ماهان شبکه ایرانیان

گزارش اعطای جایزه بانک توسعه اسلامی

بانک توسعه اسلامی اعلام کرد که دکتر شوقی احمد دنیا یکی از استادان دانشگاه الازهر مصر، جایزه سال ۱۴۲۵ قمری بانک برای اقتصاد اسلامی را به سبب تلاشش در شناساندن جایگاه اقتصاد اسلامی از آن خود کرد

بانک توسعه اسلامی اعلام کرد که دکتر شوقی احمد دنیا یکی از استادان دانشگاه الازهر مصر، جایزه سال 1425 قمری بانک برای اقتصاد اسلامی را به سبب تلاشش در شناساندن جایگاه اقتصاد اسلامی از آن خود کرد. جایزه شامل 000/30 دینار اسلامی (بالغ بر 000/40 دلار امریکا)، تقدیرنامه رسمی و نشان افتخار مزین به آرم بانک توسعه اسلامی است. وی جایزه را در سی امین همایش سالانه شورای مدیران که در مالزی برگزار شد، دریافت کرد.

مدیرعامل بانک توسعه اسلامی، دکتر احمد محمدعلی از وی به سبب کامیابی بزرگ و نقش برجسته اش در پیشرفت اقتصاد اسلامی تقدیر کرد.

شایان ذکر است که بانک توسعه اسلامی، این جایزه را نخستین بار در سال 1408 قمری معرفی، و از آن پس، سالیانه به افراد و مؤسسه هایی که در زمینه اقتصاد اسلامی و بانکداری اسلامی موفق به خلق نوآوری شده اند، اعطا کرده است.

طی 18 سال گذشته، 26 محقق، اقتصاددان و بانکدار از سراسر جهان موفق به کسب جایزه سالیانه شده اند. این جایزه یک سال به «اقتصاد اسلامی» و سال دیگر به «بانکداری اسلامی» تعلق می گیرد.

کمیته انتخاب کننده جایزه بانک توسعه اسلامی که از صاحب نظران و متخصّصان برجسته کشورهای اسلامی تشکیل شده بود، روز سه شنبه 10 ربیع الاول سال 1426 قمری (مطابق با 18 می 2005 میلادی) برای انتخاب برنده جایزه «اقتصاد اسلامی» در سال 1425 تشکیل جلسه داد.

کمیته، گزارش نهایی شورای گزینش را بررسی و از آن قدردانی کرد و اظهار داشت تمام نامزدهایی که شورای گزینش به کمیته معرفی کرده است، مستحق دریافت جایزه هستند؛ با وجود این، کمیته بعد از بررسی های طولانی تصمیم گرفت جایزه بانک مذکور را در زمینه «اقتصاد اسلامی» برای سال 1425 به پروفسور شوقی احمد دنیا اهدا کند.

یکی از ملاحظات کمیته در اهدای جایزه این بود که پروفسور شوقی احمد، تحقیقات و مطالعات برجسته ای در زمینه اقتصاد اسلامی انجام داده و به ویژه کوشش بسیاری در ایجاد پیوند میان میراث اقتصاد اسلامی و دانش اقتصاد مدرن از خود نشان داده است. افزون بر این، پروفسور شوقی بیش از یک ربع قرن در دانشگاه های متعددی به تدریس پرداخته است. تحقیقات باارزش وی در زمینه تأمین مالی توسعه در اقتصاد اسلامی، نقش مؤثری در پیشرفت اقتصاد اسلامی ایفا کرده است. وی تمام استدلال هایی را که در طرفداری و توجیه بهره بانکی شده، در کتابش که در این زمینه چاپ شده، رد کرده است. او همچنین در کتابی درباره ابن خلدون، بر نقش مسلمانان در دانش اقتصاد تأکید ورزیده است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان