ماهان شبکه ایرانیان

فرهنگ و هنر در هفته‌ای که گذشت؛

آغاز به کار بزرگترین رویداد ادبی کشور/گلایه‌های تند بازیگران پیشکسوت از وضعیت بازیگری+عکس

فرهنگ و هنر در هفته ای که گذشت شاهد اتفاقات، حاشیه ها و اخبار فراوانی بود که از جمله مهم ترین آنها می توان به افتتاح سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در محل مصلی امام خمینی (ره) اشاره کرد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، فرهنگ و هنر در هفته ای که گذشت شاهد اتفاقات، حاشیه ها و اخبار فراوانی بود که از جمله مهم ترین آنها می توان به افتتاح سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در محل مصلی امام خمینی (ره) اشاره کرد.

در هفته گذشته بسیاری از هنرمندان پیشکسوت و با تجربه سینما از وضعیت فعلی این هنر انتقاد کردند. این بازیگران نحوه ورود بازیگران تازه کار به سینما را مورد نقد قرار داده و از ورود بازیگران اسپانسر ابراز نامیدی کردند.

هفته پیشین فرهنگ و هنر اتفاق بسیار ویژه ای را پشت سر گذشت و آن اتفاق چیزی نبود جز ولادت با سعادت حضرت صاحب الزمان (ع). ایران اسلامی در روزهای گذشته شاهد جشن پایکوبی ملت مسلمان در نقطه به نقطه کشور بود.

 

 

موج تکراری سکانس پلان در سینمای ایران/معنای وارونه سینمای تجربی در ایران+عکس///////////////////////////دوشنبه
موج تکراری سکانس پلان در سینمای ایران/معنای وارونه سینمای تجربی

فیلم سینمایی "برداشت دوم از قضیه اول" به کارگردانی "پویان باقرزاده" پس از گذشته نزدیک به دو ماه از اکران خود نتوانسته نظرات و نقدهای چندان مثبتی را از آن خود نماید.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، فیلم سینمایی "برداشت دوم از قضیه اول" به کارگردانی "پویان باقرزاده" پس از گذشته نزدیک به دو ماه از اکران خود نتوانسته نظرات و نقدهای چندان مثبتی را از آن خود نماید.

برای مشاهده ادامه این یادداشت اینجا کلیک کنید. 

روابط ناسالم سینما باعث کم کاری من شد///////////////////سه شنبه
روابط ناسالم سینما باعث کم کاری من شد/برای موفقیت در سینمای ایران باید به خیلی چیزها تن داد

بازیگر فیلم "به خاطر پونه" گفت: انگار سیمرغ جشنواره فیلم فجر به شانه‌‌های من علاقه ای ندارد و خیلی زود می پرد و می رود. من نمی دانم چه بگویم اما اتفاقاتی در سینما می افتد که نمی توان در مورد آنها صحبت کرد. متاسفانه روابط سالمی در سینمای ایران در جریان نبود و همین جریان ها مرا از سیمرغ و رشد در بازیگری دور کرد.

مهوش افشارپناه بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، درخصوص فعالیت های اخیر خود در عرصه بازیگری گفت: در حال حاضر هیچ پیشنهادی برای بازی در عرصه تصویر ندارم اما خودم شخصاً در تئاتر فعالیت می کنم. این فعالیت به اجرای آثار نمایشی و تدریس ختم می شود. شاید در سینما و تلویزیون کم کار شده باشم اما اینطور نیست که گوشه خانه بنشینم و زانوی غم بغل کنم.

برای مشاهده ادامه این گفت و گو اینجا کلیک کنید. 

///////////////////////////////////////

روایت علی دهکردی از تفکر هنرمندان خارجی نسبت به ایران/وقتی وارد ایران شدند فهمیدند چه جای امن و مدرنی است

علی دهکردی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، با اشاره به حضور میهمانان مطرح خارجی در حاشیه جشنواره های داخلی همچون جشنواره فیلم و تئاتر فجر گفت: حضور میهمانان خارجی در کشور اتفاق بسیار ویژه و مغتنمی است. در اولین نگاه خیلی خوشحالم که پای هنرمندان خارجی به کشور باز شده است.

