به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، فرهاد فلاحتی در نطق میان دستور جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی ضمن تسلیت شهادت امام محمد باقر (ع)، بیان کرد: اکنون مبارزه جدید شکل گرفته است که در عرصه اقتصاد است. آیا برون رفت از این آشفته بازار اقتصادی میسر است؟ قطعا میتوان هم بازاراقتصاد را به شکوه آورد و هم دشمنیها را خنثی کرد، اما با دل خوش بودن به مذاکره و وقتکشی این امر میسر نمیشود.
وی در ادامه بیان کرد: امروز باید با اتکا به داخل و حرکتهای انقلابی مشکلات را حل کرد. باید ببینیم چگونه اقتصاد ما دچار این مشکل شد و در التهاب فرو رفت. ما قبل از آنکه دچار بحران اقتصادی باشیم دچار بحران اخلاقی شدهایم. فراموش کردهایم که انقلاب ما استمرار حرکت انبیاست.
نماینده مردم قائنات در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: این فراموشی ما را در سیاست و اقتصاد به بیاخلاقی کشانده است و شاهد بروز و ظهور پدیدههایی هستیم که در چه در ظاهر سیاسی و اقتصادی است، اما در واقع اخلاقی است. دروغ بدترین پدیده است. امروز باید ببینیم از زبان چه کسانی به گوش میرسد. دادن وعده بیهوده نیز ضد اخلاق است. چه کسانی امروز وعده بیهوده میدهند؟
فلاحتی در ادامه اظهار کرد: تخریب اشخاص نیز رفتاری ضد اخلاق است که متاسفانه در همه جای کشور از مجلس شورای اسلامی، دولت و رسانه اعمال میشود. احتکار قبل از آنکه یک پدیده اقتصادی باشد، یک ضد ارزش است. سیاست در نظام اسلامی امری برای خدمت به مردم است، اما شیفتگان خدمت به محاق میروند و تشنگان قدرت آنقدر صندلی و پشت و مقام دارند که برای از دست ندادن آنها دست به هر اقدامی میزنند.
این نماینده مردم قائنات در مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: اگرچه عادت کردهایم پدیدههای سیاسی و اقتصادی را تنها از دریچه سیاست و اقتصاد بنگریم و آن را در هیچ نمودار دیگری نبریم، اما واقعیت آن است که در نظامی که برای برپایی احکام اسلامی بنا شده است نمیتوان ایدئولوژی را در معادلات سیاسی و اقتصادی نادیده گرفت.
وی خاطر نشان کرد: رهبر انقلاب راهبردهای کلان کشور را روشن بیان میکنند. دولت و مجلس شورای اسلامی نیز باید آنها را عملیاتی کنند. ضربههای اقتصادی امروز نتیجه بیتوجهی به راهبردهای اعلامی دیروز است. در اقتصاد مقاومتی جز همایش و شعار اقدام دیگری انجام شد. در خصوص کاهش وابستگی به نفت جز سخن چه کاری انجام دادهایم؟ در خصوص حمایت از کالای ایرانی چه میزان به تولید داخل اهمیت دادهایم؟ در مبارزه با کالاهای قاچاق چقدر مبارزه را جدی گرفتهایم.
فلاحتی ادامه داد: راهبردها روشن و محکم است. ضعفها در تیم عملیاتی است. دولتها و به ویژه دولت دوازدهم در این مسیر ضعف و ناکارآمدی واضحی دارند، چرا چنین است؟ اقدامهای انقلابی مردان انقلابی را میطلبد. زمانی در عرصه سیاستگذاری و اجرای دولت تکنوکراتهای بدون کروات باشند که نه انقلابی هستند و نه انقلاب را باور دارند چگونه میتوانند مجری راهبردهایی باشند که در مسیر حرکتی انقلاب اسلامی شکل گرفته است؟
وی در ادامه اظهار کرد: نتیجه این میشود که در بحبوحه اعلام جنگ اقتصادی مهرههای اصلی شطرنج مبارزه به جای حرکتهای درست تقسیم شده قبل از مات شدن مبهوت حریف میشود و قبل از کیش شدن چمدان رفتن به کیش را میبندند. زمانی که دکتری مبارزه ما با راهبردهای رهبری خود را هماهنگ و همسو نکنند نتیجه آن میشود که به محض عربده ترامپ دولت ما اعلام میکند که مردم هرچه طلا و ارز میخواهند بخرند و آن میشود که نباید میشد. همین اتفاق را باید در کشور دوست و همسایه خود مقایسه کنیم. در آنجا رییس دولت دلار آتش میزند و به مردم اعلام میکند ارز را تبدیل به پول ملی کنند. اکنون چه باید کرد؟ راهبردهای مبارزه اقتصادی روشن است.
این نماینده مردم قائنات در مجلس شورای اسلامی افزود: مردم ما در تمام صحنهها مدافع انقلاب و کشور هستند. آن کس که باید علم مبارزه را نگه دارد و مهرههای این جنگ نابرابر را به درستی مدیریت کند دولت است. ما در کنار دولت هستیم اما دولتی که واداده نباشد و به جای ترس از سوال به آغوش تبیین و توضیح برود. دولتی که برای استیضاح آشفته نشود و برای هر مبارزهای برنامه داشته باشد و تیم اقتصادی آن همصدا با یکدیگر حرکت کند. دولت انقلابی میتواند راهبرد انقلابی اقتصادی داشته باشد.
وی در پایان با خطاب قرار دادن وزیر جهاد کشاورزی، وزیر نیرو، وزیر صنعت، معدن و تجارت، وزیر کشور و وزیر راه و شهرسازی خواهان رسیدگی به مشکلات حوزه انتخابیه شد.