ماهان شبکه ایرانیان

طاهری:

منافقین از اسفند ٦٥ تا خرداد ٦٧ بیش از ٩٤ عملیات انجام دادند

کارشناس امنیت و مبارزه با نفاق گفت: منافقین از اسفند ٦٥ تا خرداد ٦٧ بیش از ٩٤ عملیات را غالبا علیه پاسگاه ها و مراکز مرزی ما انجام دادند

منافقین از اسفند ٦٥ تا خرداد ٦٧ بیش از ٩٤ عملیات انجام دادند

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر طاهری کارشناس حوزه امنیت و مبارزه با نفاق در نشست عملیات مهندسی با محوریت بررسی کارنامه بخش ویژه نظامی گروهک منافقین، با بیان اینکه منافقین همواره در طول حیات خود در پی براندازی حکومت مرکزی بوده اند، گفت: این گروهک تا سال ١٣٥٠ توانستند امکاناتی را کسب کنند و از طرفی قصد ترور شاه را داشتند که آن را در توان خود ندیدند. با برنامه ریزی آنها برای اخلال در جشن های ٢٥٠٠ ساله بدلیل اقدام زودهنگام و بدون برنامه حدود ١٤٠ نفر از مرکزیت سازمان و هواداران آنها توسط ساواک دستگیر شد.

وی افزود: اقدامات بعدی سازمان در سالهای بعد مانند ترور و عملیات انفجاری، بیشتر واکنشی بود تا از چریک های فدایی عقب نمانند.

طاهری با بیان اینکه در مقطع انقلاب منافقین به این تفکر رسیدند که راس حکومت توسط روحانیت غصب شده است، گفت: خط مشی اتخاذ شده توسط سازمان این بود که تشکیلات گسترده و سراسری را راه بیاندازد تا بصورت پیوسته با اتخاذ مواضع مناسب، رویارویی با نظام نداشته باشد به همین دلیل توانست هواداران و سمپات های فراوانی را در اقصی نقاط کشور به دست بیاورد.

این کارشناس امنیتی با بیان اینکه برنامه سازمان و استراتژی اصلی آنها برای ٦ ماه بعد از ٣٠ خرداد ١٣٦٠ بود، گفت: برنامه ریزی آنها به اینگونه بود که با جذب نیروهای بیشتر و تهیه سلاح و مهمات دست به حرکت های اعتراضی آمیخته با خشونت بزنند.

وی افزود: اگر این ماجرا ٦ ماه دیرتر صورت میگرفت قطعا آسیب های بیشتری به نظام وارد می شد.

طاهری گفت: پس از اعلامیه دادستانی مبنی بر کنار گذاشتن سلاح توسط گروه ها و عزل بنی صدر کادر مرکزی سازمان در جلسه ای که تشکیل دادند به این نتیجه رسیدند تا وارد فاز نظامی شوند اما نگرانی اصلی رجوی نفوذی ها بودند.

کارشناس امنیتی تاکید کرد: دستگیری ها و تاکتیک های گسترده جمهوری اسلامی باعث شکست سازمان در این زمینه شد.

وی با اشاره به اینکه ترورهای مقطعی بین نیمه سال ٦٠،تا سال ٦٥ برای فراری دادن کادر های سازمان بوده است، اظهار داشت: در سال ٦٥ رجوی از فرانسه اخراج شد و در عراق مستقر شد. رجوی معتقد بود آنچنان که لازم است برای جنگ انرژی نگذاشتند، لذا دست به یک سری تصفیه ها در سازمان زدند.

طاهری افزود: منافقین از اسفند ٦٥ تا خرداد ٦٧ بیش از ٩٤ عملیات را غالبا علیه پاسگاه ها و مراکز مرزی ما انجام دادند.

این کارشناس امنیتی عملیات چلچراغ در خرداد ١٣٦٧ را دوره تغییر تاکتیک عملیاتی منافقین برشمرد و خاطرنشان کرد: رجوی تحلیلش این بود که جنگ چریکی دیگر کارساز نیست و باید وارد فاز عملیات مانوری شد.

وی یادآور شد: آنها عملیات فروغ جاویدان و یا همان مرصاد را برای ٦ ماه بعد از چلچراغ برنامه ریزی کرده بودند و حتی افرادی را برای آموزش خلبانی هواپیما و هلیکوپتر انتخاب کرده بودند، اما با پذیرش قطعنامه که حتی حزب اللهی ترین افراد هم آن را تصور نمی کردند، کلیه معادلات آنها بهم خورد.

طاهری در پایان خاطرنشان کرد: آنها عملیات را در اوج نا آمادگی، به مرحله اجرا رساندند، تا آنجایی که افراد خود را از سرتاسر دنیا به عراق آوردند و همین تعجیل آنها شکستشان را رقم زد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان