دادستان عمومی وانقلاب مرکز استان خوزستان در گفت وگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان با گرامیداشت هفته قوه قضاییه و یاد و خاطره شهید مظلوم آیت الله بهشتی و یاران باوفایش اقدام برای رفع معایب آزادراه اهواز_ماهشهر و بررسی مبلغ عوارض این آزادراه را از مهمترین اقدامات مدعی العموم در سال جاری عنوان کرد.
وی همچنین از تخریب 14 منزل مسکونی غیرمجاز در حریم شرقی رودخانه کارون در آینده نزدیک خبر داد.
![ورود مدعی العموم برای رفع معایب آزاد راه اهواز – ماهشهر/ پیگیری کاهش آلودگی هوا تا تعیین سهم فلرهای نفتی/ الزام آموزش و پرورش به جمع آوری مدارس کانکسی/ بازگردانده شدن 2748 هکتار از اراضی و منابع ملی به بیت المال / تامین اتوبوسهای کولردار برای شهروندان ورود مدعی العموم برای رفع معایب آزاد راه اهواز – ماهشهر/ پیگیری کاهش آلودگی هوا تا تعیین سهم فلرهای نفتی/ الزام آموزش و پرورش به جمع آوری مدارس کانکسی/ بازگردانده شدن 2748 هکتار از اراضی و منابع ملی به بیت المال / تامین اتوبوسهای کولردار برای شهروندان](/Upload/Public/Content/Images/1397/04/08/1450020877m.jpeg)
این مقام قضایی درادامه تشریح عملکرد حوزه دادستانی با اشاره به برخی از این اقدامات در راستای منافع عمومی، گفت: پیگیری کاهش آلودگی هوا تا تعیین سهم فلرهای نفتی در این آلودگی توسط سازمان محیط زیست، از جمله این اقدامات است که خوشبختانه بخشی از فلرهای نفتی سال گذشته توسط شرکت نفت، مهار شد و بخش دیگر آن در سال جاری انجام میشود.
به گفته حسینی پویا دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خوزستان تلاش و رایزنی با شرکت آب و فاضلاب اهواز برای بهبود کیفیت آب شرب، الزام آموزش و پرورش استان به جمع آوری مدارس کانکسی و ایمن سازی و بهسازی ساختار برق شهر بازی اهواز، از دیگر اقدامات پیگیرانه این دادسرا در سال گذشته بوده است.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خوزستان همچنین از بازگردانده شدن 2748 هکتار از اراضی و منابع ملی در سال 96 به بیت المال خبر داد و گفت: این میزان اراضی پس از تشکیل و رسیدگی به 506 فقره پرونده و دستگیری 922 نفر که به ناحق اراضی ملی را مورد تصرف خود درآورده بودند، به دولت اعاده شد.
وی اظهار کرد: همچنین در بخش تغییر کاربری اراضی، در سال گذشته 147 فقره پرونده تشکیل و به پروندههای 262 نفر متهم رسیدگی شد که تا کنون 56 درصد این اراضی به حالت اول بازگشته است.
این مقام قضایی دراستان خوستان ادامه داد: کل پروندههای ورودی به دادسرای مرکز استان در سال گذشته، 84 هزار و 964 فقره پرونده بود که باتوجه به 16 هزار و 964 فقره پرونده باقی مانده از سال قبل از آن، به 86 هزار و 785 فقره پرونده رسیدگی و مختومه شد. همچنین در شعب اجرای احکام، با احتساب 19 هزار و 796 فقر پرونده مانده از سال 95، و ورود 17 هزار و 940 فقره پرونده در سال گذشته، 20 هزار و 505 فقره پرونده مختومه و احکام آنها اجرا شد.
حسینی پویا گفت: این تعداد پرونده معادل دو برابر حجم کار استاندارد در دستگاه قضایی است که نشان از تلاش مضاعف کارکنان قضایی و اداری دارد که قابل قدردانی است.
وی با بیان این که کمیته حمایت از سرمایه گذاری استان به ستاد اقتصاد مقاومتی تغییر نام یافته است، افزود: در این ستاد با هدف جلوگیری از تعطیلی واحدهای تولیدی و بیکاری کارگران، به مشکلات شرکتهای داخلی رسیدگی میشود و سال گذشته با تشکیل 12 جلسه اصلی و 11 جلسه فرعی، 68 فقره پرونده مورد رسیدگی قرار گرفت و تصمیماتی اتخاذ شد.
وی اظهار کرد: دادسرا به جز رسیدگی به شکایتهای خاص، مدعی العموم نیز هست و چنانچه یک مسئله شاکی خصوصی نداشته باشد نیز در این مرجع قابل رسیدگی است. از این رو هرگونه تماس مردمی یا گزارش رسانهای قابل پیگیری است.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان اهواز همچنین گفت: همچنین با رایزنیهای صورت گرفته با شهرداری، مقرر شد تا بازارچههای محلی فروش میوه راه اندازی و دستفروشان سطح شهر جمع آوری و ساماندهی شوند.
وی افزود: سازمان حمل و نقل عمومی درون شهری موظف به تأمین اتوبوسهای کولردار برای شهروندان در ایام گرم سال است و از شهروندان میخواهیم چنانچه تخلفی در این زمینه مشاهده کردند، به این دادسرا اعلام شود.
حسینی پویا در خصوص وضع شرکت گروه ملی هم گفت: این شرکت بدهی بانکی زیادی دارد که حل آن زمان میبرد. اگرچه این شرکت به بخش خصوصی واگذار شده بود، اما در آینده نزدیک مجددا به بخش دولتی سپرده میشود.