حجتالله ناصرپور در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه تدوین دانشنامه دفاع مقدس استان بسیار ضروری است، اضافه کرد: در قالب این دانشنامه میتوان تمامی مسائل در حوزه ایثار و شهادت و نقش استان در دوران دفاع مقدس را به صورت جامع و کامل گردآوری کرد.
وی ادامه داد: این دانشنامه نقش مردم، سایر نهادها، سازمانها، ادارات لرستان و تمام اقشار را در دفاع مقدس بیان کرده و اطلاعات دقیقی در این خصوص در اختیار پژوهشگران، محققان و نسلهای آینده قرار میدهد.
ناصرپور با تاکید بر اینکه تدوین دانشنامه دفاع مقدس نیاز به حمایت دارد، اظهار کرد: این دانشنامه کار یک مجموعه و سازمان نیست بلکه تمام نهادهای اجرایی و نهادهای علمی، فرهنگی و هنری باید به کمک بیایند و البته این پروژه نیازمندحمایت مالی نیز بوده چراکه باید هزینه پژوهشگرانی که در این زمینه مشغول به فعالیت هستند، تامین شود.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس لرستان یادآور شد: 40 پژوهشگر به صورت مستقیم و رابطین هر نهاد اجرایی نیز به صورت غیرمستقیم مشغول تدوین و تهیه این دانشنامه هستند که تامین هزینههای آنان نیازمند حدود دو میلیارد تومان اعتبار است.
وی خاطرنشان کرد: هر نهاد، سازمان و قشری از مردم لرستان در دوران دفاع مقدس نقش ارزندهای ایفا کرده که با تهیه این دانشنامه به طور مفصل به تبیین نقش هر کدام از آنها پرداخته خواهد شد. به عنوان مثال 25 تا 27 هزار خانه مسکونی، اداری، تلمبهخانه، تاسیسات و... در دوران دفاع مقدس در لرستان منهدم شده که تاکنون به آن پرداخته نشده و در صورت تهیه دانشنامه به تمام این موارد اشاره خواهد شد.همچنین در آن دوران 1500 بمب و موشک روی مردم لرستان ریخته شد که در دانشنامه استان این موارد بررسی و روی آنها نیز کار میشود.
وی با بیان اینکه در صورت تامین بودجه لازم، این پروژه ابتدای سال آینده آغاز میشود، اظهار کرد: برنامهریزی و تدوین این دانشنامه بهصورت جدی توسط بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان در حال پیگیری و اجرست و موفقیت در انجام آن منوط به تحقق اعتبار لازم و همکاری سایر دستگاهها دارد و استاندار نیز به سازمانها و نهادهای اجرایی دستور داده که به این موضوع اهتمام ویژهای داشته باشند.