ماهان شبکه ایرانیان

رژیم غذایی سالم (۱)

روده‌هایی که به اندازه کافی حرکت و فعالیت نداشته باشند، همواره مقداری مواد غذایی قدیمی را در خود نگاه می‌دارند و این مواد نوبت به نوبت جذب خون می‌شوند.

رژیم غذایی سالم (1)

تحریریه دنیای سلامت

اغلب مردم به اندازه کافی آب نمی‌نوشند و وقتی که احساس تشنگی می‌کنند، به اشتباه فکر می‌کنند که گرسنه شده‌اند. افراد بسیاری دچار کم‌آبی هستند و اصلا متوجه این موضوع نمی‌باشند. علت این کم آبی هم فقط ننوشیدن آب کافی است. خوردن نوشابه، قهوه، چای، شیر کاکائو و مایعات دیگر، تشنگی را برطرف می‌کند و فرد دیگر میلی به نوشیدن آب ندارند؛ بنابراین رفته‌رفته مقدار آب بدنش کاهش می‌یابد.

احساس گرسنگی نباید باعث شود که برای رفع آن هر ماده غذایی نامناسبی را بخوریم؛ مگر در مواقع ضروری. بدن ما نیاز به جذب مواد مغذی مورد نیاز از روده‌ها دارد. جذب غذا از طریق نوعی پوشش سمی در دیواره روده، مسدود می‌شود. به این ترتیب همواره مقداری غذای فاسد و حتی باقیمانده داروها در روده بزرگ می‌ماند و به صورت ذرات کوچک به دیواره روده می‌چسبد و با حرکت‌ها و تکان‌های روده و شکم نیز از بین نرفته و دفع نمی‌شود.

ما همواره جمعی از مواد غذایی بسیار قدیمی و فاسد را در روده خود حمل می‌کنیم و خودمان هم اصلا از آن خبر نداریم. این مواد فقط با استفاده از برخی محصولات پاک‌کننده روده‌ها دفع می‌شوند. مثل ته‌نشین شدن جرم‌ها و مواد در لوله‌های آب که با گذشت زمان لایه‌ای از این مواد در دیواره داخلی لوله‌ها تشکیل می‌شود و فقط با استفاده از تمیز کننده‌ها می‌توان لوله‌ها را پاک کرد، روده‌ها نیز در صورتی که پاکسازی نشوند، دچار گرفتگی می‌شوند. به عبارت دیگر برای آنکه روده‌ها عملکرد بهتری داشته باشند، لازم است گاهی اوقات جوان‌سازی شوند.

در زمان‌های گذشته که آرد تصفیه‌شده، شکر تصفیه‌شده، نمک تصفیه‌شده و سایر مواد غذایی تصفیه‌شده وجود نداشت، عمل دفع بیشتر صورت می‌گرفت و افراد تقریبا بعد از هر بار غذا خوردن یک‌بار مدفوع می‌کردند. این روزها می‌گویند که اگر روزی یک‌بار این کار انجام شود، کافی است؛ در حالی که اختلالات مربوط به دستگاه گوارش در میان مردم بسیار شایع شده و مرگ و میر در اثر سرطان روده در حال افزایش است.

روده‌هایی که به اندازه کافی حرکت و فعالیت نداشته باشند، همواره مقداری مواد غذایی قدیمی را در خود نگاه می‌دارند و این مواد نوبت به نوبت جذب خون می‌شوند و از آنجایی که فاسد و کهنه هستند، مواد سمی را از طریق خون به تمام نقاط بدن می‌ر‌سانند. برخی مواد غذایی، خصوصا تخم‌مرغ، بیشتر به روده‌ها می‌چسبند و شروع به تولید این مواد سمی می‌کنند.

کم‌کم مواد دیگری نیز روی آنها انباشته می‌شود و عمل جذب مواد غذایی مفید از روده‌ها برای بدن دشوار می‌گردد. در این حالت بهترین رژیم‌های گیاهی و کامل‌ترین نوع تغذیه نیز نمی‌تواند به راحتی این مواد را دفع کند. برای پاکسازی روده‌ها می‌توان از ملین‌های گیاهی استفاده کرد. این ملین‌ها حاوی زغال چوب، ژلاتین سیب، نارون قرمز، دانه سلیوم و سایر مواد گیاهی هستند. (هرگز در استفاده از این ملین‌ها زیاده‌روی نکنید، بلکه فقط گاهی اوقات برای پاکسازی روده‌ها آنها را مصرف کنید).

در حال حاضر با پیشرفت علم و فن‌آوری‌های گوناگون همچنین زندگی ماشینی و گسترش شهرنشینی مردم کمتر به تغذیه و مواد غذایی مصرفی خود اهمیت می‌دهند و متوجه زیان‌های جبران‌ناپذیری که از همین طریق به سیستم بدن خود وارد می‌کنند، نمی‌شوند. در این مقاله پیرامون نکاتی که با رعایت آنها می‌توانید تا حدودی آسیب‌های ناشی از زندگی ماشینی را  کم کنید به شما عزیزان خواننده یادآوری می‌کنیم.

بیشتر مردم دنیا دچار حمله پارازیت‌ها می‌شوند. این پارازیت‌ها از مواد مغذی بدن ما تغذیه می‌کنند و ما احساس گرسنگی می‌کنیم. در واقع آنها انرژی ما را به غارت می‌برند و نیروی حیاتی‌ ما را می‌گیرند، ضایعات آنها هم جذب بدن می‌شود. برخی مواد گیاهی ضدپارازیت قادر به از بین بردن این پارازیت‌ها هستند؛ مثل سیر، خاراگوش، گردوی سیاه، پوست درخت انار، کوآسیا و ... نیازی نیست مدت‌ها از این داروهای گیاهی استفاده کنید تا پارازیت‌ها از بین بروند. در همان هفته نخست مصرف، این اتفاق می‌افتد و شما از شر آنها خلاص می‌شوید...

برای خواندن بخش دوم- رژیم غذایی سالم- اینجا کلیک کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان