ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه کوزه کباب؛ تجربه یک غذای اصیل و خوش طعم

کوزه کباب یا تستی کباب یکی از غذاهای خوشمزه و معروف ترکیه ای است که در رستوران ها با آداب خاصی سرو می شود. با ما همراه باشید تا طرز تهیه کوزه کباب را فرا بگیرید.

طرز تهیه کوزه کباب؛ تجربه یک غذای اصیل و خوش طعم

کوزه کباب یکی از غذاهای معروف ترکیه است که در گذشته به طور سنتی در دیگ های سفالی بزرگ در تنور یا روی زغال طبخ می شد. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه کوزه کباب را با شما عزیزان به اشتراک بگذاریم.

طرز تهیه کوزه کباب خوشمزه و معروف ترکیه

کوزه کباب یا تستی کباب یکی از غذاهای معروف کشور ترکیه است و متعلق به شهر کاپادوکیا در استان نوشهیر این کشور می باشد. نوشیهر واقع در قلب آناتولی بوده و قدمتی 5 هزار ساله دارد. این کباب ترکیه ای با پخت گوشت داخل کوزه سفالی طعم بسیار خوشمزه ای دارد و در رستوران ها با آداب خاصی سرو می شود.

طرز تهیه کوزه کباب

اگر مایلید تا این کباب لذیذ را در منزل خودتان آماده کنید با ما همراه باشید تا طرز تهیه کوزه کباب خوشمزه ترکیه ای را فرا بگیرید. همچنین می توانید طرز تهیه کباب بناب و طرز تهیه کباب پنجابی را با کلیک روی این لینک ها یاد بگیرید.

مواد لازم

برای تهیه کوزه کباب به مواد زیر نیاز است:

  • گوشت گوسفند: یک کیلوگرم( ترجیحا گوشت بره)
  • روغن: سه قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی: دو عدد متوسط
  • فلفل سبز و فلفل قرمز : به میزان لازم
  • نمک و فلفل سیاه: هر کدام یک قاشق چایخوری
  • سیر: دو حبه (رنده شده)
  • پیاز خرد شده: دو عدد متوسط
  • آب: یک پیمانه
    ادویه کاری و پودر هل: هر کدام یک دوم قاشق چایخوری
  • سرکه: دو قاشق غذاخوری
  • چند برگ نعناع تازه جهت تزیین کباب

طرز تهیه

برای تهیه کوزه کباب ابتدا گوشت ها را به صورت معکب های کوچک خرد کنید.  سپس بقیه مواد از جمله پیاز، سیر، فلفل سبز و قرمز و گوجه فرنگی رو خرد کنید. به این مواد روغن، نمک، فلفل و ادویه و هل اضافه کنید. بعد همه مواد را کاملا با هم مخلوط کرده و داخل ظرفی بریزید.

طرز تهیه کوزه کباب

در ادامه آب و سرکه را با یکدیگر مخلوط کنید و روی گوشت ها بریزید. بعد مواد قبلی را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید. در نهایت ترکیب به دست آمده را داخل کوزه سفالی بریزید. درب کوزه‌ را با فویل آلمینیومی یا خمیر بپوشانید.

حالا فر را داغ کنید و کوزه را داخل فر به مدت دو ساعت قرار دهید. مدت زمان پخت، به دمای فر بستگی دارد.  معمولا دمای 200 درجه سانتی گراد مناسب است. اگر گوشت خوب نپخته بود، مدت پخت را بیشتر کنید.

کوزه کباب را می توانید داخل تنور‌های کوچک مخصوص نیز آماده کنید. در پایان پخت، کوزه کباب را داخل ظرف مخصوص سرو بریزید و با برگ های تازه نعناع تزیین کنید. نوش جان

شیوه تهیه کوزه کباب

بیشتر بدانید.

همانطور که اشاره شد این کباب داخل کوزه سفالی در ترکیه تهیه می شود. کوزه ها در اصل از خاک کاپادوکیا ساخته شده اند. کباب کوزه شامل گوشت بره مکعبی خرد شده، پیاز، سیر، فلفل سبز، گوجه فرنگی، فلفل سیاه، کره و رب گوجه فرنگی می باشد که در گذشته به شکل سنتی داخل دیگ های سفالی بزرگ درون تنور یا روی زغال طبخ و در بشقاب سرو می شد.

به تدریج آشپزها متوجه شدند با این روش طبخ امکان تقسیم مساوی گوشت بین مشتریان مشکل است. از این رو دیگ های کوچک سفالی تک نفره درست کردن تا هم کوزه کباب یا تستی کباب بهتر بپزد و هم بتوان آن را به راحتی سرو نمود.

این غذا به دیزی سنتی ما ایرانی ها کمی شباهت دارد. در پخت غذا برای نرم تر شدن گوشت، به آن سرکه اضافه می کنند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان