ابوالقاسم امان الهی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به وضعیت پوشش شبکه های مختلف رسانه ملی در استان کردستان، گفت: با توجه به وضعیت جغرافیایی استان کردستان باید سرمایه گذاری بیشتری نسبت به سایر مناطق کشور در این استان صورت گیرد و در همین راستا صدا و سیما توجهی ویژه به این استان داشته است و اعتبارات خوبی نیز در این بخش هزینه می شود.
وی با اشاره به مقایسه وضعیت استان کردستان با سایر استانهای کشور در حوزه پوشش صدا و سیما به ویژه در بخش دیجیتال، گفت: شبکه کردستان به دور از هیاهوی معمول و با تلاش جهادی در این مسیر گام برداشته و آمارها نشان می دهد که این استان هم اکنون پیشگام در کشور است.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز کردستان بیان کرد: از زمانی که افزایش پوشش دیجیتال در دستور کار سازمان صدا و سیما قرار گرفت اقدامات خوبی در کردستان صورت گرفته است و حتی ما امروز در بخش روستایی وضعیت به مراتب بهتری نسبت به سایر استانهای کشور داریم.
وی افزود: در حال حاضر تمامی مناطق شهری و اکثر روستاهای پرجمعیت استان کردستان تحت پوشش دیجیتال رسانه ملی قرار گرفته اند و در راستای افزایش پوشش این بخش نیز برنامه های مختلف دیگری نیز در دست اجراست که با بهره برداری از آنها زمینه برای افزایش پوشش نیز در این استان فراهم می شود.
102 فرستنده جدید کردستان افتتاح می شود
امان الهی یادآور شد: در حال حاضر 256 شهر و روستای استان کردستان تحت پوشش دیجیتال قرار گرفته اند و همزمان با ایام دهه مبارک فجر امسال قرار است که 102 ایستگاه جدید در استان کردستان نیز دیجیتالی شده و مورد بهره برداری قرار گیرند.
وی با اشاره به مهمترین پروژه های قابل افتتاح شبکه کردستان در دهه فجر سال جاری، بیان کرد: فرستنده متوسط شهرستان مریوان و شهر حسن آباد یاسوکند بیجار از جمله مهمترین پروژه های قابل افتتاح صدا و سیمای مرکز کردستان در دهه فجر سال جاری به شمار می رود.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز کردستان اظهار داشت: همچنین سال آینده فرستنده پرقدرت وزانه بانه که یکی از فرستنده های خاص و ویژه در کشور است مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.
هزینه اعتبار 70 میلیارد ریالی برای فرستنده پرقدرت وزانه بانه
وی با اشاره به اینکه برای راه اندازی این فرستنده قدرتمند اعتباری بالغ بر 70 میلیارد ریال هزینه شده است، گفت: خوشبختانه در جریان برگزاری جشنواره تولیدات صدا و سیما در کردستان و با سفر رئیس سازمان، اعتبار مورد نیاز برای این فرستنده تامین شد و قرار است که سال آینده مورد بهره برداری قرار گیرد.
امان الهی گفت: این فرستنده نه تنها استانهای کردستان و آذربایجان غربی بلکه مناطق کردنشین کشورهای عراق و ترکیه را نیز تحت پوشش خود قرار می دهد و از نظر بزرگی و همچنین قدرت پخش، یکی از بهترین و برترین فرستنده های رادیو تلویزیونی در کشور به شمار می رود.
وی به برنامه های شبکه کردستان در حوزه توسعه شبکه رادیوی اشاره کرد و یادآور شد: در این بخش نیز صدا و سیمای مرکز کردستان نگاهی ویژه دارد و همزمان با گسترش و توسعه دیجیتال شبکه سیما، در بخش رادیو نیز فعالیت های خوبی را دنبال می کند.
افزایش اعتماد مخاطب به برنامه های شبکه کردستان
مدیرکل صدا و سیمای مرکز کردستان افزود: در همین راستا و همزمان با دهه مبارک فجر سال جاری 11 ایستگاه اف ام در سراسر استان کردستان مورد بهره برداری قرار می گیرند و این مهم باعث افزایش سطح پوشش رادیو در استان کردستان می شود.
وی با اشاره به اعتماد بالای مخاطب به شبکه استانی، بیان کرد: خوشبختانه در سایه اقدامات صورت گرفته در راستای افزایش کیفیت برنامه های صدا و سیمای مرکز کردستان، میزان اعتماد مخاطب نیز افزایش پیدا کرده است و انتظار می رود که زمینه برای تماشای بهتر این برنامه ها برای مردم عزیز کردستان فراهم شود.
امان الهی عنوان کرد: واقعیت این است که برنامه های شبکه استانی در کردستان نیز وابسته به شرایط اقتصادی و فرهنگی این استان است و به همین دلیل نیز باید متناسب با این شرایط انتظار برنامه سازی داشته باشیم ولی خوشبختانه همکاران من در شبکه استانی خیلی بیش از ظرفیت های در اختیار در این حوزه ورود پیدا کرده و به همین دلیل شاهد تهیه و تولید برنامه های مخاطب پسند و خوبی در کردستان هستیم.