وی در همین راستا افزود: من از نزدیک با چندین هنرمند که در جشنواره جهانی فیلم فجر حضور داشتند گفت و گو داشتم و آنها به شدت از آمدنشان به ایران خوشحال بودند. فارغ از بحث هنر و سینما به عنوان یک ایرانی این اتفاق باعث غرور من شد زیرا در شرایطی که برخی کشورها به شدت برای انزوای کشور ما تلاش می کنند، میهمانان خارجی با واقعیت ایران آشنا شدند.

بازیگر فیلم "از کرخه تا راین" با تاکید بر آشکارشدن شرایط واقعی ایران برای میهمانان خارجی در حاشیه جشنواره ها اضافه کرد: خیلی از این هنرمندان می‌گفتند ما فکر می کردیم ایران کویری برهوت است که هر روز در آن تعداد زیادی انسان کشته می شوند و تروریست ها همه جا را گرفته و هیچ امنیتی وجود ندارد. حتی برخی به همراه خودشان تعداد زیادی کنسرو و بیسکوئیت آورده بودند چون شنیده بودند که در ایران غذا بسیار کم است اما وقتی وارد کشور شدند فهمیدند ایران یکی از امن‌ترین و مدرن‌ترین کشورها خاورمیانه است.

وی در همین راستا افزود: هنرمندان خارجی وقتی وارد کشور می شوند متوجه می شوند که ایران و شهرهای آن فاصله چندانی با مدرن ترین شهرهای جهان ندارد. از نظر من هنر می تواند در این معرفی درست کشور در جهان به شدت موثر باشد زیرا این هنر است که از دیوارهای فولادین سیاست عبور می کند.

برای مشاهده ادامه این گفت و گو اینجا کلیک کنید.

گلایه تند خواننده زیر گنبد کبود به پوشش خوانندگان در کنسرت‌ها/استفاده از این لباس‌های عجیب و غریب برایم سوال است

گلایه تند خواننده زیر گنبد کبود به پوشش خوانندگان در کنسرت‌ها/استفاده از این لباس‌های عجیب و غریب برایم سوال است

حمید غلامعلی خواننده موسیقی پاپ در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان درباره نحوه برگزاری کنسرت های امروزی گفت: فضای عرصه موسیقی برای سبک من مناسب نیست. یا باید از این شرایط و سبک خارج شوم یا شرایط به گونه ای پیش رود که حس کنم لازم است کنسرت برگزار کنم. برنامه ریزی برای کنسرت دارم اما زمان آن مشخص نیست و شاید در سال 97 برگزار شود.

غلامعلی به دلایل فاصله اش از عرصه موسیقی طی این سالها پرداخت و افزود: این فاصله فقط از سمت من نبود بلکه برای بسیاری از خوانندگان و هم نسلان من روی داد. این فاصله در آرامش و به شکلی روی داد که خود ما هم متوجه نشدیم. کم کم سلیقه ها را با ترفندهای مختلف عوض کردند. ما نیز ناخواسته در این قضیه دخیل بودیم اما موضوع اصلی از طرف موجی در داخل بود که در نتیجه پیشرفت تکنولوژی و راحت شدن بسیاری از کارها در تغییر سلیقه ها تاثیرگذار بود.

وی ادامه داد: کسانی که مهارت کافی ندارند به دلیل سخت افزارها و نرم افزارهایی که در دسترسشان قرار گرفت وارد عرصه موسیقی شدند. شنونده نیز متاسفانه چون اطلاعاتی ندارد فکر می کند آن چه که بیشتر پخش می شود و در شبکه های اجتماعی بیشتری شنیده می شود حتما کار خوبی است، در نتیجه متاسفانه گرایش ها نیز به سطح این آثار تغییر پیدا کرد. 

برای مشاهده ادامه این گفت و گو اینجا کلیک کنید.

افتتاح نمایشگاه کتاب تهران و بیکار شدن اکرم محمدی+عکس
با بیکاری وجودم را از من گرفتند/دلیل کنار گذاشته شدنم را نمی‌دانم

بازیگر سریال "پدر سالار" گفت: من تجربه بازی در پدر سالار و خانه سبز را داشته ام و به شدت دلتنگ بازیگری هستم. بعد از سالها فعالیت انگار بخشی از وجود بازیگر را با بیکاری از او می گیرند اما من همچنان اعتقاد دارم نباید به هر قیمتی کار کرد.

اکرم محمدی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، درخصوص فعالیت های خود در عرصه بازیگری طی سال 97 گفت: نه تنها در سال 97 بلکه از سال 92 به بعد هیچ پیشنهاد بازی به من نشده است. من دلیل این کنار گذاشته شدن را نمی دانم.

برای مشاهده ادامه این گفت و گو اینجا کلیک کنید. 


بازیگر مرد مورچه‌ای به فیلم آنجلینا جولی پیوست

"میشل پریفر" بازیگر مطرح سینمای هالیوود که این روزها فیلمبرداری فیلم "مرد مورچه‌ای 2" را پشت سر گذاشته به فیلم "مالیفیسنت 2" پیوست.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، "میشل پریفر" بازیگر مطرح سینمای هالیوود که این روزها فیلمبرداری فیلم "مرد مورچه‌ای 2" را پشت سر گذاشته به فیلم "مالیفیسنت 2" پیوست.

برای مشاهده ادامه این گزارش اینجا کلیک کنید. 

حضرت علی اکبر(ص)

حضرت علی‌اکبر شبیه‌ترین فرد به رسول خدا(ص)/شجاعت و اخلاق کریمه از ویژگی‌های فرزند امام حسین(ع)

حجت الاسلام والمسلمین مرادی کارشناس علوم قرآنی در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان درباره شخصیت حضرت علی اکبر(ع) گفت: حضرت علی اکبر(ع) در 11 شعبان سال 33 هجری در دوره خلافت عثمان متولد شدند. در روایات آمده که ایشان در واقعه کربلا از امام سجاد(ع) ملقب به علی اوسط، بزرگتر بودند و برادر کوچک ایشان حضرت علی اصغر(ع) معروف به عبدالله رضی بودند. طبق روایات و گفته‌های مورخان و کلمه "ابناء" در زیارت نامه حضرت علی اکبر(ع)، ایشان بیش از دو فرزند داشته اند.

وی در همین راستا افزود: بنا بر فرمایش اباعبدالله(ع)، حضرت علی اکبر(ع) از نظر خلق، اخلاق کریمه، صورت، رفتار و گفتار شبیه ترین مردم نزدیک به حضرت رسول(ص) بوده اند. وقتی حضرت علی اکبر(ع) به میدان جنگ در واقعه کربلا رفتند حضرت سیدالشهدا(ع) یک دست به محاسن خود گرفتند و دست دیگر به سمت آسمان و فرمودند: "خدایا شاهد باش شبیه ترین مردم از نظر خلق، سیرت و صورت به پیامبر اکرم(ص) در حال رفتن به میدان جنگ است و ما هر وقت مشتاق به دیدار صورت رسول خدا(ص) بودیم به چهره این جوان می نگریستیم." این شباهت به جد بزرگوار یکی از ویژگی های بسیار بارز حضرت علی اکبر(ع) بود.

برای مشاهده ادامه این گفت و گو اینجا کلیک کنید.

مجموعه کامل تصاویر انیمیشن شگفت‌انگیزان 2 رونمایی شد+عکس//////////////////////شنبه

مجموعه کامل تصاویر انیمیشن شگفت‌انگیزان 2 رونمایی شد+عکس

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان،مجموعه کامل تصویری انیمیشن "شگفت انگیزان 2" با بازی و صداپیشگان بازیگران مطرحی همچون ساموئل ال جکسون توسط کمپانی تولید کننده اثر منتشر شد.

انیمیشن "شگفت انگیزان 2" به نویسندگی و کارگردانی "برد برید" اکران بین المللی خود را از 15 ژوئن 2018 در سینماهای امریکای شمالی آغاز خواهد کرد.

یک فیلم در سبک انیمیشن رایانه ای، سه بعدی، ابرقهرمانی از جمله انیمیشن هایی است که نسخه اول آن با استقبال و فروش فوق العاده ای همراه بود. در این قسمت آقای شگفت انگیز به همراه "هلن پار" در کنار یکدیگر جهان را از نابودی نجات می دهند.

برای مشاهده ادامه این گزارش اینجا کلیک کنید.

بچه مهندس
سریال بچه مهندس به لوکیشن اقدسیه رسید/زمان اتمام ساخت مجموعه هنوز مشخص نیست

بازیگر بچه مهندس گفت: فیلمبرداری سریال بچه مهندس در بوستان ولایت به اتمام رسید و این روزها تولید در اقدسیه ادامه دارد. ضبط سریال در لوکیشن خانه عباسی جلو می رود و من نقش عباسی را در سریال "بچه مهندس" بازی می کنم.

افشین نخعی بازیگر سینما و تلویزیون در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان درباره وضعیت فعلی تولیدات آثار نمایشی گفت: وضعیت تولیدات در سال 1397 تا کنون خوب بوده است و در ادامه بهتر هم خواهد شد. اگر در تولیدات هدف وجود داشته باشد در مسیر آن هدف پیشرفت موفقیت‌های زیادی روی خواهد داد. در حال حاضر مدیران سیما زحمت می کشند و زحمت آنها دیده می شود.

برای مشاهده ادامه این گفت و گو اینجا کلیک کنید. 


نمایشگاه کتاب تهران بدون حضور رئیس جمهور افتتاح شد/وزیر ارشاد: قاچاق کتاب بدتر از قاچاق بنزین و ارز است

سی و یکیمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در حالی امروز افتتاح شد که حسن روحانی رئیس جمهور جمهوری اسلامی ایران در این مراسم غایب بود.

نمایشگاه کتاب تهران بدون حضور رئیس جمهور افتتاح شدبه گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، سی و یکیمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در حالی امروز افتتاح شد که حسن روحانی رئیس جمهور جمهوری اسلامی ایران در این مراسم غایب بود.

برای مشاهده ادامه این گزارش اینجا کلیک کنید.

کارگردان گردن کلفت سینما برایم چک بی‌محل کشید/هنروران چند میلیاردی جای بازیگران واقعی را گرفته‌اند/بازیگری که تکرار شود بازیگر مرده است/یک ذره از خاک کشورم را به احدی نمی دهم///////////////دوشنبه

کارگردان گردن کلفت سینما برایم چک بی‌محل کشید/هنروران چند میلیاردی جای بازیگران واقعی را گرفته‌اند

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزار میزان، بهناز توکلی بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون همواره در کارنامه کاری خود نشان داده که از آن دسته بازیگرانی است که به آثار تاریخی و تلویزیونی علاقمند است.

از سویی در آثار سینمایی نیز توکلی به شدت وسواس گونه به انتخاب پرداخته و هر چند تعداد آثار کمی را در سینما تجربه کرده اما در این میان فیلم های مطرحی همچون "آخرین دعوت"، "آژانس شیشه ای" و "به رنگ ارغوان" دیده می شود.

