ماهان شبکه ایرانیان

روزی اعجوبه قرن آمد و همه چیز را خراب کرد

اظهارات تلخ یک نماینده:وزیر استیضاح می‌کنند تا پسرخاله‌شان سمت بگیرد/برخی درگیر بخور بخور هستند

ایلنا نوشت: نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اصلاح‌طلبان به صحنه نیامدند تا روش‌های دوره احمدی‌نژاد را ادامه دهند، گفت:‌برخی با لیست اصلاحات وارد مجلس و شوراها شدند؛ اما آمدند در فضای بخور بخور و جایگزین کردن کس و کارشان در جاهای مختلف افتادند؛ این عملکرد ناحق، درست همان چیزهایی که یک بار اصلاحات را زمین زده است.

سهیلا جلودارزاده، پنجشنبه شب 19 بهمن96، در مراسم گرامیداشت دهه فجر پیروزی انقلاب که به همت شورای هماهنگی جبهه اصلاحات استان قم و در فرهنگسرای جوان قم برگزار شد، با بیان این که «عدالت» و «آزادی» از مهمترین حقایق ماندگاری یک سیستم محسوب می شود، اظهار داشت: عدالت به این معنی است که همه چیز بر سر جای خود باشد؛ چنان که خداوند عالم هستی را به گونه ای خلق کرد که همه چیز آن سر جای خود قرار دارد.

او با بیان این که از دیگر مواردی که سیستمی را پایدار می کند، آزادی و آزادگی است و خداوند هم نظام هستی را با یک ساز و کار منظم خلق کرد تا ما مخلوقات از بند هرچیزی غیر از خدا آزاد باشیم، گفت: بارها شنیده‌ایم که یک جامعه با کفر می ماند اما با ظلم نمی‌ماند چرا که ظلم آشوب است اما کفر کج فهمی است؛ بسیاری از جوامع هم هستند که با وجود غیر دینی بودن سر پا هستند، چون آزادی در آن ها وجود داشته و یک با یک برابر است.

جلودارزاده با بیان این که تا سال‌ها پس از پیروزی انقلاب، شب‌های 22بهمن از شدت خوشحالی نمی‌خوابیدم، گفت: عشق به انقلاب و عشق به آزادی مردم برای مشارکت در امور و عشق به خود مردم باعث شده که با تمام توان در صحنه بایستیم اما واقعا امروز شرایط مان بسیار متفاوت است؛ امروز همه چیز از جای خود خارج شده و حتی مسلمانی در جای خود قرار ندارد.

او با بیان این که امروز «دین» را هم جور دیگری تعریف می کنند، گفت: در دوران رژیم شاه و وقتی که ما جوان بودیم، من دانشجوی دانشگاه امیرکبیر بودم، و واقعا «دین» این قدر زیبا تبیین و تعریف می شد که اگر دختری برای سال اول بدون حجاب وارد دانشگاه می‌شد، در ماه اول دانشگاه یک روسری بر سر خود می‌انداخت و بعد از چند ماه لباس بلندتری هم می‌پوشید، اما متأسفانه امروز شرایط بر عکس شده، چون «دین» را درست تعریف و تبیین نمی‌کنند.

وی در بخش دوم سخنان خود با بیان این که انتقاد را از خودمان در درون اردوگاه اصلاح‌طلبی باید شروع کنیم گفت: برخی با لیست اصلاحات وارد مجلس و شوراها شدند؛ اما آمدند در فضای بخور بخور و جایگزین کردن کس و کارشان در جاهای مختلف افتادند؛ این عملکرد ناحق، درست همان چیزهایی که یک بار اصلاحات را زمین زده است؛ ما اصلاح‌طلبان به صحنه نیامدیم تا روش‌های دوره‌احمدی نژاد را ادامه دهیم؛ ما آمدیم تا امور اصلاح شود و اشکالات موجود اصلاح شود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: گاهی مشاهده می‌کنیم که یک نماینده تلاش می‌کند تا یک وزیر را برای استیضاح به مجلس بکشاند و بعد از چند جلسه متوجه می‌شویم که مثلا کل مشکل او با وزیر این است که می‌خواهد پسرخاله‌اش مدیرکل فلان جا شود.

