این داستاننویس در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به کارکرد جشنوارهها اظهار کرد: نویسندگان باید برای نوشتن انگیزه داشته باشند و در این راستا جشنوارهها میتوانند انگیزه لازم را برای نویسندگان ایجاد کنند.
او افزود: اگر قرار باشد کار اساسی و جدی صورت گیرد میتوان به برگزاری نشستها و کارگاهها توجه داشت و از همه مهمتر این است که راهکاری جدی پیدا کرد که این بیانگیزگی را از بین ببرد.
قیصری در ادامه گفت: البته بهبود شرایط اجتماعی برای نویسندگان نیز منجر به انگیزه میشود. برای مثال وقتی تیراژ کتاب و حق تألیف پایین است و مجلات تخصصی ادبی وجود ندارد که فعالیت نویسندگان را منعکس کند جشنواره اگرچه انگیزه میدهد اما بهعنوان یک درمان کوتاهمدت است و در انگیزه دادن به نویسندگان اثرات بلندمدت ندارد.
او در پاسخ به اینکه آیا برگزاری جشنوارهها میتواند آسیب هم داشته باشد گفت: معتقدم در هر حرکت و فعالیت هنری آفاتی وجود دارد؛ ولی مهم این است که ببینیم هدف اصلی از هر فعالیت هنری چیست؟ جشنوارهها فینفسه حرکت مثبتی محسوب میشوند چون بهدنبال استعدادیابی هستند.
قیصری در پایان این گفتوگو که در قزوین انجام شد بیان کرد: با اینکه در زمینه داستاننویسی در حوزه هنری قزوین شاهد اتفاقات خوبی هستیم اما هنوز آنطور که باید و شاید نویسندگان در قزوین گام بلندی برای پیشرفت برنداشتهاند. قزوین بضاعتهای زیاد اجتماعی و تاریخی دارد که مغفول مانده است و نویسندگان با دستمایه قرار دادن وقایع تاریخی و اجتماعی این شهر میتوانند آثار خوبی خلق کنند.