به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، مصطفی حبیبی دادستان عمومی و انقلاب ارومیه گفت: قراین و بررسی های اولیه نشان میدهد تصاویر و عکسهای منتشر شده از خانواده زن مسن در کنار یک واحد مسکونی تخریب شده در واقع صحنه سازی و نمایش غیر واقعی ماجرا بوده است.
دادستان عمومی و انقلاب ارومیه گفت: ماجرا آنطور که اعلام شده نیست و در واقع در آن محل، منزلی در کار نبود بلکه زمینی کوچک بوده که پیمانکاری قصد داشته در شب ولادت حضرت فاطمه (س) و جشنها و مراسم مربوطه، شبانه و به صورت غیر مجاز آن را احداث کند.
حبیبی افزود: زمین متعلق به همان خانوادهای است که تصاویرشان منتشر شده است که سازمان بهزیستی به خانواده مذکور وام 60 میلیون تومانی برای خرید آپارتمان اعطا کرده بود، اما آنها اقدام به خرید این زمین میکنند و، چون در محدوده غیر مجاز ساخت و ساز بوده، پیمانکار ساختمان قصد داشته شبانه آن را احداث کند که بعد از اطلاع شهرداری نسبت به تخریب آن اقدام شده است.
وی گفت: بعد از تخریب این واحد غیر قانونی، پیمانکاربه قصد مظلوم نمایی و تشویش اذهان، اعضای خانواده که دارای معلولیت هستند را در صحنه حاضر میکند و با گرفتن عکسهای ترحم برانگیز در کنار دیوارهای تخریب شده و انتشار آن، ماجرا را به گونهای القا میکند که گویی شهرداری خانهای مسکونی و محل سکونت یک خانواده معلول را بر سرشان خراب کرده است.
دادستان عمومی و انقلاب ارومیه با تاکید بر اینکه طبق گزارشهای اخذ شده، این خانواده در مکان دیگری مستاجر بوده و در روز تخریب به آن محل آورده شدهاند، از اعلام شکایت شهرداری علیه پیمانکاری که علاوه بر ساخت و ساز غیر مجاز به تشویش اذهان علیه شهرداری ارومیه هم اقدام کرده است، خبر داد.
حبیبی گفت: تصمیم گیر اصلی این صحنه سازی پیمانکار بوده و سایر ابعاد موضوع پس از وصول شکایت شهرداری در دست بررسی است.