عضو کمیسیون اجتماعی با بیان این که انقلاب اسلامی بر علیه بی‌عدالتی‌ها صورت گرفت، گفت: قرار بود آخرت‌بین شویم اما دنیابین شدیم.

وی با اشاره به سیستم‌های نظارتی در انتخابات‌ها و عملکرد شورای نگهبان، گفت: اگر الان سیستم گزینش حاکمیت‌مان مشکل پیدا کرده، باید بگوییم تا درست شود؛ امام خمینی(ره) می‌گفت، حرف خود را بزنید چون حرف زدن اثر دارد.

عضو فراکسیون کارگری مجلس خاطرنشان کرد: من پادوی انقلاب هستم و دیدم که روزی با رفتن شاه و تحقق انقلاب اسلامی، دوران خوبی برای کشور شروع شد و روال خوبی هم برای کشور پیش می رفت، اما روزی اعجوبه قرن آمد و همه چیز را خراب کرد و دیدیم که در آن شرایط برخی فقط به دنبال این بودند که یک راه دزدی پیدا کنند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در بخش سوم سخنان خود با اشاره به نگاه نادرستی که در مقطعی از تاریخ اول انقلاب برای زنان وجود داشت، گفت: زمانی به سختی به زنان اجازه پزشک شدن داده می‌شد و فقط حق ورود به رشته پرستاری داشتند و ...؛ اما امام خمینی(ره) می‌دانستند که اگر زنان همپای مردان در صحنه‌های اجتماعی نباشند، جامعه به تعادل نمی‌رسد. در همان زمان عده‌ای به دنبال دیوار کشی بین دختران و پسران در دانشگاه‌ها بودند و اگر ایستادگی به موقع امام راحل نبود، قطعا این تفکر امروز جولان می‌داد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در بخش دیگری از سخنان خود و در پاسخ به پرسشی مبنی بر این که اصلاح‌طلبان بیشتر دولت‌ها را در اختیار داشتند و امروز نباید منتقد باشند، گفت: آیت‌الله هاشمی رفسنجانی به عنوان کسی که در دوران دفاع مقدس و جنگ تحمیلی نقش اساسی داشت، بعد از اتمام جنگ رئیس‌جمهور شد و واقعا کشوری جنگ زده را ساخت؛ من در آن سال‌ها نماینده مجلس پنجم بودم و دیدم که با آن بی‌پولی‌های کشور، تا اندازه بسیار زیادی سازندگی در کشور صورت گرفت.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: بسیاری از روستاهای کشور در دوران دولت هاشمی، دارای آب، برق، گاز، خانه بهداشت، مدرسه و ... شدند و این دستاورد دولت هاشمی بود. آقای خاتمی هم در طول 8سال دولت خود، موفق شد تمام بدهی‌های دولت به بانک‌های داخلی و خارجی را تسویه کند در حالی که نفت در آن زمان فقط 34دلار بود. علاوه بر آن تأسیسات عظیم عسلویه در دوران دولت خاتمی ساخته شد. مضاف بر این بسیاری از شهرک‌های صنعتی کشور در دوران دولت خاتمی با قوت به کارشان ادامه می‌دادند و این‌ها همه دستاورد دولت آقای خاتمی بود. اما بعد از آقای خاتمی چه شد؟ متأسفانه بعد از دوران دولت آقای خاتمی بسیاری از مشکلات کشور شروع شد و بسیاری از شهرک‌های صنعتی به سمت تعطیلی رفتند. با وجود این که ظرفیت تأسیسات عسلویه آماده خدمت به رشد و پیشرفت ایران بود، اما هیچ استفاده خوبی از آن ها در دوره احمدی نژاد صورت نگرفت.

وی خاطرنشان کرد: خدمات عظیم در دولت آقای خاتمی در شرایطی بود که هر 9روز یک بحران برای ایشان و دولت اصلاحات درست می کردند و در دوران دولت آقای روحانی هم می‌بینیم که هر روز مشکلاتی را ایجاد می‌کنند.

29216

 

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان