رئیس پلیس فتا خوزستان با اشاره به مشکلاتی که ممکن است در پی استفاده از سایتهای همسریابی ایجاد شود، گفت: هیچ سایت همسریابی در کشور وجود ندارد که مجوز داشته باشد و مردم نباید به این سایتها اعتماد کنند.
به گزارش به نقل از ایسنا، سرهنگ شاهین حسنوند در نشست هماندیشی پلیس فتا با اصحاب رسانه که امروز (4 مهرماه) برگزار شد، اظهار کرد: مواردی در فضای فیزیکال رخ میدهد که انتشار آن از طریق فضای مجازی به صورت ناشناخته و افسارگسیخته انجام میشود.
وی با بیان اینکه هدف از تشکیل این جلسات نظاممند کردن تعاملات ایجاد شده میان پلیس فتا و رسانهها است، افزود: هیچکس نباید یک خبر را بدون بررسی آسیبها و تهدیدات منتشر کند.
رئیس پلیس فتا خوزستان تصریح کرد: افرادی که این اخبار را در فضای مجازی منتشر میکنند هیچ آموزشی ندیدهاند و غافل از صحت و سقم اخبار موجب باورپذیری مردم میشوند و نمیدانند انتشار این اخبار چه تبعاتی خواهد داشت.
حسنوند بیان کرد: قبل از انتخابات با حمایت اصحاب رسانه جلسهای تشکیل شد تا موجب تشویش افکار عمومی نشوند که نتیجه خوبی دریافت شد. در خصوص بحث عاشورا و اربعین نیز انتظار میرود برای جلوگیری از باورپذیریهای اشتباه مردم به ویژه در زمینه سفر بدون ویزا به عراق آگاهسازی لازم انجام شود.
وی با اشاره به مشکلاتی که ممکن است در پی استفاده از سایتهای همسریابی ایجاد شود، گفت: هیچ سایت همسریابی در کشور وجود ندارد که مجوز داشته باشد و مردم نباید به این سایتها اعتماد کنند.
رئیس پلیس فتا خوزستان با تاکید بر لزوم آموزش آگاهسازی مردم نسبت به جرایمی که در فضای مجازی رخ میدهد، اظهار کرد: اکثر جریم اقتصادی در فضای مجازی ناشی از سهلانگاری خود مردم است.
حسنوند با اشاره به برخی از جرایم فضای مجازی بیان کرد: تخریب، سرقت، هتک حیثیت به ائمه اطهار(ع) و فروش وسایل غیرمجاز از جمله جرایم اینترنتی محسوب میشوند.
وی گفت: پلیس فتا در اداره پیشگیری به صورت فنی و تخصصی وبگردی و خبرهای منتشر شده را رصد میکند.
رئیس پلیس فتا خوزستان با اشاره به دستاوردهای پلیس فتا تصریح کرد: بیش از 90 درصد پروندههای پلیس فتا کشف میشوند که یکی از این پروندهها دستگیری سارق میلیاردی ماهشهر و دستگیری فردی بود که حدود 12 حساب واتساپ را هک کرده بود.
حسنوند با بیان اینکه پیگیری هر پرونده زمان خاص خود را میطلبد، افزود: میانگین رسیدگی به پروندهها بیشتر از 25 روز طول نمیکشد.
وی بیان کرد: پروندهای با بیش از 80 شاکی در خصوص نرمافزار اسکیمر داشتیم که متهم نسبت به هک کارتهای عابربانک اقدام و از اعتبار مالی کارتها برداشت میکرد. در این زمینه توصیه میشود رمز کارتهای عابربانک را هنگام خرید به فروشگاهها نگویید.