در تلویزیون اما وی چندین اثر ماندگار را به یادگار گذاشته است. بازی بی نظیر و قابل تحسین توکلی در سریال مختارنامه با وجود کوتاه بودن همیشه در خاطر بیننده های جعبه جادویی خواهد ماند. همچنین وی بازی در آثار تلویزیونی همچون "معصومیت از دست رفته" را نیز در کارنامه خود می بیند.

وی طی سالهای اخیر کم کار شده و به نوعی از سینما و عرصه بازیگری فاصله گرفته است. به همین مناسبت خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، طی گفت و گویی تفصیلی دلیل کم کاری این بازیگر توانمند را جویا شده است.

میزان: بازیگر بزرگی همچون بهناز توکلی چرا این سالها کم کار شده است؟

توکلی: واقعیت امر اینکه پیشنهادات بسیار کم شده و از سویی که کاری که دوستش داشته باشم هم پیشنهاد نشده تا بخواهم در آن به ایفای نقش بپردازم.

میزان: فیلمنامه تنها دلیل دوری شما از بازیگری است؟

توکلی: یک اتفاق بسیار بد در آخرین کار من پیش آمد که باعث شد بسیار سختگیرتر در تمامی مسائل پیشنهادات را بررسی کنم. متاسفانه در یک اثر سینمایی به ایفای نقش پرداختم و یکی از کارگردانان گردن کلفت کشور برای من چک بی‌محل کشید. به بانک رفتم و فهمیدم که پولی در حساب نیست. متصدی بانک گفت که چک را برگشت بزنم اما من نمی خواستم با این کار آبروی آن کارگردان را بریزم.

میزان: شاید هر بازیگری به جای شما بود چک را به اجرا می گذاشت. چه چیز باعث شد این کار را انجام ندهید؟

توکلی: وجدان. همواره سعی کردم در انتخاب آثارم و زندگی شخصی ام وجدان کاری داشته باشم و در کارهایی بازی نکنم که در خور مردم نباشد. من از اولین روزی که وارد این عرصه شدم اعتقاد داشتم که یک بازیگر باید چیزی به فرهنگ مردم اضافه کند. حداقل اگر چیزی به فرهنگ جامعه اضافه نمی کند از آن کم هم نکند.

میزان: وضعیت حال حاضر سینما را چگونه می بینید؟

توکلی: سینمای ایران متاسفانه با برخی انتخابها به سمت پوچی و بی اخلاقی رفته است. بازیگران اگر وجدان خود را در نظر بگیرند در هر کاری به ایفای نقش نخواهند پرداخت. من همیشه گزیده کار بوده ام و حرف‌هایم شعار نیست. با یک نگاه به کارنامه کاری‌ام می توانید به صداقت حرف هایم پی ببرید.

متاسفانه وضعیت سینما اصلاً خوب نیست و نمی دانم چرا دیگر اخلاقیات را در نظر نمی‌گیرند. نمی خواهم از کلمه ای مثل مافیا استفاده کنم اما سینما دست عده محدودی افتاده که همگی با هم کار می کنند و به محض اینکه یک پروژه تمام شد تمامی عوامل مثل طراح صحنه، فیلمبردار، بازیگران، گریمورها و هم به یک اثر دیگر می روند. این برای سینمای ایران سمی مهلک است.

برای مشاهده ادامه این گفت و گو اینجا کلیک کنید.

سمفونی دفاع مقدس را روی صحنه می‌برم/فیلم می‌بینم زیرا در سینما بزرگ شده‌ام//////////////////چهارشنبه

سمفونی دفاع مقدس را روی صحنه می‌برم/فیلم می‌بینم زیرا در سینما بزرگ شده‌ام

لوریس چکناواریان رهبر ارکستر و موسیقیدان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، درخصوص آخرین وضعیت جسمانی خود گفت: حال من کاملاً خوب است و از هیچکس شکایتی ندارم. خوشحالم که در ممکلت خودم و کنار مردم زندگی می کنم و این برای من از همه چیز مهمتر است.

