محمدرضا بادامچی در واکنش به صحبتهای رئیسجمهور در خصوص لزوم تزریق امید به جامعه و پاسخگو بودن مدیران اظهار داشت: اگر رئیسجمهور بخواهد در کابینه اصلاحاتی انجام دهد باید این اصلاحات در راستای پاسخ به نیاز افکار عمومی و حل مشکلات جامعه باشد، در این صورت است که افکار عمومی اقناع خواهند شد. رئیسجمهور برای حل مشکلات به خصوص موضوعاتی که در سال گذشته پیش آمد، باید اصلاحاتی را در نظر گیرد. امر مهمی که با در نظر گرفتن شاخصهای اصلاحطلبی میسر خواهد شد.
نماینده تهران همچنین خاطرنشان کرد: البته براساس صحبتهایی که آقای رئیسجمهور انجام دادند هر کسی می تواند برداشتهایی داشته باشد، اما در صورتی که رئیسجمهور بخواهد تغییری در کابینه انجام دهد این حق ایشان است که همکاران خودش را براساس شرایط و اوضاع تغییر بدهد. در خصوص صحبتهایی که آقای روحانی مطرح کردند نمی توان گفت صد در صد این صحبتها به این دلیل بوده است.
نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس رویکرد مجلس را در خصوص تغییر احتمالی کابینه دولت تشریح کرد و گفت: این موضوع حق رئیسجمهور است. مجلس هم واکنشی ندارد منتها مجلس در صورت معرفی شخص حق دارد بررسی خود را انجام دهد. مجلس همیشه از تغییر استقبال می کند اما فردی که معرفی می شود برای مجلس مهم است که با شاخصهها مطابق باشد. فکر میکنم مجلس از این موضوع استقبال کند.
وزرای روحانی از ابتدا روزه سکوت داشتند
ایلنا نوشت: یک فعال سیاسی اصلاحطلب گفت: انتخابهای روحانی از ابتدا برای یک دولت پر سخن و تهاجمی بیمعنا بود و بیشتر نشاندهنده دولتی تدافعی است.
محمدعلی ابطحی در خصوص عدم شفافیت بعضی از دولتمردان، گفت: عدم شفافیت مدیران و طرح موضوع روزه سکوت مدیران از سمت روحانی از همان ابتدا عجیب به نظر میرسید. چراکه نوع انتخاب وزرا که با واکنش حامیان انتخاباتی او هم روبهرو شده بود، پیشامد این اتفاقات را قطعی کرده بود. مجموعه وزرای روحانی از ابتدا هم اهل ریسک نبودند و برای حفظ خود بعضا روزه سکوت هم میگیرند.
وی افزود: روحانی در عمل بسیاری از شعارهای خود را فراموش کرده است. در این شرایط وزرا هم دلیلی نمیبینند در بسیاری موارد اظهارنظر کنند. البته بخشی از عملکرد روحانی به دلیل دستهای پشت پرده است که مانع از به تحقق رسیدن اهداف او میشوند. بخشی دیگر هم عدم پیگیری روحانی را بیان میکنند.
این فعال سیاسی اصلاحطلب خاطرنشان کرد: روحانی باید در ابتدا عملکرد خود را نقد کند و در جهت عمل به وعدههای انتخاباتیاش پیشرو باشد، در وهله بعد میتواند وزرا را نقد کند. ضمن اینکه با توجه به شرایط فعلی کشور جریان اصلاحات باید دقت بیشتری برای انتخابات بعدی به خرج دهد و نیروهایی را در انتخابات مطرح کند که منتسب به همین جریان باشند.
روحانی وزیر مأیوس را عزل کند، روضهخوانی فایده ای ندارد
نامه نیوز نوشت: حسین انصاری راد درباره گلایه های اخیر حسن روحانی از ناامیدی برخی اعضای کابینه گفت: بالاخره وزرا منصوب رئیس جمهور هستند، او آنها را به مجلس برای اخذ رأی اعتماد معرفی کرد و پس از کسب رأی اعتماد، برای شان حکم زد. امروز تنها حرف زدن، گله کردن و اشاره به اشکالات، اعتراضات و ملامت و مطالبات مردم داشتن حلال مشکلات نیست و گرهی از مسائل جامعه نمی گشاید. اگر وزیری واقعا مأیوس و ناامید است، رئیس جمهور خیلی راحت او را عوض کند. اینکه دائم روضه بخوانیم، چه فایده ای خواهد داشت.
این فعال سیاسی اصلاح طلب یادآور شد: چنین رویکردی در دولت آقای خاتمی هم بود که گاهی به گفتاردرمانی تعبیر می شد. روش گفتاردرمانی دیگر کهنه شده و مردم این صحبت ها را قبول نمی کنند، باید اقدامات جدی و عملی انجام شود، یعنی جامعه می خواهد این جدیت را در عمل مسئولان اجرایی ببیند. امروز کشور در موقعیت بحرانی گرفتار است. تنش های فرهنگی، سیاسی، اداری، محیط زیستی، اقتصادی و سیاست خارجی کم نیستند. رسما آمریکا، ایران را به عنوان عامل ناامنی منطقه یا عامل تروریستم معرفی می کند. پس باید فکر اساسی کرد و جدی با مسائل روبرو شد.
وی با بیان اینکه اگر وزیری و مسئولی کارش را درست انجام نمی دهد، رئیس جمهور باید اقدام لازم را برای اصلاح این مسئله به عمل آورد و او را عزل کند، اظهار کرد: این صحبت های آقای روحانی برای مردم ها قابل قبول نیست. او برای چه کسی این صحبت ها را بیان می کند؟ چه کسی قرار است رافع مسئله ناامیدی در کابینه باشد؟
رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس ششم اظهار کرد: اگر مردم و دیگران چنین حرفی بزنند و بگویند فلان وزیر یا مسئول اجرایی ایجاد یأس می کند یا نمی تواند درست انجام وظیفه کند، درست است چون آنها دست شان در کار نیست و مسئولیتی در عزل و نصب مدیران اجرایی ندارند اما کسی که خودش وزیر را نصب کرده و دوام و بقای وزیر دست خودش است، شنیدن این حرف از او مورد پذیرش قرار نمی گیرد.
انصاری راد با بیان اینکه مسئولان هیچ کشوری به اندازه کشور ما حرف نمی زنند، تأکید کرد: هر مسئولی در کشورما فقط حرف می زند و درد دل های خود را با حرف و گله و شکایت بیان می کند، در واقع می خواهد با حرف و گلایه کردن خود را از مشکلات موجود تبرئه کند و نجات دهد اما دیگر معطل مردم جایز نیست باید اقدام و عمل جدی انجام شود.
27214