1 متعاقب مصرف این دارو احتمال بروز سرگیجه،تسکین، اغتشاش شعور و کمی فشارخوندر بیماران مسن وجود دارد.
2 داروی پرومتازین در آسم حاد، در صورت وجود نشانههای بزرگیپروستات یا زمینه ابتلای به احتباس ادرار، اغماء، زمینه ابتلای گلوکوم با زاویه بسته و یرقان باید با احتیاط مصرف شود.
3 خواب آلودگی، هیجان،عصبانیت، بیقراری، از دست دادن مهارت در انجام کار یا بیثباتی و حرکات پرشی عضلات سر و صورت نیز از عوارض داروی پرومتازین است.
4 مصرف همزمان پرومتازین با داروهای کاهنده فشارخون مانند کلونیدین و متیلدوپا، سولفات منیزیم تزریقی، داروهای ضدافسردگی سهحلقهای، داروهای بیهوش کننده، باربیتوراتها و داروهایمخدر، از جمله فورازولیدن و پروکاربازین ممکن است موجب تضعیف فعالیت اعصاب مرکزی و تنفس و مسایل دیگر شود.
5 برای به حداقلرسانیدن تحریک گوارشی، بهتر است شکل خوراکی این دارو همراه با غذا، آب یا شیر مصرفشود.
![نکته درباره پرومتازین](/Upload/Public/Content/Images/1396/05/11/2138310702.jpg)
6 در صورت مصرف دارو برایپیشگیری از بیماری مسافرت باید حداقل30 دقیقه یا ترجیح یک تا دو ساعت پیش ازمسافرت مصرف شود.
7 احتمال بروز خشکی دهان با مصرفاین دارو وجود دارد.
8 درمان با پرومتازین باید یک تا دو هفته پیش از زایمان قطع شود تا از بروز یرقان و علایم اکستراپیرامیدال (خستگی گردن و اندامها) در نوزاد جلوگیریشود.
9 احتمال بروز علایم پارکینسون، اختلال در نشستن، خوابیدن و دراز کشیدن در بیماران مسن بیشتر است؛ به خصوص اگر مقادیر مصرف زیاد باشند یا از شکلتزریقی دارو استفاده شود.
10 رعشه و تکان دادن دستها، تاری دید، کاهش هوشیاری بهویژه در کودکان، خشکی دهان، احساس از حال رفتن (کمی فشار خون) و حساسیت به نور از عوارض جانبی دارو هستند.
منبع:http://www.salamat.com