ماهان شبکه ایرانیان

سفرنامه – سفر زمینی به شهر وان در ترکیه

با هر اندازه بودجه مالی که برای یک سفر خوب کنار گذاشته‌اید می‌توانید به این شهر زیبا و نزدیک سفر کنید! تنها کافی است بلیتی برای تبریز دست و پا کنید!

سفرنامه – سفر زمینی به شهر وان در ترکیه

با هر اندازه بودجه مالی که برای یک سفر خوب کنار گذاشته‌اید می‌توانید به این شهر زیبا و نزدیک سفر کنید! تنها کافی است بلیتی برای تبریز دست و پا کنید!

 

ترکیه یکی از کشورهایی است که ایرانیان برای سفر به آن نیاز به ویزا ندارند به همین خاطر و به علت نزدیکی و زیبایی‌هایش، این کشور یکی از مقاصد محبوب سفرهای خارجی ما شده!

 

در سفرنامه پیش رو سعی شده همه اقدامات لازم قبل از سفر و مکان‌هایی که در شهر وان باید ببینید به صورت خلاصه آورده شود! تا انتها بخوانید!

جاذبه‌های شهر وان

– دریاچه وان

– جزیره‌ آکدامار یا آختامار ( akdamar adasi )

– کلیسای آختامار

– قلعه وان

– خانه گربه‌ها

– آبشار مرادیه

 

اقدامات قبل از سفر

– پاسپورت: قبل از سفر تاریخ اعتبار پاسپورت خود را چک کنید و اگر 6 ماه یا کمتر به انقضای آن مانده نسبت به تعویض آن اقدام کنید. همانطور که قبلا گفتیم برای سفر به کشور ترکیه نیاز به ویزا ندارد.

– دفترچه بیمه: حتما دفترچه بیمه خود را برای سفر به همراه داشته باشید.

– رزرو هتل: اگر در فصل تابستان یا آخر هفته اقدام به سفر می‌کنید حتما از قبل نسبت به رزرو هتل اقدام کنید. چون به دلیل نزدیکی این شهر به قسمت‌های شمال غربی ایران در این مواقع سیل عظیمی از گردشگران ایرانی به شهر وان روانه می‌شود و امکان دارد اتاق خوبی گیرتان نیاید و یا اتاق‌های با کیفیت پایین را دو برابر قیمت به شما اجاره بدهند.

– قبل از شروع سفر حتما گوگل مپ آفلاین شهر وان را دانلود کنید تا در مسیریابی به مشکلی برنخورید. البته اکثر قریب به اتفاق هتل‌ها و رستوران‌های شهر اینترنت دارند.

چه طور برویم؟

– برای سفر زمینی هم از مرز بازرگان و هم از مرز رازی می‌توانید به شهر وان وارد شوید. البته مرز رازی بهتر هست. برای رفتن به مرز رازی به تبریز و از آنجا به شهر خوی می‌روید. از شهر خوی برای مرز رازی تاکسی‌هایی در نظر گرفته شده. بعد از عبور از مرز و وارد شدن به خاک ترکیه هم ون‌هایی حاضر هستند که با حدود 20 لیر شما را تا شهر وان می‌برند.

– می‌توانید با استفاده از قطار هم به شهر وان بروید اما به دلیل معطلی در مرز این روش را پیشنهاد نمی‌کنیم.

– از شهر تبریز هم با استفاده از اتوبوس و ون می‌توانید تا وان سفر کنید.

 

سفر!

روز اول

ساعت 7 صبح به شهر تاریخی تبریز رسیدیم. به ترمینال اصلی شهر رفتیم تا برای شهر خوی ماشین یا اتوبوس پیدا کنیم. از تبریز تا خوی راهی حدود 2 ساعت در پیش دارید. در شهر خوی تاکسی‌هایی قرار دارند که تا لب مرز رازی می‌روند. از خوی تا مرز هم حدود 1 ساعت و 15 دقیقه راه هست. اگر خوش شانس باشید و مسافر زیادی در مرز نباشد حدود نیم ساعت برای عبور از مرز معطل می‌شوید اما اگر در مواقع شلوغی سفر کرده باشید گاهی تا 6 ساعت هم ممکن است منتظر بمانید!

بعد از حدود دو ساعت معطلی از مرز عبور کردیم. در همان ابتدای مسیر ون‌هایی بودند که با نفری 20لیر ما را به مرکز شهر وان بردند. این مسیر حدود 1 ساعت طول کشید. بعد از رسیدن به وان و پیدا کردن هتل و جاگیری وسایل، شروع به قدم زدن در سطح شهر کردیم. جالب است که بدانید مردم وان فارسی را خیلی بهتر از انگلیسی صحبت می‌کنند! البته اگر آذری زبان هستید که اصلا دغدغه‌ای از بابت صحبت کردن ندارید!

 

ما روز اول را برای رفتن به “قلعه وان” انتخاب کردیم!

این قلعه در انتهای بلوار melen قرار دارد. برای طی کردن مسیر می‌توانید از ون‌ها و اتوبوس‌هایی که به قلعه می‌روند استفاده کنید. اگر ترکی هم بلد نیستید با استفاده از گوگل مپ می‌توانید خیابان مورد نظر را پیدا کنید و از ون‌ها و اتوبوس‌های عبوری دست و پا شکسته بپرسید که به “وان گالعه” می‌روند یا خیر!

اطلاعات: قدمت این قلعه با صلابت به 9 قرن قبل از میلاد باز می‌گردد و بر کوه‌های شرقی دریاچه وان قرار دارد. البته امروزه بسیاری از قسمت‌ها این قلعه زیبا خراب شده اما باز هم مکان هیجان انگیزی برای گشت و گذار است. منظره دشت‌ها و دریاچه که از بالای قلعه به شما لبخند می‌زند، به راستی که نفس گیر و با شکوه است!

 

روز دوم …

 

قسمت بعدی سفرنامه را در مطلب بعدی بخوانید!

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان