ماهان شبکه ایرانیان

دبیر ستاد ملی صبر مطرح کرد

ضرورت ورود مردم و رسانه‌ها به عرصه توسعه فرهنگ صبر/ استان گلستان پیشرو در ترویج فرهنگ صبر

دبیر ستاد ملی صبر گفت: ما باید مردم و رسانه‌ها را وارد عرصه توسعه فرهنگ صبر در جامعه کنیم، چون هر جایی که مردم وارد عرصه شدند شاهد موفقیت بوده ایم.

گلستان پیشرو در فرهنگ صبر، صلح و سازش / راه اندازی نخستین ستاد استانی صبر در گلستانبه گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، امید محبی صبح امروز در مراسم آغاز به کار ستاد استانی صبر در دادگستری گلستان با بیان اینکه گلستان پیشرو در فرهنگ صبر، صلح و سازش است، گفت: ستاد ملی صبر پاسخ به فرامین مقام معظم رهبری در حوزه ورود دستگاه‌ها به عرصه کار فرادستگاهی است.

دبیر ستاد ملی صبر افزود: رویکرد این ستاد ترویج فرهنگ صلح و سازش و صبر با استفاده از ظرفیت همه‌ دستگاه‌ها و افراد تاثیرگذار در جامعه است.

محبی با بیان این که در این ستاد به دنبال استفاده از ظرفیت‌های مردمی هستیم، افزود: متاسفانه بسیاری از ستاد‌های تشکیل شده در کشور به علت گیر افتادن در فرآیند‌های اداری از وظیفه‌ ذاتی خود دور شده اند و تلاش ما این است که خارج از پروتکل‌های اداری و استفاده از ظرفیت‌های نخبگان برای فرهنگ سازی استفاده کنیم.

وی گفت: در این ستاد ظرفیت‌های استانی متمرکز و سازماندهی و با پویش‌های مردمی و رسانه‌ای برای فرهنگ سازی و توجه بیشتر مردم به رفتار و برخورد‌های شان تلاش می‌شود.

دبیر ستاد ملی صبر در ادامه سخنان خود افزود: ما باید مردم و رسانه‌ها را وارد عرصه توسعه فرهنگ صبر در جامعه کنیم، چون هر جایی که مردم وارد عرصه شدند شاهد موفقیت بوده ایم.

محبی تاکید کرد: استفاده از رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی از ملزومات توسعه فرهنگ صبر در جامعه است.

وی افزود: امروز تیم‌های ورزشی ما نمادی از توسعه فرهنگ صبر هستند و می‌توانند با رعایت اخلاق ورزشی و کنترل خشم، الگوی فرهنگ صبر در سطح ملی و حتی جهان باشند.

محبی گفت: توسعه فرهنگ صبر باعث کاهش آسیب‌های اجتماعی و جرائمی است که به ساده‌ترین شکل ممکن فاجعه بزرگ را رقم می‌زند.

محبی برای راه اندازی نخستین ستاد استانی صبر به گلستان سفر کرده است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان