به گزارش خبرنگار مهر، مهدی افشار نیک پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران در خصوص ساخت مستند شهید علی هاشمی اظهار کرد: اسم این مستند را «زیرخط مرزی» نامگذاری کردیم که البته باید به تصویب هم برسد؛ مستند برداشتی از زندگی و شخصیت شهید علی هاشمی است.
وی افزود: در پیشتولید متوجه شدم که مردم منطقه دشت آزادگان اعتقاد خاصی به شهید علی هاشمی دارند و فراتر از یک شهید و یادواره دفاع مقدس به آن نگاه میکنند.
این مستندساز تصریح کرد: مردم این شهید را مایه برکت زندگی خود میدانند؛ حاج علی در باورها و اسطورهها و افسانههای مردم نشسته است.
افشار نیک با اشاره به اینکه در تحقیقاتم متوجه این محبوبیت شده و همین عاملی برای اقدام به ساخت این فیلم بود، گفت: این شخصیت خیلی جذاب بوده و حتی زمان فرماندهی نیروها، رزمندگان وی، خاطرات عجیبی از شخصیت و کاریزمای این آدم دارند که باعث شده تا این شهید ابعاد خاصی پیدا کرده است.
وی ادامه داد: مفقود شدن این شهید به مدت 22 سال خیلی داستان جالبی داشته و نوع خاصی از مفقودالاثری بوده و اینکه خودش نمیخواسته پیدا شود.
کارگردان مستند شهید علی هاشمی بیان کرد: این منطقه از نظر اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی خیلی خاص است و ثروت عظیم نفت که زیر پای مردم است و آن مقاومتی که مردم در دفاع مقدس از خود نشان دادند و بینظیر بود.
افشار نیک عنوان کرد: همه موارد فوق سؤالاتی را ایجاد میکند که در مستند با محوریت شخصیت شهید علی هاشمی به آن پرداخته میشود.
وی خبر داد: از چند روز قبل شروع کردیم و به مدت 15 روز در منطقه هویزه، سوسنگرد و بستان فیلمبرداری میکنیم؛ تمام تصویربرداری در همین مناطق انجام میشود جایی که علی هاشمی بوده و شهرستان دشت آزادگان نام دارد.
کارگردان مستند شهید علی هاشمی یادآور شد: تهیهکننده این مستند نیز علی جلیلوند است و برادران علی و وحید جلیلوند هر دو تهیهکننده و مشاور فیلم هستند.
افشار نیک در پایان گفت: این مستند یک کار سینمایی است اما نه برای فروش ولی شاید بعداً به تلویزیون داده شود.
مهدی افشار نیک روزنامهنگار حوزه نفت و گاز است که بالغ بر 20 سالی میشود که در این بخش فعالیت میکند. وی نویسنده رمان گود (چاپشده در نشر چشمه) است که تاکنون چهار بار به چاپ رسیده است؛ نامه یک جاسوس نفتی و نوستالژی دو مستند ساخته مهدی افشارنیک هستند و وی سومین مستند خود را برای شهید علی هاشمی تولید می کند.