به گزارش ایسنا،مراد علی محمدی با اشاره به برگزاری مراسم کلنگزنی مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان کرمانشاه بیان کرد: کارهای مربوط به طراحی پروژه انجام شده و امسال عملیات عمرانی آن آغاز خواهد شد. قرار است این مرکز فرهنگی در زمینی به مساحت 15هکتار ساخته شود که فضای بسته تاسیساتی 12 هزار و 500 متر مربعی خواهد داشت.
وی اضافه کرد: این مرکز فرهنگی قرار است بخشهای مختلفی نظیر موزه و نمایشگاه، سالن همایش، آمفی تئاتر روباز، کتابخانه، مسجد، فضای بازسازی عملیات مرصاد و فروشگاه محصولات فرهنگی را دارا باشد. استان کرمانشاه جزو 10 استان فاقد موزه دفاع مقدس است و این مهم ضرورت ساخت سریعتر این مرکز فرهنگی را در استان نشان می دهد.
وی در ادامه با اشاره به ساخت دو مرکز فرهنگی و موزه در استان کرمانشاه در سه سال گذشته، افزود: یکی از این دو مرکز فرهنگی و موزه گیلانغرب و دیگری مرکز فرهنگی و موزه مرصاد است که هر دو تکمیل شدهاند.
محمدی با بیان اینکه مرصاد به لحاظ موقعیت خاص خود و قرار گرفتن در مسیر عتبات عالیات و اتفاقاتی که در جریان جنگ تحمیلی در این منطقه رخ داده از اهمیت خاصی برخوردار است، گفت: در سه سال گذشته یادمان مرصاد در استان کرمانشاه به مرکز فرهنگی ارتقا پیدا کرده که این ارتقا در توسعه مرکز و اخذ اعتبارات بیشتر برای این مرکز اثرگذار خواهد بود.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان کرمانشاه در ادامه اشاره ای هم به یادمانهای در دست ساخت استان داشت و توضیح داد: در حال حاضر یادمان شهدای شیخ صله در منطقه بانهدار در نقطه صفر مرزی شهرستان ثلاث باباجانی تنها یادمان در دست ساخت استان میباشد که کار ساخت این یادمان در سال جاری به اتمام خواهد رسید.
محمدی افزود: پیشنهاد ساخت یادمان شهید بهشتی روبروی ارتفاعات آهنگران در محور سرپلذهاب به قصرشیرین مطرح شده که در صورت اخذ موافقتهای کشوری این یادمان نیز ساخته خواهد شد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان کرمانشاه سپس با اشاره به تهیه مجموعه 10 جلدی دانشنامه دفاع مقدس استان در سه مبحث نقاط حماسی و عملیاتها، شهدا و اشخاص موثر در جنگ تحمیلی و نقش مردم استان در جریان جنگ تحمیلی، افزود: این دانشنامه با بیش از 1200 مدخل و مقاله در دست تدوین است.