ماهان شبکه ایرانیان

رییس هیات مدیره عظیم خودرو خبر داد

«ماهیندرا» به ایران می آید

رییس هیات مدیره عظیم خودرو گفت: سرمایه گذاری یک شرکت هندی و دو شرکت چینی در شرکت صنایع تولیدی عظیم خودرو با مجموع سرمایه گذاری بالغ بر ۱۲ هزار میلیارد ریال معادل سیصد میلیون دلار نهایی شد.

«ماهیندرا» به ایران می آید

رییس هیات مدیره عظیم خودرو گفت: سرمایه گذاری یک شرکت هندی و دو شرکت چینی در شرکت صنایع تولیدی عظیم خودرو با مجموع سرمایه گذاری بالغ بر 12 هزار میلیارد ریال معادل سیصد میلیون دلار نهایی شد.

به گزارش خودروکار، رضا عظیمی رئیس هیات مدیره عظیم خودرو در نشستی خبری با بیان این خبر گفت: بعد از تلاش های شبانه روزی توانستیم در ماه گذشته  با یک شرکت هندی و دو شرکت چینی قرارداد سرمایه گذاری مشترک ( جوینت ونچر) به ارزش 12 هزار میلیارد ریال را نهایی کنیم و حداکثر تا یک سال آینده این سرمایه وارد کشور خواهد شد.

او با بیان اینکه هم اکنون ظرفیت اسمی کارخانه زاگرس خودرو به عنوان سایت تولیدی عظیم خودرو معادل 50 هزار دستگاه در سال است گفت: در راستای این سرمایه گذاری مشترک برخی از بخش های مهم کارخانه مانند اتاق رنگ و سالن اصلی باید ارتقا یابد تا بتوانیم طی دو سال به ظرفیت 80 هزار دستگاه و بعد 3 سال به ظرفیت 120 هزار دستگاه خودرو در سال برسیم.

عظیمی همچنین با اشاره به اینکه عظیم خودرو مرکز صادرات این محصولات به بازارهای خاورمیانه خواهد بود تصریح کرد: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده 20 درصد از تولید سالانه باید به کشورهای همسایه و خاورمیانه صادر شود.

او همچنین به لیزینگ به عنوان ابزاری در جهت توسعه فروش محصولات شرکت یاد کرد و گفت: 120 میلیون دلار از این سرمایه گذاری به فروش لیزینگی اختصاص خواهد یافت.

رئیس هیات مدیره عظیم خودرو همچنین به خریداران مژده داد که سود لیزینگی که در برنامه این شرکت دیده شده است به میزان قابل توجهی کاهش خواهد یافت.

عظیمی در ارتباط با خودروهایی با کیفیت بالا و با استانداردهای یورو 5 و 6 که در برنامه های تولید این شرکت وجود دارد نیز گفت: یک ام پی وی به قیمت 80 تا 90 میلیون تومان، 3 خودرو در کلاس شاسی بلند با قیمتی بین  110 تا 140 میلیون تومان، یک کراس اوور کوچک که بین 42 تا 49 میلیون تومان قیمت دارد و همچنین یک خودرو  7 نفره با قیمت حدود 110 تا 120 میلیون تومان به بازار عرضه خواهد شد که سه خودرو آخر با برند ماهیندرا فروخته می شود.

او درباره مسائل مطرح شده در زمینه پیش فروش خودرو ها توسط بعضی از شرکت ها از جمله عظیم خودرو در هفته گذشته و جنجال ایجاد شده با اشاره به اشتباه بزرگ در انتشار اخبار مربوطه اظهار کرد: این موضوع مربوط به یک آیین نامه انضباطی در وزارت صنعت است که طبق آن هر شرکت بعد از ثبت سفارش می بایست برنامه فروش خود را اعلام و موافقت وزارتخانه را دریافت کند، و جا دارد در اینجا از معاونین و مسئولان سازمان حمایت تشکر کنم که بلافاصله بعد از اشتباهی که در انتشار خبر صورت گرفت، اصلاحیه مربوطه را صادر کردند.

این موضوع هیچ ربطی به مجوز فعالیت نداشت، من از شما میپرسم مگر میشود گروه شرکت عظیم خودرو با 15 سال سابقه که متشکل از پنچ شرکت ؛ صنایع تولیدی ، لیزینگ، بازرگانی ، خدمات پس از فروش ، حمل ونقل که در بیست و هفت مرکز در پنچ استان فعالیت  داشته و هزار و چهار صد نفر پرسنل دارد مجوز نداشته باشد.

اتفاقاً با بیست و دو مجوز از پروانه تولید خودرو تا اتحادیه های صنفی و همینطور مجوز بانک مرکزی، ما به عنوان بخش خصوصی که تا به امروز تماماً با اتکاء به خود و بدون کمک سیستم بانکی و دولتی بیش از دویست و پنجاه هزار خودرو تحویل مردم داده ایم ، بیشترین مجوز ها در مقابل حتی بزرگترین شرکت های خودرو ساز را داریم .

عظیمی ادامه داد: بر همین اساس و طبق صحبت های انجام شده و با در نظر گرفتن اینکه صنعت خودرو با بسته شدن ثبت سفارش دچار مشکل های پیچیده ای شده در انتظار باز شدن سایت ثبت سفارش هستیم و بعد از آن نسبت به دریافت موافقت های معمول وزارت صنعت درباره فروش خودروهای وارداتی اقدام خواهیم کرد.

رئیس هیات مدیره عظیم خودرو در ادامه تشکل هایی را که مدافع حقوق قانونی اعضاء زیان دیده خود هستند دعوت به آرامش و ابراز امیدواری کرد: با توجه به لغو تحریم ها و باز شدن مرزها همچنین ورود شرکت های معتبر و از سوی دیگر آسیب پذیر بودن صنعت خودرو؛ امیدواریم در آینده سازمان ها و نهادهای نظارتی دقت بیشتری در اعلام و انتشار اخبار و اطلاعیه ها داشته باشند تا موجبات سو استفاده عده ای که منافع شخصی خود را بر منافع ملی کشور ترجیح می دهند فراهم نشود .

عظیمی در پاسخ به خودروکار مبنی براینکه محصولات مشارکت جدید با این سه شرکت هم در زاگرس خودرو تولید می شود؟ بیان کرد: زاگرس خودرو سایت تولیدی بسیار بزرگی است و دو خط از این سایت به محصولات فوتون و مابقی به این جوینت ونچر خواهد رسید. در حال حاضر امکان تولید 50 هزار دستگاه خودرو در این سایت وجود دارد اما طی چهار سال آینده این ظرفیت به 120 هزار دستگاه خواهد رسید.

او ادامه داد: ما در برنامه خود با شرکت ماهیندرا که مالک شرکت طراحی پنین فارینا ایتالیا محسوب می شود، طراحی یک پلتفرم ایرانی را طی هشت سال آینده دیده ایم.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی