شناسه : ۶۷۵۳۳۲ - سه شنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۰۱:۵۳
پن کیک سیبزمینی
پنکیک سیبزمینی یک غذای لذید و خوشمزه است که به سادگی تهیه میشود؛ و انتخاب مناسب و لذیذ برای یک وعده غذایی مانند ناهار یا شام است.
پنکیک سیبزمینی یک غذای لذید و خوشمزه است که به سادگی تهیه میشود؛ و انتخاب مناسب و لذیذ برای یک وعده غذایی مانند ناهار یا شام است.
مواد لازم
سیب زمینی بزرگ 3 عدد
آرد سفید 6 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد
پیاز 1 عدد
پنیر پارمزان 1/4 لیوان
جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری سر پر
زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- سیب زمینیها را بپزید، پوست بکنید و با رنده مخصوص یا رنده درشت رشتهای کنید.
2- سیب زمینی را داخل یک کاسه بریزید و تخم مرغ، پیاز رنده شده، 3 قاشق غذاخوری آرد، بیکینگ پودر، زعفران، پنیر پارمزان، جعفری، نمک و فلفل را اضافه و خوب مخلوط کنید تا مایه پن کیک یکدست شود.
3- داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. با یک قاشق مقداری از مایه پنکیک بردارید و کف دست شکل دهید.
4- باقی مانده آرد را داخل کاسهای بریزید و دو طرف پن کیک را در آرد بغلطانید، سپس داخل ماهیتابه قرار دهید و هنگامی یک طرف پنکیک طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر نیز طلایی و برشته شود.
5- پنکیکها را در ظرف مورد نظر بگذارید و با سس دلخواه سرو کنید.
نوش جان!