فارس نوشت: برای غلبه بر چالش تشخیص بیماری آسم، روش آزمایش جدیدی ابداع شده که از این طریق به راحتی می توان فهمید آیا یک فرد به بیماری آسم مبتلاست یا خیر.
در قالب این روش تنها یک بینی پاک کن در درون سوراخ بینی فرد قرار می گیرد و بر اساس نمونه برداری انجام شده ابتلای وی به آسم مشخص می شود.
این روش بسیار دقیق تر از روش موسوم به تست عملکرد ریه است که دقیق بودن نتیجه آن مستلزم رعایت دهها نکته توسط پزشکان و پرستاران است. از سوی دیگر باید توجه داشت که در برخی موارد پس از انجام این آزمایش نشانه های بیماری های دیگر به عنوان نشانه های بیماری آسم تلقی می شوند.
پژوهشگران بیمارستان Mount Sinai Health System در نیویورک با استفاده از بینی پاک کن و جمع آوری نمونه های اسید ریبونوکلئیک موجود در بینی از 190 داوطلب که 66 نفر از آنها آسم داشته اند توانسته اند با موفقیت و با استفاده از الگوریتم های هوش مصنوعی برای تحلیل داده های به دست آمده، افراد مبتلا به آسم را شناسایی کنند.
اسید ریبونوکلئیک بینی افراد مبتلا به آسم با دیگر افراد تفاوت های بنیادین دارد و برای شناسایی این تفاوت ها 90 ژن موجود در این اسید با دقت مورد بررسی قرار گرفته است.