ماهان شبکه ایرانیان

ولایتی:

آنان که در داخل برای ملت نسخه ذلت می‌نویسند یا تجاهل می‌کنند یا مزدور هستند

مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل گفت: آنان که داخل نشسته و برای ملت نسخه ذلت می‌نویسند یا شعورشان نمی‌رسد یا تجاهل می‌کنند یا مزدور هستند که می‌گویند ما به عراق چکار داریم، یعنی اگر این اتفاق در آنجا افتاد همان‌جا محدود می‌ماند یا با توطئه صهیونیست به سایر مناطق کردنشین توسعه پیدا می‌کرد.

آنان که در داخل برای ملت نسخه ذلت می‌نویسند یا تجاهل می‌کنند یا مزدور هستند/اگر رفراندوم منطقه کردستان عراق پیروز می‌شد، ما امروز باید تانک و توپخانه‌های اسرائیل را نزدیک مرز‌ها داشتیمبه گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان به نقل از روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور علی‌اکبر ولایتی مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل در مراسمی که به مناسبت ایام‌الله دهه فجر و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و با حضور رئیس، معاونین و کارکنان سازمان بازرسی برگزار شد، با تبریک ایام‌الله دهه فجر گفت: این روز‌ها متعلق به انقلاب اسلامی است. بعضی از ما روز‌های انقلاب و قبل از انقلاب را به خاطر داریم، اما بعضی از جوان‌تر‌ها آن روز‌های حساس را ندیده‌اند بنابراین وظیفه ما این است که وقایع انقلاب را برای آن‌ها بازگو کنیم.

مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل ادامه داد: درباره آنچه در انقلاب اتفاق افتاده است، حرف بسیار است و هر چه بگوییم از شیرینی آن کم نمی‌کند؛ این انقلاب در کشوری باسابقه‌ای غنی از فرهنگ و تمدن اتفاق افتاده است لذا به همین دلیل انقلاب اسلامی را منحصربه‌فرد ساخته است.

ولایتی تأکید کرد: نظیر انقلاب اسلامی یا در کشوری اتفاق نیفتاده است و یا اگر هم اتفاق افتاده در ادامه با شکست مواجه شده و به نتیجه نهایی خود نرسیده است که می‌توانیم به‌عنوان نمونه برخی از کشور‌های عربی و شمال آفریقا را مثال بزنیم که در جریان بیداری اسلامی تحولی در این کشور‌ها صورت گرفت و همه امیدوار شدند اتفاق مهمی رخ‌داده است و همین‌طور هم بود، ولی مهم‌تر از انقلاب، نگهداری آن بوده است و به همین قیاس انقلاب ما مهم بود، چون نگهداری و پاسداری از آن مهم‌تر بود.

وی بیان کرد: نماینده اسبق آمریکا در سازمان ملل با یک حسرتی گفته ما نباید بگذاریم انقلاب اسلامی ایران به چهل‌سالگی برسد و به کوری چشم او و هم‌فکرانش به صدسالگی هم خواهد رسید. چون این انقلاب یک‌چیز دفعی نبود که ناگهان یک اتفاقی بیفتد در جایی که سابقه ندارد؛ ریشه این انقلاب در ملی شدن نفت، مشروطه، تحریم تنباکو، رساله جهادیِ جنگ با روس‌ها و تا عمق تاریخ ریشه دارد.

مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل افزود: وقتی خبر پیروزی تحریم تنباکو به مرحوم میرزای شیرازی رسید، ایشان گریست و گفت: بیم آن دارم که این‌ها به قدرت علما پی ببرند و کمر به حذف اسلام ببندند و همین‌طور هم شد و آن‌کسی که بین فتوای تحریم تنباکوی مرحوم میرزا و ایران واسطه بود یعنی شیخ فضل‌الله نوری را به دار کشیدند.

ولایتی گفت: در اهمیت کار شیخ فضل‌الله نوری همین بس که آن کاری که ایشان انجام داد، پایه‌گذاری شورای نگهبانی است که اکنون ما داریم. اصل دوم متمم قانون اساسی مشروطه می‌گوید هرگاه قانونی در مجلس شورای ملی تصویب می‌شود باید به امضاء 5 نفر مجتهد تراز اول که از سوی مراجع تعیین می‌شوند، برسد که این خون‌بهای مرحوم شیخ فضل‌الله بود. مرحوم جلال آل‌احمد در «غرب‌زدگی» می‌گوید: من جسد آن بزرگوار (شیخ فضل‌الله نوری) را در بالای دار به‌منزله پرچم استیلای غرب‌زدگی بعد از دو قرن کشمکش بر بام سرای این مملکت می‌بینم. این، یک بخش از کار بود که برای مشروعه‌کردن مشروطه و پایه‌گذاری شورای نگهبان امروزی که محل بغض دشمنان جمهوری اسلامی ایران است، انجام شد.

رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: تلاش دشمنان در برابر ماندگاری انقلاب اسلامی این بود که اگر انقلاب شکست نمی‌خورد حداقل در داخل مرز‌ها محدود بماند؛ لذا تلاش‌های اولیه این بود که کودتا کنند و کودتای نوژه و تحریک قومیت‌ها را انجام دادند، ولی نشد. یک کاری که در تمام انقلاب‌ها سابقه داشت، تحریک کشور دیگر برای حمله به کشوری که انقلاب شده بود. ما این موضوع را درباره حمله ویتنام جنوبی به ویتنام شمالی، حمله سومالی به اتیوپی، حمله آمریکایی‌ها به کوبا، حمله روس‌های سفید (طرفداران حکومت تزاری) به روسیه (حکومت بلشویک‌ها) دیده‌ایم؛ بنابراین این‌یک قاعده بود که اگر نتوانند بر انقلابی پیروزی شوند، او را در داخل مرز‌ها محدود کنند؛ بنابراین جنگ هشت‌ساله را بر ما تحمیل کرده‌اند.

وی با تأکید بر فکری و فرهنگی بودن انقلاب اسلامی‌گفت: اگر انقلاب، فکری و فرهنگی باشد، مهم صادرشدن آن است. امام خمینی (ره) زمانی بر صدور انقلاب تأکید داشتند، ولی دولت موقت می‌گفت: ما نمی‌خواهیم انقلاب را صادر کنیم. بعد امام فرمود: این‌ها فکر می‌کنند انقلاب را باید با تفنگ صادر کنند و این در حالی است که انقلاب اسلامی صادر شد چراکه انقلاب، فکر و فرهنگ است و نمی‌توانند جلوی نفوذ فرهنگ را با مرز‌ها بگیرند؛ بنابراین تفکر انقلاب اسلامی به کشور‌هایی که با ما اشتراک داشتند رفت و ایجاد نهضت کرد و این موج جدید بیداری اسلامی که 200 سال سابقه دارد را ایجاد کرد؛ لذا آنچه در اینجا اتفاق افتاده هم یک عمق تاریخی دارد و هم یک وسعت جغرافیایی و داخل مرز هم نمی‌تواند محدود شود.

ولایتی اظهار کرد: این روز‌ها صحبت‌هایی مطرح می‌شود که ما به سوریه، فلسطین، عراق و ... چکار داریم و این در حالی است که داخل مرز‌ها مشکلات اقتصادی داریم. این سخن اغلب از روی کم‌توجهی زده می‌شود، ولی اصل آن از جای دیگر القا می‌شود. همان کسانی که از نیمکره غربی به منطقه می‌آیند و می‌گویند باید ناوگان پنجم نیروی دریای آمریکا را در بحرین و خلیج‌فارس تشکیل دهیم، به ما می‌گویند شما در منطقه چکار می‌کنید؟! این حرف زور است. درحالی‌که ما باید این سؤال را بپرسیم که آمریکا در منطقه ما چکار می‌کند؟! بعد مگر می‌شود کسی با خیال راحت در خانه بنشیند و خانه‌های همسایه آتش بگیرد و بگویید این آتش به خانه من سرایت نمی‌کند؟!

وی افزود: این عقل است؟ این‌یک راه عقلایی است که ما در کشور خود بنشینیم و در کشور عراق اتفاقاتی بیفتد و ما بی‌توجهی بکنیم؟! به‌جای اینکه افرادی مانند عبادی و مالکی رئیس‌جمهور شود، کسی مانند صدام رئیس‌جمهور می‌شود که به ما جنگی تحمیل می‌کند که با برآورد سازمان ملل 100 میلیارد دلار خسارت مالی و ده‌ها هزار شهید و صد‌ها هزار مجروح باقی می‌گذارد که نمی‌شود با پول ارزیابی کرد. اتفاقی که اخیراً در عراق در حال وقوع بود و ایران جلوی آن را گرفت، چه اتفاقی بود. اینکه بخش کردنشین عراق خواستار استقلال شد. البته اکثریت کرد‌ها با این امر مخالف بودند و بعداً هم مخالفت خود را نشان دادند. ولی گروه حاکم که خدا هدایتشان کند، روز رفراندوم پرچم اسرائیل را بلند کردند.

به گفته ولایتی این در حالی است که در طول تاریخ اشغال فلسطین سابقه ندارد هیچ قومیتی از مسلمانان چنین تجاهلی به فسق کنند. ولی حاکمان اربیل این کار را کردند. این به معنای آن است که اگر این رفراندوم پیروز می‌شد، ما امروز باید تانک و توپخانه‌های اسرائیل را نزدیک مرز‌ها در کرمانشاه و کردستان داشتیم.

این مقام مسئول افزود: آنان که داخل نشسته و برای ملت نسخه ذلت می‌نویسند یا شعورشان نمی‌رسد یا تجاهل می‌کنند یا مزدور هستند که می‌گویند ما به عراق چکار داریم. یعنی اگر این اتفاق در آنجا افتاد همان‌جا محدود می‌ماند یا با توطئه صهیونیست به سایر مناطق کردنشین توسعه پیدا می‌کرد. در صورت چنین اتفاقی، ما مصون هستیم و تمامیت ارضی کشور ما محفوظ می‌ماند؟! این در حالی است که در همه‌جا می‌گویند پیشگیری بهتر از درمان است. پیشگیری در کار‌های استقلال و دفاع از کشور یک امر اساسی است. کلامی منسوب به حضرت امیرالمؤمنین (ع) است که می‌فرمایند مردمی ذلیل نشدند مگر آنکه در خانه نشستند و دشمن سراغ آنان آمد.

مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل ادامه داد: هزینه‌ای که ما برای جلوگیری از نفوذ دشمنان به کشور می‌کنیم، بسیار کم عارضه تر، کم‌خرج‌تر و مؤثرتر است. مضافاً به اینکه هر کشوری به نسبت قدرتی که دارد در دنیا ارزیابی می‌شود. امروز دشمنان ما این را تصدیق می‌کنند که ما قدرت اول منطقه‌ای هستیم. بعد از صفویه سابقه ندارد که ایران قدرت اول منطقه‌ای باشد. پهلوی که عروسک دست انگلیس و بعد آمریکا بود و عددی نبود. خود شاه در خاطرات خود «پاسخ به تاریخ» گله می‌کند از اینکه سفیر آمریکا به او گفته است از کشور برود. شاه که 26 دی‌ماه با چشم گریان کشور را ترک کرد، با دستور سفیر آمریکا بود. یعنی حاکم یک مملکت آن‌قدر ذلیل است که سفیر کشور دیگر به او امر می‌کند که از کشور خودش برود. هنگامی‌که رضاشاه تبعید شد، سرکنسول انگلیس در مشهد گفت: همان‌که او را آورده بود همان هم او را برد. به عبارتی گفت: ما رضاشاه را آورده بودیم و خودمان نیز او را بردیم.

ولایتی افزود: مردم ما با 10 هزار سال فرهنگ و با پرچم‌داری تمدن اسلامی و با این سابقه عریض فرهنگی و تمدنی، در رأسشان باید کسی باشد مثل شاه که ابزار دست سفیر آمریکا باشد؟! تفاوت جوهری این انقلاب و انقلاب‌های دیگر این است.

این مقام مسئول اظهار کرد: حیات انقلاب اسلامی به حضور مقتدرانه منطقه‌ای و حضور مؤثر بین‌المللی است. این انقلاب خواست مردم است و بر قلوب مردم حکومت می‌کند و شانه‌های مردم زیر پایه‌های این حکومت است و اگر مردم اعتراضی دارند به‌محض آنکه احساس کنند مورد سوءاستفاده دشمن قرار می‌گیرد همه به میدان می‌آیند و از انقلابی که خودشان به پیروزی رساندند دفاع می‌کنند.

وی در پایان گفت: بنابراین آنان که امید دارند که مثلاً شازده‌ای از باقیمانده پهلوی یا قاجار به کشور بیاید این آرزو را به گور می‌برند. زیرا مردم در این انقلاب حاکم هستند. همان جوان‌هایی که حتی انقلاب را ندیدند در صف ایستادند و التماس کردند تا حاج قاسم سلیمانی آنان را برای دفاع از حرم بفرستد. معلوم است انقلاب اسلامی با اعتقادات مردم گره‌خورده است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان