورکار گردانندگان نظام سلطه در بخشهای فرهنگی و سیاسی غربی قرار گرفته است.

6. متمسک شدن به موضوع «قریب الوقوع بودن ظهور حضرت مسیح(ع)» برای محتوم جلوه دادن سلطه یهودیت و مسیحیت بر کل جهان در هیأت حکومت جهانی، حکایت از طرحی زیرکانه، مُحرّف و سلطه جویانه دارد که عدم بازشناسی صبغه فرهنگی و سیاسی آن و همچنین مخفی ماندن زوایای این امر برای مخاطبان مسلمان موجب بروز انحراف فرهنگی جوانان و تأثیرپذیری آنها از آموزه های منحرف غرب مسیحی و یهودی خواهد شد.

7. غرب دریافته است که ایده مهدویت به صورت اصیل (چنانکه نزد شیعیان است) می تواند کیان فرهنگی و مدنی غرب را با چالش جدی و بنیان کن روبرو کند. چنانکه در یک قرن گذشته انگلستان با فرقه سازی در میان مسلمین (بهائیت، بابیت، شیخیه و...) سعی در ایجاد تفرقه و انحراف میان شیعیان و پیروان سایر مذاهب کرده است.

کنفرانس دهه هشتاد «تل آویو» و حضور جمعی از شیعه شناسان در آن کنفرانس روح حرکتهای اصلاح طلبانه مسلمین را برای غرب و یهودیت صهیونیستی آشکار ساخت. در آن نشست اعلام شد که «نهضت سرخ عاشورا و باور سبز مهدوی» دو عامل مهم و تعیین کننده در حرکتهای اصلاح طلبانه شیعیان است.

مقابله با حاق فرهنگ اصلاح طلبانه (فرهنگ ولایی شیعه) و عوامل مبلغ آن (کانون مبلغان ایرانی آن) مهم ترین استراتژی غرب برای حفظ نظام سلطه خود در سرزمینهای شرق اسلامی و سایر بلاد است.

8. طی چهارصد سال اخیر غرب تمامیت وَلایت (مهر و دوستی) و وِلایت (حکمرانی و خلافت) را به خود معطوف ساخته و هر جریانی جز آن را سرکوب کرده است. غرب دریافته که توجه، مهرورزی، دوستی و توسل مستضعفان به حجت حیّ خداوند و آمادگی پذیرش ولایت و ظهور حضرتش به معنی به صدا درآمدن زنگ مرگ تمام عیار فرهنگ و تمدن استکباری است.

به زعم آنان ارائه چهره ای ناپسند از «موعود مقدس» و معرفی مسلمین و شیعیان به عنوان وحشت آفرینان تروریست می تواند راه خلاصی از بن بست و بحران فراگیر قرن جدید باشد.

مسیحیت صهیونیستی با توسل و تمسک به این حیله و با استفاده از همه قوا سعی در حفظ قدرت غرب و استمرار حاکمیتش بر سرتاسر جهان دارد. به طوری که از اولین سالهای پیروزی انقلاب اسلامی شاهد ورود فیلمهایی چون «نوسترآداموس» و صدها فیلم دیگر از این دست بودیم که سعی در مخدوش ساختن چهره مقدس منجی آخرالزمان و موعود مسلمانان کرده است.

بازشناسی این جریان محرّف، نقد و رد عملکرد تبلیغاتی، سیاسی و نظامی آن در جهان و به ویژه سرزمینهای اسلامی مقدمه ای است برای مصونیت بخشیدن به جوانان، بیداری گردانندگان و حاکمان سرزمینهای اسلامی و متذکر شدن محققان و مبلغان برای نقد و مقابله جدی فرهنگی با این خطر بزرگ.

و بالاخره، تمامی شیعیان و به ویژه جوانان فرهیخته ناگزیر به هوشیاری و کسب آگاهی کامل از همه آنچه که در حوزه های مخلتف معرفتی و فرهنگی می گذرد هستند و تنها توسعه دریافتها و مطالعه جدی و فراگیر می تواند آنان را در رویارویی با آنچه که کیان تفکر و فرهنگ اسلامی را به مخاطره می اندازد یاری دهد. فراموش نکنیم که دشمن با مراقبت تمام و با تأسیس مراکز عمده مطالعاتی، همه حرکتهای مسلمانان و شیعیان طالب فرهنگ جهادی و ولایی را پیگیری می کند و با جدیت تمام به شناسایی عکس العملهای آنان در برابر تصمیمات و اعمال غرب استکباری می پردازد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان