ماهان شبکه ایرانیان

زندگی بهتر و طولانی‌تر

ژنتیک تنها عامل موثر در سالمندی نیست

زندگی بهتر و طولانی‌تر

ژنتیک تنها عامل موثر در سالمندی نیست. چطور می‌توانید چارچوب‌ها را بشکنید؟
"شو " وقتی پا به سن گذاشت، مادرش در اثر بیماری قلبی درگذشت، پدرش با بیماری قلبی دست و پنجه نرم می‌کرد و دو تا از برادرانش در سن 52 سالگی دچار حمله قلبی شده بودند و خواهرش در آستانه بیماری احتقانی قلب قرار داشت و در سن 69 سالگی دچار افزایش کلسترول خون شده بود و در معرض حمله قلبی قرار گرفت. با این تاریخچه خانوادگی بیماری‌های قلبی او هیچ شانسی نداشت.
اما او نظر دیگری داشت "من طرفدار ورزش و رژیم غذایی هستم ". او سه بار در هفته تنیس بازی می‌کرد، دو بار در هفته به کلاس زومبا می‌رفت و سعی می‌کرد هر روز مقداری از زمان خود را در اطراف خانه به دوچرخه سواری بپردازد. همچنین سعی می‌کرد غذاهای سالم بخورد و برای کاهش کلسترول خون داروها را به طور مرتب استفاده می‌کرد و برای چکاپ و تشخیص زودرس مشکلات خود، پزشک معالج خود را به طور منظم ملاقات می‌کرد.
سالمندی :
جیمز پاکالا، استاد دانشکده پزشکی و بهداشت دانشگاه مینه‌سوتا می‌گوید: توجه به تاریخچه خانوادگی سلامتی و بیماری می‌تواند به شما در پیشگیری کمک کند. شما نمی‌توانید ژن‌هایی که به ارث بردید را تغییر دهید، اما می‌توانید عادت‌های نادرستی که در بیماری خانوادگی شما تاثیر دارد، تغییر دهید. بسیاری از افراد دارای سابقه خانوادگی بیماری‌های قلبی و عروقی هستند اما اگر به شیوه زندگی آنها توجه کنید ممکن است عادت‌هایی را در زندگی خانوادگی آنها ببینید که می‌تواند این بیماری‌ها را تشدید کند عادت‌هایی مثل سیگار کشیدن، خوردن غذای زیاد و نامناسب، چاقی و سبک زندگی بدون فعالیت بدنی. اگر شما هم سبک زندگی مانند آنها داشته باشید، به مشکلاتی مشابه آنها دچار خواهید شد.
سبک زندگی یک عامل مهم در سلامتی و بیماری بسیاری از افراد به شمار می‌آید. پیشگیری، مهم‌ترین فاکتور برای اطمینان از سلامتی شما در سنین 60، 70، 80 سالگی و بالاتر است و سبک زندگی سالم می‌تواند برای پیشگیری و کاهش شدت بیماری‌های سالمندی راهی مطمئن باشد. شما باید فعال و متعهد باقی بمانید. بسیار مهم است که در سنین سالمندی از نظر جسمی، روانی و اجتماعی فعال بمانید. برای سبک زندگی سالم موارد زیر بسیار مهم است: تمرینات ورزشی مناسب هوازی و مقاومتی، رژیم غذایی متعادل حاوی مصرف کم چربی‌های مضر و مصرف زیاد میوه‌جات و سبزیجات در طول روز، بازی‌های فعال‌کننده مغز و فعالیت‌های اجتماعی. همچنین شما باید در مورد بیماری‌های دوره سالمندی آگاهی داشته باشید و از آنها پیشگیری کنید. برای پیشگیری از بیماری‌ها بهتر است از ایمن سازی خود مطمئن شوید و در این مورد با پزشک خود مشورت کنید. همچنین برای تشخیص زودرس بیماری‌های مزمن بهتر است تحت نظر پزشک باشید تا با انجام آزمایش‌های دوره‌ای و تشخیص زودرس بیماری‌های مزمن از پیشرفت آنها جلوگیری کرده و با درمان مناسب آنها از عوارض این بیماری‌ها دور باشید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان