پن‌کیک سیب‌زمینی یک غذای لذید و خوشمزه است که به سادگی تهیه می‌شود؛ و انتخاب مناسب و لذیذ برای یک وعده غذایی مانند ناهار یا شام است.‌

مواد لازم

سیب زمینی بزرگ 3 عدد  

آرد سفید 6 قاشق غذاخوری

تخم مرغ 1 عدد

پیاز 1 عدد

پنیر پارمزان 1/4 لیوان

جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر 1 قاشق چای‌خوری سر پر

زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه 

1- سیب زمینی‌ها را بپزید، پوست بکنید و با رنده مخصوص یا رنده درشت رشته‌ای کنید.

2- سیب زمینی را داخل یک کاسه بریزید و تخم مرغ، پیاز رنده شده، 3 قاشق غذاخوری آرد، بیکینگ پودر، زعفران، پنیر پارمزان، جعفری، نمک و فلفل را اضافه و خوب مخلوط کنید تا مایه پن کیک یک‌دست شود.

3- داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. با یک قاشق مقداری از مایه پن‌کیک بردارید و کف دست شکل دهید.

4- باقی مانده آرد را داخل کاسه‌ای بریزید و دو طرف پن کیک را در آرد بغلطانید، سپس داخل ماهیتابه قرار دهید و هنگامی یک طرف پن‌کیک طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر نیز طلایی و برشته شود.

5- پن‌کیک‌ها را در ظرف مورد نظر بگذارید و با سس دلخواه سرو کنید.

نوش جان!