ماهان شبکه ایرانیان

برنامه دولت برای توسعه نیروگاه‌های خورشیدی چیست؟

طی چهار سال گذشته اقدامات خوبی در حوزه نیروگاه های خورشیدی صورت گرفته، به‌طوری‌که حدود ۷۰ درصد تجهیزات موردنیاز این نوع نیروگاه‌ها نصب و ۱۰۰ درصد دانش نصب آن‌ها بومی سازی شده است.

 به‌ گزارش ایسنا، مهم‌ترین دستاورد دولت در بخش انرژی‌های نو در 4 سال گذشته جلب مشارکت بخش خصوصی بوده که باید گفت موفق‌ترین بخش در اجرای اصل 44 قانون اساسی بخش تجدیدپذیرها بوده، چرا که بنیان آن براساس سرمایه گذاری و مشارکت بخش خصوصی است.

همچنین دستورالعمل منطقی که وزارت نیرو در این زمینه تدوین کرده آنقدر جذاب بوده که بخش خصوصی نیز از آن استقبال کرده تاجایی‌که طبق گفته‌های صادق زاده رییس ساتبا تاکنون بیش از 4 میلیارد دلار سرمایه گذاری خارجی در حوزه انرژی‌های نو در وزارت اقتصاد ثبت شده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ظرفیت منصوبه انرژی‌های نو در کشور به 400 مگاوات رسیده که امیدواریم تا پایان سال جاری، این ظرفیت به 1000 مگاوات برسد، اظهار کرد: به نظر می‌رسد چنین عددی با توجه به اینکه در سال اول برنامه ششم توسعه قرار داریم، مناسب باشد، چرا که مطابق این قانون می‌بایست سالانه 1000 مگاوات تا پایان برنامه ششم به ظرفیت انرژی‌های تجدیدپذیر کشور اضافه کرد.

به‌گفته وی، نکته‌ خیلی مهم این است که مشارکت در قراردادهای جدید 100 درصد خصوصی است و هیچ قرارداد نیروگاهی جدیدی به صورت دولتی در این بخش وجود ندارد.

بر اساس برنامه وزارت نیرو قرار است که تا سال آینده با تولید اینورترها در داخل، روند خودکفایی در تولید نیروگاه‌های خورشیدی به 100 درصد برسد در بخش نیروگاه‌های بادی نیز توان تکنولوژی بومی بسیار بالا رفته و پیش‌بینی می‌شود که در این حوزه نیز شاهد موفقیت‌های خوبی باشیم.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی