ماهان شبکه ایرانیان

طالب‌زاده: «دستکش‌های ننه عصمت» به نقویان رسید

آئین افتتاحیه اکران مردمی هشتمین جشنواره مردمی فیلم عمار در فرهنگسرای بهمن، همراه با جشن میلاد امام حسن عسکری (ع) و با حضور خانواده‌های معظم شهدا و مسئولان برگزارکننده جشنواره عمار و مخاطبان اصلی این جشنواره (مردم) آغاز شد.

خبرگزاری فارس:دبیر جشنواره عمار گفت: «عمار» پایگاه رسانه‌ای جدید است و کار تخصصی خوبی انجام می‌دهد. کاری که اهالی هنر و دغدغه‌مند انقلاب به تکثیر کردن نیت شهید آوینی می‌پردازند.

آئین افتتاحیه اکران مردمی هشتمین جشنواره مردمی فیلم عمار در فرهنگسرای بهمن، همراه با جشن میلاد امام حسن عسکری (ع) و با حضور خانواده‌های معظم شهدا و مسئولان برگزارکننده جشنواره عمار و مخاطبان اصلی این جشنواره (مردم) آغاز شد.

از نکات مهم این مراسم، حضور خانواده شهدای ترور مجلس در تالار شهید آوینی فرهنگسرای بهمن است. این در حالی است که پیش از شروع مراسم، نماهنگ‌های مختلف با مضامین مقاومت و ایران، حال و هوای سالن را تغییر داد.

مراسم با قرائت قرآن مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران آغاز و آیاتی از قرآن مجید توسط زینب سبزعلی‌زاده دختر شهید سبزعلی‌زاده شهید حمله تروریستی به حرم امام راحل قرائت شد.

به گزارش فارس،‌ قرار است در مراسم افتتاحیه این جشنواره از «زمستان یورت» که مستندی انتقادی است، رونمایی شود.

صدری‌نیا اجرای مراسم را عهده دار شد و نادر طالب‌زاده دبیر جشنواره عمار را به جایگاه دعوت کرد.

طالب‌زاده با تبریک سالروز میلاد امام حسن عسکری(ع) گفت: عمار پایگاه رسانه‌ای جدید است و کار تخصصی خوبی انجام می‌دهد. کاری که اهالی هنر و دغدغه‌مند انقلاب به تکثیر کردن نیت شهید آوینی می‌پردازند. عمار تأثیر وضعی داشته زیرا آموزش خوب و کافی در طول سال شکل می‌گیرد.

وی ادامه داد: باید به سمت کارهای ساخت آثار تلویزیونی برویم تا دغدغه‌مندان انقلابی آثار تلویزیونی بسازند.

دبیر جشنواره عمار تصریح کرد: عمار میوه انقلاب و برکت انقلاب عمار است؛ عمار مانند جهاد سازندگی است که پس از فوت امام راحل عمدا منحل شد. در رسانه، عمار جهاد سازندگی است و روحیه جهادی در عمار دیده می‌شود.

بخش پوستر فیلم

این بخش با حضور خانواده شهیدان حسین غلام کبیری، باغبانی، خدادای و ترک جوایز اهدا شد و داوران از میان نامزدهای این بخش، ضمن تقدیر از پوسترهای «تخریب بهشت» به طراحی «حسین شهریاری» و پوستر «قصرقند» به طراحی «مهدی خوش نژاد»، لوح افتخار این بخش را به پوستر «نبرد مهندسی » به طراحی «سید احمد باقریان موحد» اهدا شد.

همچنین هیئت داوران فانوس این بخش را به پوستر «رؤیای خلافت» به طراحی «حامد مغروری» اهدا کرد. جایزه ویژه این بخش نیز به پوستر «ترخیص» به طراحی «مهدی انصاری» اهدا شد.

در بخش «تیزر فیلم»، هیئت داوران ضمن تقدیر از تیزر فیلم «کارخانه جهان» به کارگردانی «مصطفی رمضان‌خانی» و تیزر فیلم «تلکه» به کارگردانی «مسعود کارگر»، لوح افتخار این بخش را به تیزر فیلم «ترمینال غرب» به کارگردانی «مجید ریاضی‌رستگار» و تیزر فیلم «ارثیه پدری» به کارگردانی «حسن جعفری» اهدا شد. همچنین فانوس این بخش را به تیزر فیلم «قائم مقام» به کارگردانی «سیدمحمدعلی صدری نیا» اهدا شد.

هیئت داوران ضمن تقدیر از آگهی‌های تبلیغاتی «اولین درآمد» به کارگردانی «مجید ریاضی رستگار» و «باران باشیم» به کارگردانی «سید مرتضی فاطمی»، لوح افتخار این بخش را به آگهی‌های تبلیغاتی «راه رفتنی» به کارگردانی «محمدرضا فرزادمهر» و «پنجمین نمایشگاه ایران نوشت» به کارگردانی آقای «مهدی بخشی مقدم» اهدا کرد.

هیئت داوران در این بخش، ضمن تقدیر از آگهی تبلیغاتی «تبسم حامی کودکان جنگ » به کارگردانی «اردلان الیاسین فرید»، فانوس این بخش را به آگهی تبلیغاتی «نوشت افزارهای قهرمان های ایرانی 2 » به کارگردانی علی محبی و سعید تاری وردی اهدا کرد.

بخش نقد مقالات و پژوهش‌های سینمایی

هیئت داوران در بخش «نقد و مقالات سینمایی»، ضمن تقدیر از نقد سینمایی «تبیین نظریه آیت‌الله جوادی آملی در باب هنر و سینمای اسلامی» به نویسندگی «مرتضی راوش»، لوح افتخار این بخش را به پژوهش سینمایی «آیین های تلویزیونی و بازنمایی «حزن و فرح مذهبی» به نویسندگی «علی جعفری» و همچنین پژوهش سینمایی «واقعیت سینمایی در اندیشه سید مرتضی آوینی» به نویسندگی «لقمان یدالهی» اهدا کرد.

بنابرین گزارش، در ادامه این برنامه، در بخش «فیلم ما» هشتمین جشنواره عمار، هیئت داوران پس از بررسی آثار این بخش؛ ضمن احترام و تکریم به همت‌های بلند و جسورانه مستندسازان نوجوان و جوان در ساخت فیلم‌های مردمی‌‌ و تأکید بر رشد امیدوار کننده فیلمسازان نوپای سینمای انقلاب درانتخاب سوژه، مضامین، فرم و ساختار تولیدات، ضمن تقدیر از دو اثر «راهی که ادامه دارد» به کارگردانی «زینب فیضی» به جهت بازنمایی صمیمانه و اثرگذار وفاداری همسر یک جانباز قطع نخاعی به‌عنوان یک سوژه و مضمون مردمی و اثر «یک روز یک سرباز» به کارگردانی «اسدالله فرهادی» بدلیل نشان دادن یک زاویه دید خلاقانه و بدیع از دوران خدمت سربازی و دید مثبت به آن، لوح افتخار این بخش را به اثر «من پاهایم را دوست دارم» به کارگردانی «رضا رادپور» بدلیل پرداختن به یک سوژه و ابتکار دانش‌آموزی در مدرسه و قابلیت الگو شدن برای ساخت مستندهایی با این موضوعات و اثرگذاری بر نظام آموزشی کشور به واسطه همکاری میان ارکان مختلف مدرسه با محوریت دانش‌آموزان، اهدا کرد.

در بخش دیگری از این مراسم، قطعه «فتنه شاید» توسط مجتبی الله‌وردی اجرا شد و علی زکریایی از طنزپردازان کشور، استندآپ کمدی خود را با موضوع سفرهای خارجی بر روی سن اجرا کرد.

جایزه ویژه «دستکش ننه عصمت» به مهدی نقویان اهدا شد.

نقویان بعد از دریافت جایزه «دستکش ننه عصمت» گفت: از این دستکش صلح و صفا و صمیمیت می‌بارد و از دستکش‌های مخملی شرارت و خون می‌بارد. مرگ بر آمریکا.

در بخش دیگر آیین افتتاحیه از علامه سید عیسی طباطبایی از یاران امام خمینی (ره) تقدیر شد.

خانواده‌های شهیدان و نادر طالب‌زاده، شیبانی روی صحنه حاضر شدند و فرزند ایشان سید محمد طباطبایی برای تقدیر از پدرشان به جایگاه آمد و گفت: همه مجاهد فی‌سبیل الله هستند.

طالب‌زاده در ادامه گفت: من نایل به دیدن علامه نشدم اما اثر ایشان و شبکه تلویزیونی ایشان را می‌شناسم این شبکه اسرائیل را می‌ترساند و مرکز اصلی جنگ روانی اسرائیل است که خداوند مؤسسان این شبکه را سلامت بدارد.

هدیه سید عیسی طباطبایی قرآنی است که توسط مقام معظم رهبری ارائه شده و روی قرآن جملاتی توسط رهبر انقلاب نگاشته شده است.

دست خط رهبری بر قرآن اهدایی به سید عیسی طباطبایی که مرقوم فرمودند: خداوند وجود شریف جناب حجت‌الاسلام سیدعیسی طباطبایی را محفوظ دارد و خدمات با ارزش ایشان را قبول فرماید.

پس از مراسم تقدیر، پیام سید عیسی طباطبایی که موفق نشد در این مراسم حاضر شود پخش شد. وی در این پیام با اشاره به وضعیت غزه، در فراخوانی از مردم ایران خواست تا به کمک مردم غزه بشتابند.

در بخش دیگری از این مراسم جوایز «برنامه تلویزیونی» اهدا شد. هیئت داوران در بخش کلیپ لوح افتخار این بخش را به اثر«انگیزه اربعین» به کارگردانی «سیدمحمد رضا علوی» اهدا کرد. در بخش برنامه تلویزیونی و تلویزیون اینترنتی، داوران جشنواره، ضمن تقدیر از برنامه تلویزیونی «جهان آرا» لوح افتخار این بخش را به مستند خبری «ید واحد» به تهیه کنندگی «سمیه نجفیان» اهدا کردند. همچنین هیئت داوران فانوس این بخش را به برنامه تلویزیونی «ثریا» به کارگردانی «محسن مقصودی» اهدا کرد‌.

در بخش «نماهنگ»، هیئت داوران جشنواره، ضمن تقدیر از نماهنگ «لقمه در خون» به کارگردانی «حسین لشکری»، لوح افتخار این بخش را به نماهنگ «ماه در برکه مواج » به کارگردانی «موسی حاجی‌نژاد» اهدا کرد.

همچنین هیئت داوران، فانوس این بخش را به نماهنگ «ضربه دوازدهم» به کارگردانی «عبدالله حاجی محمدی» و نماهنگ «برپاخیز» به کارگردانی مشترک «محمدرضا رضائیان» اهدا کرد.

در بخش «فیلمنامه»، هیئت داوران، لوح تقدیر جشنواره را بخاطر انتخاب موضوع به فیلمنامه بلند «کوی کودتا» نوشته «فاطمه امینی» اهدا کردند. لوح تقدیر طرح فیلمنامه بلند سینمایی به «تغییر مسیر» نوشته «احمد فرهمند» اهدا شد.

هیئت داوران لوح تقدیر فیلمنامه کوتاه را نیز به اثر «برای فروش» نوشته «مهدی میرزایی»، «هجده سالگی» نوشته «فاطمه علیمرادی» و «گل مالی» نوشته «مهدی حسینی» اهدا کردند. هیئت داوران، فانوس این بخش را به فیلمنامه «آخرین سفر» به نویسندگی «زینب عربی» اهدا کرد.

در بخش «تولیدات رادیویی»، هیئت داوران در بخش نمایش؛ لوح افتخار جشنواره را به نمایش رادیویی «بر بلندای جولان» به تهیه کنندگی «فرشاد آذر نیا» و «باران نامه» به تهیه کنندگی «مینا نیکانیک» اهدا کرد.

هیئت داوران فانوس این بخش را به نمایش رادیویی «درد مشترک» به تهیه کنندگی «ژاله محمد علی» اهدا کرد.

همچنین هیئت داوران در بخش برنامه مستند رادیویی؛ لوح افتخار جشنواره را به مستند رادیویی «نقطه صفر» به تهیه کنندگی «علی کامیابی» اهدا کرد.

هیئت داوران فانوس این بخش را به مستند رادیویی «خدیجه انقلاب» به تهیه کنندگی «محدثه رئیس عبداللهی» اهدا کرد. در بخش کلیپ صوتی نیز اثر «رگ میهن» به تهیه کنندگی «فاطمه محمدیان» لوح تقدیر جشنواره را دریافت کرد.

محدثه رئیس عبداللهی بعد از دریافت فانوس گفت: بسیار خوشحال هستم در خدمت عزیزانی هستم که دغدغه فرهنگ و ارزش های اسلامی را دارند. من از شهر شهید پرور قم به دست بوسی خانواده شهدا آمدم.

وی ادامه داد: بسیار خوشحال هستم که به خاطر اثر «خدیجه انقلاب» این جایزه را می‌گیرم. این فیلم درباره بانوی فرانسوی است که به واسطه امام با تشیع آشنا می‌شود و زندگی خود را وقف انقلاب می‌کند. امیدوارم با کار کوچکم ادای دینی به مادران شهدا که بر گردن ما حق دارند کرده باشم.

رئیس عبدالهی با ابراز خوشحالی از سلامتی نادر طالب‌زاده گفت: ایشان برای ما حکم سردار سلیمانی را دارند. همانطور که برای سردار سلیمانی آرزوی سلامتی در میدان جنگ را داریم برای آقای طالب‌زاده هم در زمینه جنگ نرم و دفاع از انقلاب اسلامی آرزوی سلامتی می‌کنم.

وی در پایان گفت: از همه افرادی که با دید بزرگشان ما را مورد لطف قرار می‌دهند تشکر می‌کنم.

بعد از اهدا جوایز این بخش‌ها با دعوت مجری این برنامه محمدجواد موحد برای اجرای قطعه «از گریه پاریس تا آرامش تهران» به روی سن آمد. این قطعه در باشگاه ترانه و موسیقی راه تهیه و به شهدای حادثه تروریستی تهران تقدیم شده است.

محمدجواد موحد پس از اجرای قطعه «از گریه پاریس تا آرامش تهران» با بیان اینکه روزی که حمله تروریستی به مجلس و مرقد امام خمینی(ره) انجام شد. عصر آن روز دست به کار شدیم و در 24 ساعت کارهای شعر، ملودی، تنظیم و آهنگ آن را انجام دادیم، اظهار داشت: شعر این قطعه به صورت گروهی و با همکاری تعدادی از شاعران کشور سروده شد و امیدواریم مورد قبول شهدای ترور قرار بگیرد.

پایان بخش افتتاحیه هشتمین جشنواره مردمی فیلم عمار، نمایش مستند «زمستان یورت» به کارگردانی میلاد میرزاباقری است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان