![نشست هماهنگی شرکت در کنفرانس منع سلاحهای شیمیایی برگزار شد](/Upload/Public/Content/Images/1397/04/12/1659270840f.jpeg)
به گزارش ایسنا، این نشست با حضور اسلام کریمی مدیرکل دانش پژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر، رضوان صالحانی معاون اداره کل روابط بینالملل بنیاد شهید و امور ایثارگران، نمایندگان انجمن دفاع از حقوق مصدومین شیمیایی سردشت، انجمن حمایت از جانبازان شیمیایی، موزه صلح تهران، انجمن دفاع از حقوق جانبازان و قربانیان سلاحهای شیمیایی استان فارس برگزار شد.
مدیرکل دانش پژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر ضمن گرامیداشت خاطره شهدای مظلوم بمباران شیمیایی و غیرانسانی سردشت و ابراز همدردی با بازماندگان ابراز داشت: این فاجعه بزرگ انسانی، سند توحش جنایتکاران، نماد حقوق بشر آمریکایی و صحنه رسوایی حامیان دروغین حقوق بشر و انفعال نهادهای بینالمللی مدعی این عرصه به شمار میرود.
اسلام کریمی گفت: فاجعه بمباران شیمیایی سردشت از ننگینترین اقدامات ضد بشری استکبار جهانی و همراهان جنایتکار صدام حسین این قاتل کودکان، زنان و مردم بیگناه و بیدفاع ثبت و ضبط شده و تاریخ این جنایت نابخشودنی را هرگز فراموش نخواهد کرد.
کریمی ضمن تقدیر از انجمن دفاع از حقوق مصدومین شیمیایی سردشت گفت: این انجمن به عنوان مدافعین و زبان گویای این مردم مظلوم فعالیت و تلاش خوبی جهت معرفی بانیان این جنایت خانمان سوز در سازمانهای بینالمللی و در بین انجمنها در سراسر جهان انجام داده است.
کریمی خاطرنشان ساخت: تمام تلاش بنیاد به خصوص مرکز دانش پژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر برای این است که این جنایت ضد بشری به فراموشی سپرده نشود و به نسلهای بعد انتقال پیدا کند تا از چنین جنایاتی در جهان جلوگیری شود.
وی افزود: با توجه به دستور اکید اسلام کشور ما، همیشه و در همه حال به دنبال صلح و آرامش برای تمام مردم جهان بوده است.
در ادامه این نشست در مورد جانبازان شرکتکننده در بیست و سومین کنفرانس سازمان منع سلاحهای شیمیایی، نحوه برگزاری نمایشگاه از طرف تشکلهای شاهد و ایثارگر، ارائه تاریخ شفاهی جانبازان شیمیایی، پخش فیلم بمباران شیمیایی سردشت، طرح مسائل پزشکی مصدومین شیمیایی، قرائت بیانیه و تهیه بروشورهای آماری و دادههای اطلاعاتی از تعداد مصدومین شیمیایی و شهدای شیمیایی در ایران که با هماهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران، وزارت امور خارجه و سفارت ایران در هلند انجام میشود، بحث و بررسی صورت گرفت.
در ادامه این نشست، حمیرا کریمی واحد از تشکلهای شاهد و ایثارگر حاضر در جلسه خواست نظرات کاربردی خود را در راستای حضور مؤثر تشکلهای شاهد و ایثارگر در سازمان منع سلاحهای شیمیایی بیان کنند.
عبد الرحیم کریمی واحد دبیرکل انجمن دفاع از حقوق مصدومین شیمیایی سردشت نیز در این نشست گفت: هر انجمنی طبق اساسنامه خود عمل میکند و پیشنهاد میشود فعالیت انجمنها محدود نشود و عملکرد چند ساله انجمنها در طی سالهای فعالیتشان بررسی شود.
رضا حاجی پور دبیرکل انجمن دفاع از حقوق جانبازان و قربانیان سلاحهای شیمیایی فارس نیز به تأثیر حضور انجمنها در این کنفرانسها اشاره داشت و افزود: وزارت امور خارجه باید قبل از شروع اجلاس اطلاع رسانیهای لازم را انجام دهد و در این زمینه جلساتی با انجمنها داشته باشد و پیشنهاد میشود جهت حضور مؤثر و تاثیرگذار هر انجمن نمایشگاه جداگانه در رابطه با مصدومین شیمیایی داشته باشد و هدف خود را از تشکیل نمایشگاه مشخص کند.
در این نشست صالحانی معاون مدیرکل روابط بین الملل بنیاد به تشریح سیاستها و رویکردهای بنیاد در مورد حضور تشکلهای شاهد و ایثارگر و جامعه ایثارگری در بیست و سومین کنفرانس سازمان منع سلاحهای شیمیایی پرداخت.