ماهان شبکه ایرانیان

اولتیماتوم ارزان‌سازی‌ نرخ سفر

صنعت گـــــردشگری و بهره‌مندی از مزایای اقتصادی آن در جهت بهبود وضع اقتصادی کشور و افزایش سطح رفاه جوامع محلی با جذب گردشگران خارجی اولویت اصلی دولت با تأکید مکرر رئیس‌جمهور است.

اولتیماتوم ارزان‌سازی‌ نرخ سفر

صنعت گـــــردشگری و بهره‌مندی از مزایای اقتصادی آن در جهت بهبود وضع اقتصادی کشور و افزایش سطح رفاه جوامع محلی با جذب گردشگران خارجی اولویت اصلی دولت با تأکید مکرر رئیس‌جمهور است.

به گزارش ، همشهری نوشت: تغییرات ایجاد شده در سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری نیز با همین رویکرد صورت گرفت و علی‌اصغر مونسان، رئیس سازمان منطقه آزاد کیش به همراه معاون گردشگری خود به سازمان میراث‌فرهنگی منتقل شدند تا سیاست‌های گردشگری دولت جدی‌تر پیگیری شود.

در تازه‌ترین رویداد حوزه گردشگری، معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی به اتحادیه هتل‌ها و هتل آپارتمان‌های استان تهران ‌رفت تا در نشستی که حدود 2ساعت به طول انجامید «دعوای اول» را «به از صلح آخر» با هتلدارها شروع کند و به تشریح بدون رودربایستی سیاست های جدید گردشگری بپردازد.

تشکل‌ها دست از سخن‌چینی بردارند

در این نشست که خبرنگار همشهری نیز امکان حضور یافت، محمد محب خدایی از انجمن‌ها و جوامع و تشکل‌های گردشگری خواست پیش از هر چیز از ورود به دعواهای شخصی خودداری کنند و با کنار گذاشتن عادت سخن گفتن پشت سر یکدیگر با اتحاد و همدلی چاره‌ای برای برون رفت از وضعیت کنونی گردشگری بیندیشند. او به صراحت به تشکل‌های گردشگری اعلام کرد که از مدیران خود خواسته تا 02میلیون گردشگر به ایران وارد کنند و در این مسیر با هیچ‌یک از تشکل‌ها و مدیران شوخی ندارد.

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی به تشکل‌ها تأکید کرد که ورود هر گردشگر به ایران با احتساب قیمت استخراج و صادرات هر بشکه نفت، معادل 03بشکه نفت درآمدزایی دارد و باید از فرصت ایجاد شده و تغییر نگرش حاکمیت به گردشگری بهره‌مند شد. او از صنعت هوایی و خطوط حمل‌ونقل ریلی نیز درخواست کرد با جدیت با سیاست‌های جدید گردشگری کشور هماهنگ شوند و تمام همت خود را بر جذب آسان گردشگر به ایران متمرکز کنند.

محمد محب خدایی یکی از منتقدان جدی روند کنونی صنعت گردشگری است. او در نشست با هتلداران استان تهران بر این موضوع تأکید کرد که وضعیت کنونی گردشگری آن چیزی نیست که دولت و حاکمیت انتظار دارند و باید بلافاصله موانع موجود در مسیر رونق این صنعت شناسایی و مرتفع شوند.

معاون گردشگری نرخ بالای اقامت در کشور را زیر سؤال برد و به هتلداران اعلام کرد باید ‌با تجدید نظر در قیمت‌ها امکان سفر ارزانقیمت به ایران را فراهم کنند. او به هتلدارها گفت که شب‌ها به صورت ناشناس به هتل‌های کشور سرمی‌زند و در جریان نرخ اقامت و ضریب اشغال هتل‌ها و کاستی خدمات قرار می‌گیرد.

آغاز بازرسی مخفیانه از هتل‌های کشور

محب خدایی از فعال‌شدن گروه‌های بازرسی ویژه مخفی در هتل‌های کشور خبر داد که در کسوت توریست در هتل‌ها اقامت می‌کنند و کاستی‌های خدمات ‌و گرانفروشی‌‌ها را به او گزارش می‌کنند. او آزادسازی نرخ بلیت پرواز در کشور و نرخ بالای اقامت در هتل‌ها را سیاست نادرست خواند که در دوره‌های گذشته با آن موافقت شد و بیشترین لطمه را به جریان جذب گردشگر به نقاط گردشگرپذیر کشور وارد آورد. محب‌خدایی مثال زد که در کیش این سیاست باعث کاهش شدید گردشگران شده؛ چون آنها ترجیح دادند به جای سفر به کیش به ترکیه و حتی اروپا سفر کنند.

معاون گردشگری توضیح داد که پس از آزادسازی نرخ پرواز به کیش و احتساب نرخ بالای اقامت در هتل‌ها، سفر یک خانواده 4نفری به این جزیره بیش از 7میلیون تومان تنها برای اقامت در هتل با احتساب گران شدن نرخ پرواز هزینه داشت و بسیاری ترجیح دادند به خارج از کشور بروند.

او به هتلداران و فعالان صنعت گردشگری اعلام کرد درکاهش هزینه سفر و ارزان کردن پکیج‌های سفر به ایران برای گردشگران خارجی با هیچ تشکل و سازمانی شوخی ندارد و با جدیت در حال مرتفع کردن موانع با سازمان‌‌ها و نهادهای مرتبط است.

خدایی همچنین خبر داد که در حال اجرای این سیاست است که تشکل‌های گردشگری در آینده نزدیک مشمول قوانین صنفی نشوند تا بدین‌ترتیب مسیر فعالیت آنها به‌عنوان سازمان‌های مردم نهاد غیردولتی هموار شود و با این استراتژی بتوان خون تازه‌ای به رگ‌های گردشگری وارد کرد. او همچنین از بازنگری در طرح استانداردسازی هتل‌ها خبر داد و گفت باید ستاره هتل‌ها واقعی شود و هتلی که خدمات 3ستاره ارائه می‌دهد نشان 4ستاره نداشته باشد و نرخ آن نیز برپایه 4یا 5ستاره محاسبه نشود.

واکنش به اظهارات معاون گردشگری

فعالان صنعت هتلداری استان تهران در این نشست با وارد دانستن برخی انتقادات معاون گردشگری به شیوه فعالیت هتل‌‌ها و قیمت بالای اقامت در هتل اعلام کردند که مشکلات زیادی با برخی دستگاه‌هادارند که برای رونق صنعت گردشگری باید ابتدا این مشکلات مرتفع شود. آنها اعلام کردند باید تا پایان مهرماه نرخ جدید هتل‌‌ها اعلام شود ولی هنوز معاونت گردشگری نرخ هتل‌ها را به آنها ابلاغ نکرده است. هتلدارها از بی‌نظمی اقتصادی در بازار اجناس نیز سخن گفتند و از معاون گردشگری درخواست کردند فکری به حال این مشکلات کند.

برخی هتلدارها اعلام کردند تأکید مداوم معاون گردشگری بر مدل گردشگری ترکیه و کیش با وضعیت کنونی گردشگری ایران همخوان نیست. حتی برخی‌ از آنها به همشهری گفتند که اگرچه سخنان معاون گردشگری در نشست با اعضای اتحادیه هتلداران تهران درست است اما برنامه‌های او برای گردشگری کشور بیشتر به یک‌رؤیا شبیه است که امکان عملیاتی شدن ندارد. ایران تا پایان سال 4041 براساس سند چشم‌انداز 02 ساله باید میزبان 202 میلیون گردشگر باشد و درآمد 52 میلیارد دلاری از محل صنعت گردشگری داشته باشد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان