ماهان شبکه ایرانیان

پیشگیری از گرفتگی عروق قلب

درمان در طب سنتی :

پیشگیری از گرفتگی عروق قلب

درمان در طب سنتی :

با استفاده از خواص بعضی گیاهان و فرآوری آنها  ترکیباتی بدست آمده که بوسیله آنها براحتی و با موفقیت کامل گرفتگی عروق قلب برطرف میشود

مقطر بازکننده عروق کاردی آی نیز از جمله افشره های ترکیبی است که مخصوص دفع رسوب از رگهای قلب ساخته شده -مجموع عصاره گیاهان این محصول با قابلیت پیشروی بالایی که دارد به اعماق مویرگهای بدن نفوذ کرده ، رسوبات داخل رگها را می زداید و رگهای تنگ شده را باز می کند –

محل تهیه : 0218884821102188303106


گرفتگی عروق کرونر قلب تا 70 درصد هیچ گونه علامت و نشانه ظاهری همچون درد و تنگی نفس ندارد، اما این امر دلیل بر سلامتی فرد نیست بلکه مرحله نهفته بیماری قلبی است.
دکتر “محمد جواد زیبایی نژاد” در گفت و گو با ایرنا گفت: به منظور تشخیص بیماری های نهفته قلبی، باید تست های قلبی(تست ورزش و نوار قلب) انجام شود که این کار به خصوص در برخی مشاغل همچون خلبانی، باید از 40 سالگی به بعد انجام شود تا کوچکترین گرفتگی های عروق تشخیص داده شود.
زیبایی نژاد افزود: زمانی که گرفتگی عروق کرونر قلب به بالاتر از 70 درصد برسد علایم بیماری های قلبی شامل احساس درد، تنگی نفس، احساس فشار در قفسه سینه و سایر علایم ظاهری بروز پیدا می کند که عوامل خطری همچون آلودگی هوا، روند گرفتگی 70 درصدی عروق کرونر قلب را به 100 درصد می رساند و در نتیجه احتمال سکته قلبی را افزایش می دهد.
آلودگی هوا و سکته قلبی
وی با بیان اینکه آلودگی هوا، اکسیژن رسانی به قلب و ریه را دچار اختلال و بیماری های قلبی و عروقی را تشدید می کند گفت: در کسانی که دچار 70درصد گرفتگی عروق و بیماری نهفته قلبی هستند آلودگی هوا با اکسیژن رسانی نامناسب به قلب، میزان گرفتگی عروق را به 90 تا 100 درصد می رساند و در نتیجه سکته های قلبی را سرعت می بخشد.
زیبایی نژاد اضافه کرد: با حذف عوامل خطر ساز همچون کنترل چربی، قند و فشار خون، عدم استعمال دخانیات ، تغذیه سالم و وارد کردن ورزش و تحرک به برنامه عادی روزانه می توان از تنگی 70 درصدی عروق قلب پیشگیری کرد.
رییس مرکز تحقیقات قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی شیراز یادآور شد: عواملی همچون چربی خون، دیابت، فشار خون و سیگار به مرور زمان به تنگ شدن عروق قلبی منجر می شود.
زیبایی نژاد با اشاره به اینکه سیگار و آلودگی هوا بروز بیماری های قلبی و سکته های قلبی را تسریع می کند گفت: بررسی های مختلف نشان داده است متوسط عمر افراد در مناطق آلوده تهران در مقایسه با نقاط دارای هوای پاک و مناطق روستایی کوتاهتر است.
رییس چهارمین کنگره بین المللی قلب و عروق خاورمیانه با بیان اینکه علاوه بر ژنتیک، مردان به علت اینکه بیشتر سیگار می کشند بیشتر دچار بیماری های قلبی و عروقی می شوند، گفت: تا 50 سالگی مردان بیشتر از زنان دچار سکته های قلبی می شوند، اما از سن 50 سال به بالا ریسک سکته های قلبی در مردان و زنان یکسان است.
زیبایی نژاد یادآور شد: در جوامع سیگاری خطر وقوع سکته های قلبی هم بیشتر است. در جوامع اروپایی حدود 10 سال است که به علت کم شدن مصرف دخانیات در مردان و در مقابل افزایش آن در زنان، میزان سکته های قلبی در مردان کمتر شده، اما در زنان به علت مصرف بیشتر سیگار سکته های قلبی بیشتر شده است.
کاهش سن سکته های قلبی در ایران و خاورمیانه
رییس چهارمین کنگره بین المللی بیماری های قلبی و عروقی با اشاره به اینکه سکته قلبی زیر 55 سال سکته قلبی زودرس محسوب می شود گفت: سن وقوع سکته های قلبی در ایران و منطقه به سنین زیر 50 و 55 سالگی به خصوص در مردان رسیده است، این در حالیست که دوران میانسالی یعنی 55 تا 60 سالگی از نظر بازدهی ، بهترین عمر انسان محسوب می شود.
* مصرف خودسرانه دارو و بیماری قلبی
وی، با بیان اینکه هنوز ارتباط بین مصرف آنتی بیوتیک ها و عوارض آن بر روی سیستم قلب و عروق ثابت نشده است، گفت: از عوارض جانبی بسیاری از آنتی بیوتیک ها اثر نابجای آنها بر روی ماهیچه قلب است; از این رو مصرف خودسرانه داروها توصیه نمی شود.
رییس چهارمین کنگره بین المللی قلب وعروق خاورمیانه، از پرفشاری خون، افزایش چربی خون، دیابت، استعمال دخانیات، چاقی و بی تحرکی به عنوان عوامل خطرساز در بروز بیماری های قلب و عروق یاد کرد و افزود: هم اکنون بیش از 70 درصد بودجه درمان، پیشگیری و تشخیص دولت ها صرف بیماری های قلب و عروق می شود.
* ارتباط استرس و سکته قلبی
وی، استرس را عامل دیگری برای بروز سکته قلبی برشمرد و افزود: استرس ها از دو مسیر(کانال) میزان بروز بیماری های قلب و عروق را افزایش می دهند; به این صورت که در زمان استرس هورمون های شیمیایی نظیر اپی نفرین ترشح و باعث تنگی عروق قلب و تشدید آترواسکلروز و پرفشاری خون می شود. این در حالی است که استرس از مسیر دیگری باعث کاهش تحرک فعالیت  جسمی و ورزش هم می شود.
رییس چهارمین کنگره بین المللی قلب وعروق خاورمیانه، استرس را متفاوت از زندگی پرمشغله عنوان کرد و در تعریف استرس یادآور شد: در استرس میزان ضربان قلب و فشار خون افزایش می یابد.
چاقی و بیماری قلبی
زیبایی نژاد، مهم ترین عامل پیشگیری از بروز بیماری های قلب و عروق را کاهش عوامل خطر ، همچون چاقی و اضافه وزن برشمرد و افزود: در پدیده چاقی، چربی و پلاکت در عروق کرونر رسوب می کند به همین علت باید در رژیم غذایی میزان مصرف چربی های اشباع شده به حداقل برسد و میزان مصرف چربی اشباع نشده افزایش یابد.
وی، چربی های اشباع شده را شامل دو نوع چربی حیوانی و نباتی (امحا و احشا حیوانات نظیر دل، جگر، کله پاچه، چربی گوشت قرمز) عنوان کرد و گفت: چربی های غیر اشباع در دو دسته از مواد غذایی نظیر انواع ماهی ها (امگا3) و انواع مغزها همچون پسته، آجیل یافت می شود.
رییس چهارمین کنگره بین المللی قلب وعروق خاورمیانه، چربی ها را سرمنشا بسیاری از هورمون های شیمیایی بدن عنوان کرد و افزود: باید موازنه خاصی بین چربی های اشباع شده و اشباع نشده برقرار شود.
وی با توصیه نسبت به مصرف ماهی به صورت دو بار در هفته گفت: مصرف ماهی و آبزیان در کاهش بروز سکته های قلبی نقش موثری دارد و مصرف قرص روغن ماهی جز در موارد خاصی که فرد نسبت به مصرف ماهی ها حساسیت دارد توصیه نمی شود..

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان