به نظر می رسد که ارسال تلسکوپ «جیمز وب اسپیس» ناسا به فضا یکبار دیگر به تعویق افتاده است. این تلسکوپ حالا قرار است در بازه زمانی مارس تا ژوئن 2019 به فضا فرستاده شود؛ در حالی که پیشتر برای پرتاب آن در اکتبر 2018 برنامه ریزی شده بود. سازمان فضایی مورد اشاره این خبر را پس از اعمال تغییراتی در برنامه ریزی های خود اعلام کرد و اشاره نمود که تاخیر به وجود آمده، به خاطر یکپارچه سازی قطعات و آزمایش هایی است که بیشتر از آنچه تصور می شد زمان برده اند.
ناسا می گوید حداقل یکی از دلایل این تعویق، به اندازه بزرگ و پیچیدگی فضاپیمای وب و محافظ خورشید آن باز می گردد. تلسکوپ جیمز وب قرار است بیش از 100 محافظ خورشید داشته باشد که از لنزهای اصلی آن در برابر نور و حرارت خورشید محافظت می کنند. ناسا می گوید با تست های گوناگون، درس هایی درباره این محافظ های خورشید آموخته شده و تست های لرزش نشان داده که پروسه آماده سازی فضاپیما زمان بیشتری می طلبد.
ناسا در مذاکرات خود با سازمان فضایی اروپا به این توافق رسیده که طی یک بازه زمانی یک ساله، قادر به تعیین زمان دلخواه خود برای پرتاب جیمز وب باشد. بنابراین این سازمان فضایی به تحلیل وضعیت تلسکوپ مورد بحث پرداخته و لیستی از کارهایی که باید پیش از پرتاب انجام شود و وضعیت یکپارچگی قطعات جیمز وب فراهم آورده است.
یکی از سخنگویان ناسا می گوید که تاخیر در پرتاب جیمز وب، ارتباطی به مشکلات سخت افزاری یا نگرانی نسبت به عملکرد فنی ندارد؛ بلکه تست تلسکوپ وب و قطعات آن همچنان طبق برنامه انجام می شود و عملکرد مد نظر را از خود به نمایش می گذارند. هنگامی که جیمز وب به فضا فرستاده شود، قادر به رصد اعماق فضا و کهکشان هایی خواهد بود که بعد از انفجار بیگ بنگ شکل گرفته اند. این تلسکوپ همچنین بزرگ ترین و قدرتمندترین تلسکوپ بشر نام خواهد گرفت و توسط هزاران اخترشناس در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد.