افشین حبیب زاده در گفتوگو با ایسنا، در مورد وضعیت گودهای رها شده با بیان اینکه مدتهاست که سازمان نظام مهندسی مکاتباتی را با شورا پیرامون مشکلات گودهای رها شده در سطح شهر و گودهای پرخطر داشته است گفت: تعداد گودها زیاد نیست به گونهای که حدود 35 گود رها شده و 35گود پرخطر داریم که الزاما رها شده نیستند.
وی با بیان اینکه کمیته عمران جلسهای را با مسئولان ذی ربط اعم از شهرداری و سازمان نظام مهندسی برگزار کرد تا در جلسه مسئولان مختلف، نظرات خود را در مورد نحوه توجه به گودها بیان کردند گفت: در این جلسه به ارائه الزاماتی در راستای اقدامات پیشگیرانه تاکید شد تا کمتر با اینگونه گودها مواجه شویم.
حبیب زاده با بیان اینکه باید در مورد وضعیت گودها و چگونگی رفتار با آنها جلسه تکمیلی برگزار شود تا سازمان نظام مهندسی و شهرداری تهران پیشنهادات خود را ارائه دهند گفت: چراکه هر گود شرایط خاص خود را دارد و نمیتوان حکم واحدی برای همه گودها صادر کرد؛ لازم است برای هر گود مشاور خاص اخذ شود تا راه های ایمن سازی و پرداخت هزینههای عملیات مشخص شود.
وی با بیان اینکه پیشنهاد مشخص شورای شهر مقاوم سازی گودهای پرخطر و رها شده است گفت: البته معتقدیم هرکدام از برج ها ویژگی خاص خود را دارند و شرایط هر کدام متفاوت است که باید متناسب با شرایط برج، مقاوم سازی انجام شود.
معاون نظارت شورای شهر تهران، ری و تجریش در مورد وضعیت گود کنار برج میلاد گفت: معتقدیم مقاوم سازی برج میلاد هرچه سریعتر انجام شود و در این زمینه به شهرداری هم تذکر دادیم و منتظر پاسخ شهرداری هستیم.