کشور استرالیا کشوری است توسعه یافته و در نیمکره جنوبی قرار دارد. این کشور مساحتی حدود 7 میلیون و 600 هزار کیلومتر مربع دارد و ششمین کشور پهناور دنیا به حساب میآید. کانبرا پایتخت استرالیا است و مجلس این کشور و خانه فرماندار کل در این شهر قرار دارد. سیدنی و ملبورن دو شهر بزرگ این کشور هستند. استرالیا هیچ مرز خاکی با کشور دیگری ندارد از شرق توسط اقیانوس آرام، از جنوب اقیانوس منجمد جنوبی، از غرب اقیانوس هند و از شمال چندین دریا و خلیج آن را احاطه کرده است و همچنین این کشور سرزمین اصلی قاره اقیانوسه به شمار میرود و کوچکترین قاره دنیا است. فرهنگ غذایی استرالیا بسیار جالب و حتی برای بسیاری از افراد عجیب است که در این مطلب با آن بیشتر آشنا میشویم.
فرهنگ غذایی استرالیا
استرالیاییها مانند اغلب جاهای دیگر جهان سه وعده غذا میل میکنند.
برای صبحانه یا یک صبحانه سبک و سرد که شامل غلات نان و قهوه است را انتخاب میکنند یا به سراغ یک صبحانه مفصل و گرم شامل بیکن، تخم مرغ، سوسیس و گوجه فرنگی میروند.
مردمان استرالیا معمولا ناهارشان را بین ساعت 12 تا 2 میل میکنند و یک وعده غذایی سبک مانند یک ساندویچ کوچک یا سالاد را در نظر میگیرند. گاهی نیز برای این وعده سوشی یا پیتزا میخورند.
وعده اصلی غذایی آنها شام است و آن را هنگام غروب میل میکنند.
یکی از علایق استرالیاییها این است که بیرون از خانه غذا بخورند. آنها در آخر هفتهها پیک نیک را انتخاب میکنند و از باربیکیو لذت میبرند. باربیکیو معمولا در اکثر خانهها قرار دارد و در پارکها و ساحلهای این کشور نیز به راحتی در دسترس است.
گوشت یکی از غذاهای اصلی استرالیا است اما به دلیل وجود اقتصاد کشاورزی در این کشور مردم به سمت گیاهخوار شدن پیش میروند و تقریبا در همه منوهای رستورانها و کافیشاپهای این کشور غذای گیاهی پیدا میشود.
استرالیا یک کشور چند فرهنگی است و به همین دلیل انواع غذاها را در این کشور میتوان پیدا کرد. یکی از دلایل چند فرهنگی بودن این کشور تعداد زیاد مهاجران این کشور است که از سراسر جهان به این کشور رفتهاند و فرهنگ خود را به این کشور بردهاند.
استرالیاییها مبتکر همبرگر نیستند اما آن را به درجهای رساندهاند که دیگر فرهنگها توانایی تصور آن را نیز نداشتهاند. آنها همبرگر را در پرملاتترین حالتی که میشود تهیه میکنند و میل میکنند. آنها روی همبرگر خود تخم مرغ نیمرو شده، گوجه، پیاز، کاهو، چغندر و آناناس قرار میدهند و در نهایت روی آن سس کچاپ میزنند و میل میکنند. تا زمانی که ساندویچ آنها لبریز نشده باشد و سرشار از مواد خوراکی نباشد برای آنها قابل قبول نخواهد بود و باید ساندویچشان در حدی باشد که در دست جا نشود.
همانطور که گفتیم بیرون غذا خوردن یکی از تفریحات و علایق مردم استرالیا است و به همین دلیل در این کشور رستورانها و کافیشاپهای زیادی وجود دارد و انواع خوراکهای سرتاسر جهان را در این کشور میتوان پیدا کرد.
کافه و رستوران
یکی از رستورانهای معروف در استرالیا که پیشنهاد میشود حتما به آن سر بزنید رستوران کاتیج در شهر زیبای سیدنی است که احساس راحتی به شما میدهد و محیطی خودمانی دارد.
کافه آقای او ام Mr OM نیز از کافههای معروف شهر سیدنی است که محیطی صمیمی دارد و با غذاهای با کیفیت و فوقالعاده از شما پذیرایی خواهد شد.
طرز تهیه لامینگتون
مواد لازم برای تهیه لامینگتون:
- 190 گرم کره نرم شده
- 1 پیمانه (حدود 220 گرم) شکر
- 2 قاشق چایی خوری وانیل
- 3 عدد تخم مرغ
- 2 و یک سوم پیمانه (350 گرم) آرد
- 1 پیمانه (250 میلی گرم) شیر
- 220 گرم شکلات تلخ
- 1 پیمانه (250 میلی گرم) خامه پرچرب
- 1 پیمانه پودر نارگیل
طرز تهیه لامینگتون:
فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن قرار دهید تا داخل فر هم دما شود. یک قالب مربع شکل حدود 20 سانتی متری انتخاب کنید. بهتر است قالبی را انتخاب کنید عمق آن کم باشد. داخل قالب را با قلم موی آشپزی کمی به روغن آغشته کنید.
شکر و کره را درون یک ظرف بریزید و با سرعت بالای همزن آنها با هم ترکیب کنید و حدود دو دقیقه به هم زدن آنها ادامه دهید. سپس تخم مرغها را به همراه یک قاشق چایی خوری وانیل به ترکیب شکر و روغن اضافه کنید و تا زمانی که خوب با هم ترکیب شوند آنها را هم بزنید. در مرحله بعد آرد و شیر را به آنها اضافه کنید و مداوم هم بزنید. در آخر بعد از گذشتن از این مرحله مواد را داخل قالب بریزید و به مدت 50 تا 60 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کاملا بپزد.
بعد از پخته شدن آن را از فر خارج کنید و 5 دقیقه به آن فرصت دهید تا سرد شود.
شکلات، خامه و وانیل باقی مانده به روش بن ماری آب کنید (غیر مستقیم و روی بخار آب) صبر کنید تا شکلاتتان کاملا ذوب شود و خوب با مواد مخلوط شود. این کار حدود 20 دقیقه زمان میبرد. در آخر روی کیک را کاملا با شکلات و پودر نارگیل بپوشانید و آن را تزیین کنید.