ماهان شبکه ایرانیان

"هند": میانمار باید مهاجران روهینگیا را پس بگیرد

سوشما سواراج وزیر امور خارجه هند روز دوشنبه در یک بیانیه مطبوعاتی در داکا پایتخت بنگلادش گفت: میانمار باید مهاجران روهینگیا را پس بگیرد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری میزان، وزیر امور خارجه هند ضمن ابراز نگرانی از ادامه خشونت ها در میانمار گفت: شرایط عادی در میانمار تنها با بازگشت مهاجران به این کشور برقرار خواهد شد.

سواراج تصریح کرد: هند خواستار آن است که شرایط در میانمار با خویشتن داری و با توجه به رفاه مردم این کشور به حالت عادی خود بازگردد. تنها راه حل برای برقراری صلح و ثبات در ایالت راخاین توسعه سریع اجتماعی، اقتصادی و زیرساختی که شامل تمام اقشار جامعه شود، می باشد.

وزیر امور خارجه هند که روز گذشته وارد بنگلادش شد در دیدار با شیخ حسینه نخست وزیر بنگلادش تاکید کرد: مهاجران روهینگیا به مشکل بزرگی برای بنگلادش تبدیل شده اند. باید یک راه حل دائمی برای این مشکل پیدا شود. هند همچنین از اجرایی شدن پروژه های امدادی در ایالت راخاین حمایت می کند.

سوشما سواراج در ارتباط با همکاری هند و بنگلادش در خصوص مبارزه با تروریسم گفت: هند و بنگلادش مصمم به حفاظت از جوامع خود در مقابل نفرت، خشونت و تروریسم از طریق اتخاذ یک رویکرد جامع در مبارزه ا افراط گرایی خشونت آمیز در تمام سطوح هستند.

سوشما سواراج روز گذشته سفر دو روزه خود به بنگلادش را آغاز کرد. وی روز گذشته با ابوالحسن محمود علی وزیر امور خارجه و شیخ حسینه نخست وزیر بنگلادش دیدار کرد.

وی قرار است در ادامه برنامه خود در بنگلادش، امروز در چهارمین نشست کمیته مشورتی هند و بنگلادش شرکت کند.

سازمان ملل روز جمعه هفته گذشته در گزارشی اعلام کرد تعداد پناهجویان روهینگیایی که در دو ماه گذشته وارد منطقه مرزی کاکس بازار در بنگلادش شده اند به 590 هزار نفر افزایش یافته است.

اقلیت نژادی روهینگیا در استان راخین از سال 2012 هدف حمله بودائیان تندرو قرار گرفته اند و با تشدید این حملات و پیوستن نیروهای ارتش به آنچه نسل کشی و پاکسازی نژادی مسلمانان میانماری گفته می شود ، در هفته های اخیر بیش از پیش هدف این قبیل حملات قرار گرفته اند.

در دور جدیدی از حملات که از 25 اگوست(سوم شهریور) علیه مسلمانان آغاز شده ، تاکنون بیش از 400 نفر کشته و دستکم 500 هزار نفر نیز مجبور به ترک خانه و کاشانه خود شده اند، بیشتر این افراد برای نجات جان خود به بنگلادش فرار کرده اند اکنون در اردوگاهها ساخته شده در مرز بنگلادش و میانمار زندگی می کنند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان