به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، محمدرضا حبیبی رئیس کل دادگستری استان یزد در جلسه تبیین نقش رهبران فرهنگی در مدل تعالی فرهنگی که با حضور مشاور معاون فرهنگی قوه قضائیه در یزد تشکیل شد، اظهار کرد: باید برای تحقق اهداف متعالی فرهنگی در قوه قضائیه، نیروی فرهیخته فرهنگی جذب گردد، چرا که اکنون کسانی مجری اجرای طرحهای فرهنگی در دادگستریها هستند که کار فرهنگی یکی از چندین مسئولیت آنها در محل خدمت است و بدین شیوه نمیتوان توقع تحقق همه اهداف تعالی فرهنگی را داشت.
وی تصریح کرد: تأسیس و راه اندازی معاونت فرهنگی قوه قضائیه پاسخ به یکی از بزرگترین خلأهای این قوه بود که در سنوات اخیر گامهای مؤثری را برداشته است و برنامههای جامع و اثر بخشی را تدوین کرده است.
این مقام قضایی جذب نیروی کارامد فرهنگی را برای پیشبرد برنامههای فرهنگی ضروری برشمرد و گفت: اکنون برنامههای تدوینی و مصوب قوه قضائیه با همکاری نیروهای صف و ستاد که داوطلبانه میل به همکاری دارند اجرا میشود، اما به نظر میرسد که باید نیروهای تخصصی فرهنگی با فراغت بال نقشه راه ترسیم شده اهداف فرهنگی را دنبال کنند.
وی اذعان کرد: قوه قضائیه مصون از تهاجمات فرهنگی جامعه نیست و باید برای دستگاهی که نیروهایش غرق در کار پروندههایی است که تمامی ندارد، برنامههای فرهنگی ویژه طراحی و اجرا کرد.
رئیس کل دادگستری استان یزد، اصل کار فرهنگی را جلب رضایت معبود در خدمت به مردم دانست و اظهار کرد: همه امور روزمره ما اعم از وظایف شغلی، مسئولیتهای فرهنگی و سایر کارها باید در جهت کسب رضایت خداوند متعال باشد.
شایان ذکر است دادگستری استان یزد به جهت تبیین مدل تعالی فرهنگی، میزبان مشاور معاون فرهنگی قوه قضائیه و معاون اداره کل برنامه ریزی معاونت فرهنگی قوه قضائیه است.