به گزارش اقتصادآنلاین، ولی الله سیف در جلسه هماهنگی با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی که با حضور مدیران عامل بانک های کشاورزی، پست بانک، بانک توسعه تعاون و صندوق کارآفرینی امید با موضوع بررسی ساز و کار اجرایی برنامه اشتغال روستایی و عشایری برگزار شد با بیان اینکه انسجام فکری در مجموعه دولت درخصوص این برنامه وجود دارد، اظهارداشت: طی این برنامه، منابع به صورت هدفمند و حساب شده در اختیار متقاضیان قرار میگیرد و قرار است فرصتی در اختیار روستاییان و عشایر کشور قرار دهد.
وی افزود: براساس مصوبه سال گذشته مجلس شورای اسلامی مقرر شد معادل ریالی 12 هزار میلیارد تومان از طریق صندوق توسعه ملی و بانک های عامل در اختیار متقاضیان روستایی و عشایری قرار گیرد که سهم صندوق توسعه ملی 6 هزار میلیارد تومان و سهم بانکهای عامل نیز 6 هزار میلیارد تومان است. از این میزان تاکنون 3 هزار میلیارد تومان توسط صندوق توسعه ملی در اختیار بانک های عامل قرار گرفته است.
رئیس کل بانک مرکزی با تاکید بر اهمیت این برنامه گفت: اگر بانک های عامل، مواردی را در بخشنامه های ارسالی بانک مرکزی مشاهد می کنند که ممکن است در مسیر اجرای طرح مانعی ایجاد کند به این بانک منعکس کنند تا انعطاف لازم را ایجاد کنیم.
ولی اله سیف با تاکید بر اینکه نظام بانکی تجربیات ناموفقی در گذشته داشته است که باید از آنها درس گرفت، گفت: طرح بنگاه های زودبازده و طرح ضربتی اشتغال از مواردی بود به تولید و ایجاد اشتغال پایدار منتهی نشد.
وی با اعلام آمادگی کامل بانک های عامل در اجرای این برنامه تصریح کرد: با اجرای این برنامه می توانیم متناسب با ویژگی های منطقه ای، طرح های اشتغال زایی روستایی و عشایری راه اندازی کنیم.