ماهان شبکه ایرانیان

آقای جهانگیری چرا جلسات ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی برگزار نمی‌شود؟

عضو کمیسیون برنامه‌وبودجه مجلس با بیان اینکه معاون اول رئیس‌جمهور باید در مورد علت تعطیلی جلسات ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی شفاف بگویند و پاسخگو باشند؛ گفت: برخورد با فساد برادر آقای روحانی و اسحاق جهانگیری برای کشور هزینه دارد که یکی برگزار نشدن همین جلسات است.

آقای جهانگیری چرا جلسات ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی برگزار نمی‌شود؟/ چه کسانی از این تعطیلی سود می‌برند؟/ ارتباط لغو جلسات با برخورد با فساد برادر رئیس‌جمهور و معاون اول

به گزارش الف، جلسات ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی که مسئولیت آن بر عهده اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس‌جمهوری است، از 8 ماه گذشته تاکنون برگزار نشده است؛ هرچند که به عملکرد این ستاد نقد وارد است، اما به دلیل جایگاه و عضویت از تمامی دستگاه بخصوص قوای دیگر نقش بسزایی در مبارزه با فساد اقتصادی دارد، اما در 8 ماه گذشته رئیس این ستاد که معاون اول رئیس‌جمهور است، برایش مهم نبود که این جلسات برگزار شود در حالی که  امروز مبارزه با مفاسد اقتصادی باید به‌صورت جدی پیگیری شود که  در چنین شرایطی مشاهده می‌کنیم که این ستاد مدت‌هاست تشکیل جلسه نداده است.

ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی پس از فرمان هشت ماده‌ای حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی به روسای قوای سه‌گانه در تاریخ 10 اردیبهشت 1380 تشکیل شد و ساختار آن متشکل از معاونین اول سه قوه، وزرای اطلاعات، دادگستری و اقتصاد و امور دارایی، رئیس سازمان برنامه‌وبودجه، رئیس‌کل بانک مرکزی، رئیس سازمان بازرسی کل کشور، رئیس دیوان محاسبات، دادستان تهران و سرپرست دادسرای ویژه امور اقتصادی، رئیس کمیسیون اصل نود مجلس، سه تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به‌عنوان اعضای ناظر و دبیر این ستاد شکل گرفت که اصلی‌ترین اهداف آن شناسایی و سالم‌سازی گلوگاه‌های فساد خیز نظام اداری و اقتصادی کشور و ایجاد شفافیت و ارتقای نظارت در آن‌ها توام با تسهیل فضای کسب‌وکار و امنیت اقتصادی در کنار فرهنگ‌سازی سلامت اداری است.

عزت‌الله یوسفیان ملا نماینده مردم در مجلس و عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی با بیان اینکه حدود 8 ماه است که ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی تشکیل جلسه نداده است، از تهیه نامه‌ای خطاب به سران قوا در این مورد خبرداد، گفت: در این نامه نسبت به عدم تشکیل ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی انتقادات جدی مطرح‌شده و تاکید شده است که هر چه سریع‌تر این موضوع باید تعیین تکلیف شود؛ و از رئیس مجلس خواسته‌شده است که در جلسه سران قوا موضوع تشکیل جلسات ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی تعیین تکلیف شود.

به گزارش الف؛ هر چند خبرهایی از برگزاری جلسه این ستاد بعد از ایام ماه مبارک رمضان اعلام می‌شود؛ اما این تعطیلی که نزدید به 9 ماه جای تامل دارد که باید پساخ روشن و شفافی برای آن اعلام شود.

* آقایان وقت برای برای برگزاری جلسات ندارند/ زود می‌آیند و زود می‌روند

حسینعلی حاجی دلیگانی عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس دهم در گفتگو با خبرنگار الف، در پاسخ به اینکه چرا جلسات ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی برگزار نمی‌شود، گفت: به نظرم برخی از اعضای دولت به دلیل اینکه وقت لازم را ندارند و نوع زندگی و سبک سرکار آمدن آن‌ها اجازه نمی‌دهد تعداد جلسات بیشتری در روز برگزار و داشته باشند و فرصت آن را ندارند.

وی با اشاره به برگزاری جلساتی مانند جلسه ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی، تصریح کرد: برای این نوع جلسات حداقل رئیس‌جمهور بایستی بعضی از روزها مثلاً 5 الی 6 جلسه را برگزار و اداره کند و برای اداره آن، طبیعتاً این میزان وقت شاید نداشته باشد که صرف کنند.

عضو کمیسیون برنامه‌وبودجه مجلس دهم ادامه داد: شنیدیم که آقایان دیر سرکار می‌آیند و خیلی زود می‌روند و فرصتشان برای این نوع جلساتی که سرنوشت‌ساز است، قرار نمی‌گیرد؛ البته اینکه اشکال از کجا است را نمی‌دانیم حالا ممکن است مسئول دفترشان یا خودشان مقصر باشند.

حاجی دلیگانی با بیان اینکه بیشتر جلسات رئیس‌جمهور و معاون اول ایشان، خبری و نمایشی و آن‌هم با اقشار مختلف است، بیان کرد: در این جلسات به دنبال این هستند که بتواند یک سری پیام‌های خاصی به جامعه و آن قشر القا کند.

*برخورد با برادر رئیس جمهور و معاون اول هزینه داشت/ حرف از مبارزه با فساد می‌زنند اما در عمل تضاد آن را اجرا می‌کنند

وی در مورد اینکه نقش و تاثیر قوه قضاییه در برخورد با فساد بردار رئیس‌جمهور و برادر آقای جهانگیری (رئیس ستاد مبازره با مفاسد اقتصادی) در برگزار نشدن این جلسات چیست؟ پاسخ داد: قطعاً بی‌تاثیر نیست زیرا اسم این ستاد و جلسات آن مبارزه با فساد است یعنی و برای پیگیری و برخورد با مفاسد اقتصادی بزرگ برگزار می‌شود که در کشور در حال اتفاق و رخ دادن است.

این نماینده مردم تصریح کرد: البته از قبل هم گفته می‌شد که برخورد با پرونده‌های این‌چنینی و رسیدگی به آن، هزینه‌هایی برای کشور خواهد داشت ازجمله هزینه‌ها، همین تعطیلی جلسات ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی است.

حاجی دلیگانی در مورد تعطیلی جلسات ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی و شعار آقای رئیس‌جمهور و معاون اول در ایام انتخابات برای مبارزه با فساد، گفت: باید و لازم است آقای جهانگیری در مورد برگزار نشدن و تعطیلی جلسات پاسخ دهند و شفاف‌سازی کنند که چرا برگزار نکردند.

وی اضافه کرد: برگزار نشدن جلسات با آن نوع بیان و قول‌های که آقای هم روحانی و هم جهانگیری در زمان تبلیغات انتخابات ریاست‌جمهور دادند در تضاد است و انتظارمان شفاف‌سازی از طرف آقای جهانگیری است که علت را شفاف بیان کنند.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس گفت: از برگزار نشدن جلسات ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی فقط مافیای فساد و افرادی که پشت پرده واردات و زد و بندها و بده بستان‌های است که درواقع در چنین خللعی کار خود را انجام می‌دهند و سوءاستفاده می‌کنند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان