طی هفته های اخیر به خوبی با پی اسمارت آشنا شده اید، میان رده ای از هواوی که مزایا و قابلیت های زیادی را به ازای قیمت پرداختی در اختیار شما قرار می دهد. پس از بررسی تخصصی پی اسمارت، مقایسه با یکی از میان رده های هم قیمت سامسونگ و ارزیابی کیفیت دوربین در مقایسه با سه رقیب مختلف، حالا می خواهیم مروری داشته باشیم بر مزایای رقابتی این تلفن همراه در بازار کشورمان.
نخستین مزیت پی اسمارت به طراحی آن بر می گردد. اگرچه نمایشگر لبه تا لبه برای اولین بار توسط ال جی به دنیای میان رده ها آمد، اما هواوی تنها شرکتیست که به شکل گسترده از این سبک طراحی در موبایل هایش استفاده کرده. نزدیک ترین رقیب هواوی در این بخش را می توان ال جی Q6 و ایسوس ذن فون مکس پلاس (M1) دانست که اولی با بدنه پلاستیکی و دومی با ضخامت و وزن بالا، از نظر کیفیت ساخت و ارگونومی کمی پایین تر از پی اسمارت قرار می گیرند. سری J سامسونگ هم که مهم ترین رقیب هواوی در این رده قیمتی هستند، نمایشگرهای استاندارد 16:9 با حاشیه زیاد بالا و پایین صفحه دارند.
نمایشگر پی اسمارت یکی از بهترین نمونه ها در رده موبایل های اقتصادی به شمار می رود
نمایشگر پی اسمارت یکی دیگر از مزایای آن به شمار می رود که از پنل 5.65 اینچی IPS LCD با رزولوشن 2160×1080 پیکسل تشکیل شده است. همان طور که می دانید در استفاده عادی، چشم انسان توانایی تفکیک تراکم بالای 400 پیکسل در هر اینچ را ندارد. پی اسمارت 427 پیکسل را در هر اینچ از نمایشگر به تصویر می کشد که برای مقایسه می توان به گلکسی جی 7 پرو با تراکم 401ppi و گلکسی A7 با تراکم 386ppi اشاره کرد. ال جی Q6 به خاطر نمایشگر کوچک تر 5.5 اینچی تراکم بیشتری دارد. علاوه بر تراکم پیکسلی بالا، دقت رنگ، کنتراست و زاویه دید نمایشگر پی اسمارت هم در سطح بسیار خوبی قرار دارد.
مورد بعدی که باید به آن اشاره کنیم، سیستم عامل به روز پی اسمارت است. در حال حاضر به سختی می توان موبایلی اقتصادی مجهز به اندروید اوریو در بازار یافت و حتی بسیاری از پرچمداران چند میلیون تومانی هم از این نسخه سیستم عامل بی بهره اند. با توجه به اینکه اکثر محصولات میان رده پشتیبانی خوبی را از سوی سازندگان دریافت نمی کنند، حضور آخرین نسخه اندروید و بسته های امنیتی به صورت پیش فرض می توند مزیت خوبی به شمار آید.
دوربین دوگانه را نمی توان برتری اصلی پی اسمارت دانست
نهایتاً باید به دوربین دوگانه پی اسمارت اشاره کرد که با ترکیب دوربین اصلی 13 مگاپیکسلی و دوربین ثانویه 2 مگاپیکسلی، امکان ثبت تصاویر پرتره و ایجاد عمق میدان مصنوعی را به شما می دهد. البته اجرای این قابلیت ها بی نقص نیست و برتری قابل توجهی نسبت به پیاده سازی نرم افزاری آنها ندارد. شاید بهتر بود هواوی کاربرد بهتری را برای دوربین ثانویه پیدا می کرد، مثلاً حسگر با کیفیت تری با لنز عریض یا قابلیت بزرگنمایی اپتیکال به کار می گرفت.