وی با اشاره برگزاری جشنواره جهانی فیلم فجر تاکید کرد: این جشنواره اتفاق بسیار مثبتی در عرصه سینمای ایران است. جشنواره جهانی فجر ارتباط مستقیمی بین هنرمندان ایرانی و خارجی ایجاد کرده که تاکنون مسیر نبود. در این جشنواره سینمای ایران می تواند به بهترین شکل به جهان معرفی شود. 

رهبر ارکستر سمفونیک تهران در خصوص تاثیر سینما بر موسیقی افزود: من در سینما بزرگ شده ام زیرا پدرم سینماهای زیادی در تهران ساخته است. کار اصلی من اپرا و سمفونی است اما موسیقی آثار سینمایی بسیاری را نوشته ام. سینما تاثیر متقابلی بر موسیقی دارد. تاثیری که به شخصه در بسیاری آثار آن را لمس کرده ام.

برای مشاهده ادامه این گفت و گو اینجا کلیک کنید.

حضرت علی اکبر(ع)

شباهت حضرت علی اکبر(ع) در همه ابعاد به رسول خدا(ص)/ فرزند اباعبدالله در صف مقدم شهدای بنی هاشم

حجت الاسلام والمسلمین نظری شاهرودی کارشناس علوم قرآنی در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان درباره شخصیت حضرت علی اکبر(ع) گفت: مهمترین ویژگی و شاخصه حضرت علی اکبر(ع ) شباهت ایشان به پیامبر اکرم(ص) است که امام حسین(ع) نیز به آن تاکید دارند.

وی در همین راستا افزود: شباهت حضرت علی اکبر(ع) به رسول خدا(ص) تنها به ظاهر محدود نمی شود بلکه علاوه بر بعد ظاهری و جسمانی از نظر معنوی، انسانی، اخلاق و شخصیت نیز به حضرت محمد(ص) شباهت دارند.

این کارشناس علوم قرآنی به سخنان امام حسین(ع) درباره فرزندش حضرت علی اکبر(ع) پرداخت و اظهار کرد: حضرت علی اکبر(ص) در روز عاشورا وقتى اذن میدان طلبید و عازم جبهه پیکار شد، امام حسین (ع)  چهره به آسمان گرفت و گفت: "اللّهم اشهد على هؤلاء القوم فقد برز الیهم غلام اشبه الناس برسولک محمد خلقا و خلقا و منطقا و کنا اذا اشتقنا الى رؤیه نبیک نظرنا الیه". همچنین در روایتی به نقل از شیخ جعفر شوشتری در کتاب خصائص الحسینیه آمده است: اباعبدالله الحسین هنگامی که علی اکبر را به میدان می فرستاد، به لشگر خطاب کرد و فرمود: "یا قوم، هولاءِ قد برز علیهم غلام، اَشبهُ الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله……. ای قوم، شما شاهد باشید، پسری را به میدان می فرستم، که شبیه ترین مردم از نظر خلق و خوی و منطق به رسول الله (ص) است بدانید هر زمان ما دلمان برای رسول الله(ص) تنگ می شد نگاه به وجه این پسر می کردیم".

برای مشاهده ادامه این گفت‌وگو اینجا کلیک کنید.

ثقفی/////////////////

کارگردانان ما یک عمر از پشت شیشه دودی شاسی بلندشان مردم را دیده‌اند/کارگردانی در خارج از کشور سرابی بیش نیست

علی اکبر ثقفی تهیه کننده و کارگردان سینما در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری میزان درخصوص جایگاه فعلی سینمای ایران در عرصه بین الملل گفت: سینمای ایران در عرصه اکران بین الملل موفقیتی به دست نیاورده و اتفاقی برایش نیفتاده است. شاید در برخی جشنواره ها موفق شده ایم اما از لحاظ اکران هیچ دستاوردی نداشته ایم.

وی در همین راستا افزود: برخی موفقیت های محدود چند فیلم در جشنواره ها را به منزله رشد سینمای ایران در بخش بین الملل می دانند اما به نظر من این تعابیر شوخی است. شاید برخی فکر کنند اتفاقات خوبی افتاده اما این اتفاقات بسیار محدود است و به قولی با یک گل بهار نمی شود.

کارگردان فیلم "هلن" با اشاره به ظهور نسل تازه سینما تاکید کرد: شاید در حال حاضر سینمای ایران در بین الملل کار چندانی نکرده باشد اما با ظهور و بروز کارگردانان و استعدادهای جوان من به شدت به موفقیت سینمای بین الملل در آینده امیدوارم.

وی درباره لزوم به روز بودن کارگردانان با تجربه ادامه داد: متاسفانه کارگردانان قدیمی ما با همان کارهای سی سال پیش خود جلو می روند. کارگردانان با تجربه ما باید فیلم ببینند، زبان بدانند، مطالعه کنند و با جامعه آشنا شوند.

کارگردان فیلم "جان سخت" در همین راستا اضافه کرد: کارگردانان ما باید از نزدیک با مردم در ارتباط باشند تا از وضعیت روز با خبر شوند. وقتی کارگردانان بزرگ سینما یک عمر پشت ماشین شاسی بلند و شیشه دودی خود در خیابان ظاهر می شوند و یا به محل کارشان می روند چطور با مردم ارتباط برقرار می کنند. وقتی این کارگردانان تا این حد از مردم دور شده اند از کجا سوژه های خود را پیدا می کنند.

برای مشاهده ادامه این گفت‌وگو اینجا کلیک کنید.

 دیرین دیرین

ترامپ به دیرین دیرین می‌آید/ابوالحسنی در انتظار بازگشت دیرین دیرین به تلویزیون

محمد ابوالحسنی تهیه کننده برنامه "دیرین دیرین" در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان درباره این برنامه گفت: تا امروز 1600 قسمت از برنامه دیرین دیرین تولید و پخش شده است یعنی از فروردین سال 1394 تا کنون در فضای مجازی 8 میلیون بازدید از این برنامه شده است و ضریب نفوذ دیرین دیرین حدودا هشتاد درصد است که نفوذ بسیار خوب در بین مردم را نشان می دهد.

وی در همین راستا افزود: امسال بیش از 600 قسمت دیگر از "دیرین دیرین" را خواهیم ساخت. در برنامه ریزی با علی درخشی سرپرست نویسندگان و کارگردان دیرین دیرین قرار است فضاهای جدیدی را به این برنامه اضافه کنیم که امیدواریم این اتفاق امسال روی دهد و میزان مخاطب افزایش پیدا کند.

این تهیه کننده درباره دلایل برنامه دیرین دیرین برای تبلیغات فیلم های سینمایی اظهار کرد: فیلم هایی که تبلیغ می شوند به دلیل این است که هنرمندان سینما و تلویزیون همکاران ما هستند که در عرصه فرهنگ فعالیت می کنند. اکنون که دیرین دیرین توسط مردم دیده می شود وظیفه خود دیدیم که با ساخت آیتم های دیرین دیرین فیلم هایشان را تبلیغ کنیم و مردم را تشویق کنیم تا به سینماها رفته و فیلم ایرانی ببینند.

ابوالحسنی ادامه داد: این وظیفه ای است که در حد توان خود برای برخی فیلم ها تبلیغ کرده ایم از جمله "فیلشاه" که از انیمیشن های خوب ایرانی است و دیرین دیرین تاثیر خوبی روی جذب مخاطب برای فیلشاه گذاشت. درباره فیلم های دیگر نیز سعی می کنیم که این روند ادامه داشته باشد چون حمایت دیرین دیرین از سینمای ایرانی است.

برای مشاهده ادامه این گفت و گو اینجا کلیک کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان