ماهان شبکه ایرانیان

احتمال آلودگی آب در برخی مناطق تهران/ احداث قبرستان جدید در غرب و شرق تهران

رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران گفت: این اطمینان را به مردم می‌دهیم که آب شرب تهران آب مناسبی است و کیفیت لازم برخوردار است هرچند شاید در برخی مناطق این آب همراه با آلودگی باشد

احتمال آلودگی آب در برخی مناطق تهران/ احداث قبرستان جدید در غرب و شرق تهران

رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران گفت: این اطمینان را به مردم می‌دهیم که آب شرب تهران آب مناسبی است و کیفیت لازم برخوردار است هرچند شاید در برخی مناطق این آب همراه با آلودگی باشد.

به گزارش به نقل از تسنیم، زهرا صدراعظم نوری در نشست خبری خود درباره گزارش عملکرد یک ساله کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در یک سال گذشته 76 جلسه مانند جلسات صحن شورای شهر تهران برگزار شده است و موضوعات متعددی در حوزه‌های مختلف در کمیسیون مورد رصد و بررسی قرار گرفته است. در این مدت 82 طرح و لایحه مطرح شده است که از این تعداد 42 طرح و 40 لایحه در کمیسیون مورد بررسی قرار گرفته است که از این تعداد 12 طرح به کمیسیون اصلی (کمیسیون سلامت) و 12 لایحه به کمیسیون اصلی ارجاع شده است.

رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران ادامه داد: در این مدت 175 موضوع مختلف و به ویژه در حوزه کمیسیون سلامت مطرح شده است که 66 موضوع خاص محیط زیست و ایمنی بوده است که در این زمینه نیز اعضای کمیسیون نظرات و پیشنهاد خود را در این باره مطرح کرده‌اند. در حوزه صیانت از فضای سبز و باغات نیز اقدامات خوبی صورت گرفته که یکی از این اقدامات تقویت کمیسیون ماده 7 بوده که این موضوع موجب حفظ و گسترش باغات می‌شود که برهمین اساس نمایندگان ما در 22 منطقه تهران در این زمینه برنامه ریزی کرده‌اند و در واقع صدور هر نوع پروانه ساخت و ساز ملزم به استعلام از این کمیسیون شده است.

وی تصریح کرد: ما در حال حاضر پرونده‌ها را به صورت روزانه درآوردیم و هم اکنون پرونده‌ای در نوبت وجود ندارد و به طوری که بررسی پرونده‌ها بین 180 روز طول می‌کشید که زمان رسیدگی به شرایط فعلی به 18 روز رسیده است.

رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران گفت: کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران تلاش بسیار شدیدی را برای صیانت از باغات در دستور کار خود قرار داده و در همین راستا اقدام به لغو مصوبه برج باغات در اسفندماه سال گذشته کرد که این مصوبه در سال‌های گذشته موجب تخریب بسیار زیادی از باغات و فضای سبز شهر تهران شد.

نوری با بیان اینکه مصوبه برج باغات آثار تخریبی بسیار زیادی در باغات داشته است گفت: در طی 10 سال گذشته درآمد شهرداری تهران از این محل حدود یک درصد بوده و این مصوبه دیگر کاربردی نداشته ضمن اینکه در ارتباط با حفظ صیانت از باغات ما لایحه‌ای را دنبال کردیم تا جریمه قطع درختان را افزایش دهیم و این جرایم باعث جلوگیری از قطع درختان شود.

وی افزود: اقدام دیگر کمیسیون سلامت برای حفظ و توسعه باغات این بود که در بودجه 97 تبصره‌ای را مشخص کرده‌ایم که در 5 ماهه سال 97 حدود 81 میلیارد تومان درآمد از محل قطع درختان در اختیار شهرداری تهران قرار گرفته که 50 درصد از این رقم برای تملک دو باغ در مناطق 7 و 10 استفاده شده است و در واقع درآمد را در این بخش هزینه کرده‌ایم.

رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران در ادامه نشست خبری به آفت سفید بالک‌ها در سالهای گذشته اشاره کرد و گفت: با پیگیری های مستمر و جلسات کارشناسی اقدامات موثری در راستای این سفید بالک‌ها در دستور کار مدیریت شهری قرار گرفت و تا به امروز هیچ گزارشی مبنی برا آزار و اذیت این آفت را نداشته ایم و در واقع این وضعیت نسبت به سال‌های گذشت کنترل شده است. به طوری که در سالهای گذشته شرایط نامناسبی در شهر تهران در بحث سفید بالک ها و بخصوص در مناطق مرکزی تهران داشتیم.

نوری همچنین به وضعیت آب شرب تهران اشاره کرد و گفت: در این خصوص با شرکت آب و فاضلاب تهران جلسات متعددی را برگزار کرده‌ایم تا هم قیمت آب مصرفی در تهران مورد بازبینی قرار بگیرد و هم آب به راحتی هدر نرود و این اطمینان را به مردم می‌دهیم که آب شرب تهران آب مناسبی است و کیفیت لازم برخوردار است هرچند شاید در برخی مناطق این آب همراه با آلودگی باشد.

وی ادامه داد: اقدام دیگری که در مدت یک سال گذشته در کمیسیون سلامت صورت گرفته است مربوط به موضوع آب رسانی اضطراری در زمان بحران است که در این زمینه 374 نقطه در تهران مشخص شده است که قرار شده این نقاط از طریق شهرداری تهران در اختیار شرکت آبفا قرار بگیرد و علاوه براین موضوع بحث رینگ آب شهر تهران نیز در دستور کار قرار گرفت که امیدواریم بتوانیم این رینگ را تکمیل کرده و از پرتی آب جلوگیری شود.

رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران گفت: در بحث رود‌دره‌ها نیز اقدامات خوبی انجام شده است و در حوزه ایمنی نیز اقدامات موثری در کمیسیون دنبال شده است و تلاش می‌کنیم طرح‌ها و لوایح خوبی در این بخش به تصویب برسانیم.

نوری با اشاره به موضوع ایمنی ساختمان‌های شهر تهران گفت: در این زمینه سازمان آتش نشانی ساختمان‌های ناایمن تهران را شناسایی کرده است که با اقدامات انجام شده و با همکاری مراجع قضایی این واحدها ملزم به رفع خطر ساختمان‌های خود شده است و قطعا در آینده وضعیت ساختمان‌ها به لحاظ ایمنی بهتر خواهد شد و ما تأکید داریم تعداد ساختمان‌های ناایمن و مراکز بزرگ شهر هرچه زودتر رفع خطر شوند.

وی افزود: در تهران دو میلیون و 500 پلاک ثبت شده است و احصای ساختمان‌های پرخطر سخت است و این درحالی است که ساختمان‌های جدید مشکل خاصی را در بحث ایمنی ندارند و مشکل فعلی ما بحث ساختمان‌های قدیمی و فرسوده است که در جلسه‌ای که با حضور استاندار و نمایندگان بخش‌های مختلف برگزار شد بر رعایت اصول ایمنی ساختمان‌ها تأکید شد.در مناطق نیز کمیته ایمنی و ارتقای کیفیت ساختمان تشکیل شده و بر ساخت و سازهای فعلی نظارت کاملی صورت می‌گیرد.

نوری اضافه کرد: سازمان آتش نشانی حدود 10 هزار پلاک در بحث ساختمان‌های ناایمن شناسایی کرده و البته این شناسایی مرتبا در حال افزایش است که از آن جمله می‌توان به ساختمان‌های پرخطر، خطرناک و کم خطر در حوزه ایمنی اشاره کرد. کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای شهر تهران برنامه‌ای برای واکنش اضطراری در زمان زلزله آماده کرده است که ما از شهرداری تهران خواسته‌ایم لایحه ای در این زمینه به شورا ارسال کند.

رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران در ادامه نشست خبری به ارتقای کیفیت محصولات در شهر تهران اشاره کرد و گفت: این موضوع در بخش سازمان میادین و به ویژه بازارهای محلی و احداث بازارهای جدید مورد توجه قرار دارد و علاوه بر اینکه ما محدودیت‌هایی را نیز در خصوص مشاغل مزاحم و آلاینده قرار داده‌ایم و در بخش پسماند و ساماندهی آنها نیز اقدامات خوبی دنبال شده است که این اقدامات در بخش پسماندهای ساختمانی، پزشکی و عادی بوده است.

نوری به وضعیت آنتن‌ها و دکل‌ها در شهر تهران اشاره کرد و گفت: در این زمینه به صورت جدی ورود پیدا کرده‌ایم و کمیسیون شورا نظرات خود را ارائه کرده است و در واقع برای صدور آنتن‌ها ودکل‌های مراقبتی باید طبق فرآیند مشخص شده عمل و در نهایت مجوز دریافت شود.

وی در ادامه در خصوص مدیریت پسماند اشاره کرد: در قانون سال 1383 مدیریت پسماند در این زمینه وظایفی را برای دستگاه‌ها مشخص کرده و در خصوص پسماند عادی به طور ویژه شهرداری تهران وظایفی را برعهده دارد که از‌آن جمله می‌توان به وظایف شهرداری در بخش جمع آوری دفع بازیافت و تبدیل آن اشاره کرد اما در بخش پسماندهای ویژه که شامل پسماندهای صنعتی کشاورزی و بیمارستانی هستند هر کدام از دستگاه‌ها وظایفی را برعهده دارند و در واقع تولیدکنندگان این پسماندها باید نسبت به هم و از بین بردن آن عمل کنند.

رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران افزود: در یک دوره 14 ساله در مدیریت شهری گذشته اقدامات متعددی از سوی شهرداری تهران در خصوص موضوع پسماند انجام شد و این مجموعه وارد حیطه‌های متعددی که مسئولیت آن برعهده شهرداری نبود وارد شد. بخصوص پسماندهای بیمارستانی؛ در همین زمینه ما چندی پیش با استانداری با نمایندگان وزارت بهداشت برگزار کردیم و بر موضوع بی‌خطر سازی این زباله‌ها تأکید شد و واحدهای بیمارستانی و درمانی موظفند که نسبت به بی‌خطرسازی پسماندهای بیمارستانی اقدام کنند.

نوری تصریح کرد: امیدواریم وزارت بهداشت به وظایف خود در حوزه پسماندهای بیمارستانی و بی‌خطرسازی آنها اقدام کند. ارتقای سلامت در جامعه برعهده وزارت بهداشت است که به عنوان متولی سلامت است مشخص است اما می‌خواهیم که این وزارتخانه به وظایف خود در این بخش عمل کند.

وی در ادامه نشست خبری به مخازن زباله در شهر تهران اشاره کرد و گفت: در گذشته اقداماتی در خصوص استقرار این مخازن زباله در شهر تهران صورت گرفته است و در حال حاضر وجود این مخازن صدمات بسیاری را در شهر گذاشته است. چرا که به نوعی رفتار شهروندان برای جمع آوری زباله‌های خانگی تغییر پیدا کرده و آنها در هر ساعتی که بخواهند زباله‌های خود را در این مخازن می‌اندازند و ما با سازمان پسماند جلسات متعددی را برگزار کردیم تا سازوکار جدیدی برای جمع آوری پسماند خانگی انجام دهیم و یکی از اقدامات بردن مخازن زباله به زیر زمین است که این موضوع در حال پیگیری است.

رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران در پاسخ به این پرسش که آیا قبول دارید هفته های گذشته قسمتی از اعضای بدن انسان (انگشت در زباله های بیمارستانی و عادی پیدا شده است) گفت: البته در این زمینه باید بررسی‌های لازم صورت گیرد اما به هر حال قاطی شدن زباله‌های اتاق‌های جراحی با زباله‌های عادی شاید باعث بوجود آوردن این موارد شود.

نوری همچنین به وضعیت شهر تهران و حاشیه نشینی اشاره کرد و گفت: یکی از چالش‌های بزرگ شهرهای بزرگ حاشیه نشینی دست فروشی و سدمعبر است و این واقعیتی است که باید مورد توجه قرار بگیرد و در شرایط فعلی نیز شاهد افزایش دست فروشی و سدمعبر به دلیل افزایش بیکاری در شهر تهران هستیم که در این زمینه باید ضمن احترام به این طبقه اقداماتی در خصوص ساماندهی کار آنها و جلوگیری از مزاحمت‌های احتمالی آنها انجام داد.

وی افزود: یکی از مواردی که می‌توان از ظرفیت آن به خوبی استفاده کرد پیاده روها هستند که در این زمینه متأسفانه ما پیاده راه‌های وسیعی را در شهر تهران نداریم و ما می‌توانیم از این ظرفیت برای ایجاد رونق کسب و کار و اوقات فراغت شهروندان استفاده کنیم که البته در این بخش نیز سازوکارهای لازم در دستور کار قرار بگیرد.

رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران در ادامه ضمن تأکید براینکه شهرداران مناطق و نواحی اجازه هرگونه وجه از سوی دست فروشان برای فعالیت در پیاده روها را ندارند گفت: اگر شهروندان و رسانه‌ها در این زمینه اطلاعاتی دارند آن را در اختیار ما قرار دهند و ما به طور جدی با آن برخورد خواهیم کرد.

نوری همچنین به موضوع بیلبوردهای سازمان زیباسازی اشاره کرد و گفت: در بودجه 97 ما درآمد این سازمان را مورد بررسی قرار دادیم و سازوکار کسب اخذ درآمد در آن زمینه مشخص شد علاوه بر اینکه هم اکنون محتوای تبلیغات در بیلبوردهای شهرداری تغییر و مورد توجه قرار گرفته است. ضمن اینکه ما به عنوان شورای پنجم که شورای شیشه‌ای را به دنبال خود داریم تأکید زیادی در شفاف سازی در بخش درآمدها و هزینه‌ها داریم و همه قراردادهای شهرداری متوسط و کوچک و بزرگ باید در سامانه شفافیت مشخص شود.

وی در ادامه با تأکید براینکه محتوای تبلیغات در بیلبوردهای شهرداری با کیفیت‌تر از گذشته شده است گفت: اما برای رسیدن به نقطه مطلوب ما فاصله داریم و ما تأکید داریم که از بیلبوردهایی در سطح شهر تهران استفاده شود که حقوق شهروندان را مشخص کند.

رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران با اشاره به برگزاری جلسات کمیسیون شورا با مسئولان بنیاد مستضعفان گفت: جلسات متعددی را در این زمینه با رئیس بنیاد و مسئولان بنیاد و همچنین رئیس شورای شهر و اعضای شورا در خصوص املاک در اختیار بنیاد و بخشی از آنها باغ است برگزار کرده‌ایم.

نوری تصریح کرد: باغهایی که در اختیار بنیاد مستضعفان است ارزش قابل توجهی دارد و به همین خاطر کمیسیون سلامت تذکرات لازم را برای حفظ این باغات به بنیاد مستضعفان داده است و البته بنیاد نیز آمادگی خود را برای حفظ این باغات اعلام کرده است.

وی گفت: براساس اعلام بنیاد مستضعفان 15 پلاک وجود دارد که زمین‌های باغی است؛ در همین زمینه بنیاد و شهرداری تهران به توافق رسیده که از واگذاری این زمین‌ها جلوگیری کند و این زمین ها به صورت باغ بماند و در خصوص بهره برداری آنها نیز تصمیم‌گیری شود.

رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران افزود: در گزارشی که تهیه شده است حدود 140 تا 150 هزار متر(15هکتار) تقریبا زمین باغی در اختیار بنیاد مستضعفان است که کمیسیون سلامت برای حفظ آنها اعلام آمادگی خود را عنوان کرده است که البته در گزارشی مشخص شده است که تعداد این زمین‌ها 15 پلاک نبوده و بیشتر است که البته این موضوع در دستور بررسی قرار دارد.

نوری در ادامه با تأکید براینکه مدیریت شهری فعلی به هیچ عنوان با بارگذاری به شیوه گذشته در باغات موافق نخواهد بود و با آن مقابله خواهد کرد، گفت: مدیریت شهری در راستای حفظ حقوق شهروندی از باغات حفاظت خواهد کرد و ما دیگر نخواهیم گذاشت باغات مورد تخریب و سوءاستفاده قرار بگیرد.

وی در خصوص پیشنهادات مطرح شده به بنیاد مستضعفان برای کاربری باغات در اختیار این بنیاد گفت: ما می‌توانیم کاربری‌های مثل باغ موزه، باغ کلینک و باغ رستوران داشته باشیم که در این زمینه پیشنهادات خود را به بنیاد مستضعفان و همچنین ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی و همچنین اشخاص حقیقی و حقوقی اعلام کرده‌ایم و بیان می‌کنیم که امکان صدور پروانه به شیوه گذشته مقدور نخواهد بود.

رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران در ادامه در خصوص فضای شورای چهارم با فضای شورای پنجم بیان کرد: این فضا خیلی قابل مقایسه نیست و در شورای چهارم و مدیریت شهری گذشته عملکرد آنها نیز مورد تأیید تعدادی از اعضای شورای قبل نبود و در واقع کمیسیون سلامت با نحوه مدیریت شهردار مسئله داشت و بسیاری از تذکرات را در آن مقطع به شهردار تهران مطرح کرد. اما در این دوره از شورا و مدیریت شهری ما شاهد یک تعامل و همکاری بین شورا و شهرداری تهران هستیم.

نوری اضافه کرد: البته اقدامات خوبی در کمیسیون سلامت شورای چهارم انجام شد و در شورای پنجم نیز اعضای شورای شهر تهران تلاش خود را کرده‌اند که بدون حاشیه و مدیریت کامل و بدون رویکرد تقابل شرایط لازم را برای ارائه خدمات به شهروندان فراهم کنند وشهرداری در طول یک سال گذشته سیاست‌های شورا را اجرا کرده است. بنابراین تلاش می‌کنیم با حمایت و پشتیبانی فضای آرام خدمت را بدور از التهابات جامعه فراهم کنیم البته در این بین از تذکرات خود دوری نمی‌کنیم و موارد را نیز به مدیریت شهرداری تهران تذکر می‌دهیم.

وی در ادامه با اشاره به مجدد براینکه سلامت و ارتقای جامعه برعهده وزارت بهداشت است، گفت: در این زمینه اقداماتی در شهرداری تهران صورت گرفته اما متولی وزارت بهداشت است و در واقع شهرداری نقش تسهیلگری را دارد و نمی‌واند ورود جدی در حوزه سلامت به جامعه داشته باشد.

رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران همچنین به جلسات کمیسیون سلامت در خصوص وضعیت آرد و نان در شهر تهران اشاره کرد و گفت: جلسات متعددی در این زمینه برگزار می شود که البته نمی‌توانیم تمامی آنها را منعکس کنیم و در واقع خروجی آنها را مطرح می‌کنیم و معتقدیم که باید فضای آرام و دور از التهابی را برای شهروندان تهرانی در شرایط فعلی و بد اقتصادی فراهم کنیم.

نوری گفت: بحث فاضلاب یکی از موضوعاتی است که در کمیسیون سلامت به طور جدی پیگیری شده و در همین زمینه با شرکت آبفای تهران جلسات متعددی را برگزار کرده‌ایم تا بتوانیم تمام واحدها را به شبکه فاضلاب وصل کنیم و از ورود فاضلاب به نهرها جلوگیری شود و در واقع وارد شبکه و تصفیه‌خانه شوند.

وی همچنین در خصوص کاشت چمن و گیاه در شهر تهران بیان کرد: در این زمینه تأکید شده از گیاهانی استفاده شود که از آب کمی برخوردار شود ضمن اینکه ما تأکید کرده‌ایم که دیگر چمن جدیدی در شهر تهران کاشته نشود که در این زمینه سازمان بوستان‌ها بخشنامه ای به شهرداری های مناطق و نواحی ارسال کرده است.

رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران گفت: البته با توجه به شرایط ما امکان جمع آوری چمن‌های قدیمی شهر تهران را نداریم. اما تأکید کرده‌ایم که چمن جدیدی کاشته نشود. ضمن اینکه در خصوص آبیاری چمن ها نیز تصمیمات مناسبی را اتخاذ کرده‌ایم و در واقع تأکید کرده‌ایم که آبیاری چمن‌ها از غروب تا صبح روز بعد انجام شود و این موضوع از طریق سازمان بوستان‌ها به مناطق و نواحی ابلاغ شده است که البته شاید در برخی از نقاط به دلیل سیستم‌ها و موتورهایی که دارند نتوانند این آبیاری را در زمان اشاره شده انجام دهند اما به طور کلی مناطق و نواحی ملزم به رعایت این بخشنامه هستند.

نوری افزود: یکی دیگر از اقداماتی در ادامه سال دوم شورای پنجم قرار خواهد گرفت بحث فضای سبز و نحوه ساماندهی آنهاست. اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و قطعا مدیریت شهری به این موضوع ورود جدی را پیدا خواهد کرد.

وی در ادامه نشست خبری به لغو مصوبه برج باغات در تاریخ 22 اسفند 96 اشاره کرد و گفت: تا زمان لغو این مصوبه و ابلاغ آن توسط شهرداری تهران به مناطق و نواحی یک فاصله دوماهه‌ای طی شد ضمن اینکه با شهرداری را مکلف کردیم که لایحه ای را در خصوص مصوبه برج باغات به شورای شهر تهران ارسال کنند. به طوری که از 22 اسفند 96، 248 پروانه برای ساخت و ساز در مراحل مختلف قرار داشتند.

رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران ادامه داد: شهردار تهران طی بخشنامه‌ای به کلیه شهرداران مناطق و نواحی تأکید کرده است که مصوبه برج باغ‌ها لغو شده و در این زمینه باید طبق قانون عمل کرد. به طوری که براساس آمار طی 10 سال مدیریت گذشته پروانه‌ای که به واسطه برج باغات صادر شده است موجب تخریب تعداد قابل توجهی از باغات شد و 493 پروانه در این زمینه صادر گردید که سهم درآمد شهرداری تهران در 10 سال گذشته از این بخش حدود یک درصد به رقم یک میلیون و 148 هزار و 467 میلیارد ریال بوده است.

نوری گفت: برهمین اساس و طی بررسی‌های انجام شده تقریبا 128 هکتار از باغات در دوره گذشته تبدیل به غیرباغ شده است که تعدادی از این باغات به فضاهای مسکونی تجاری و اداری تبدیل شده است.

وی ادامه داد: در پروانه‌های صادر شده برای تعداد پلاک های فوق متأسفانه شاهد بوده‌ایم که پروانه‌های منهای طبقات همکف از سه طبقه بیشتر بوده و اکثریت پروانه‌های صادر شده حدود 12 پلاک روی همکف و مابقی به طبقات زیرزمینی بین 5تا 7 طبقه بوده است که همین امر باعث از بین بردن ریشه‌های درختان در ان زمین شده است.

رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران در خصوص آخرین وضعیت مکان جدید برای دفن اموات در شهر تهران گفت: در این زمینه جلساتی با مسئولان سازمان بهشت زهرا برگزار کردیم که این سازمان نیز اقداماتی را برای توسعه بهشت زهرا برای دفن اموات انجام داده است اما طبیعتا ما تمهیداتی نیز برای احداث زمین جدید برای فن اموات شهروندان تهرانی در دستور کار خود قرار داده‌ایم.

نوری گفت: در دو منطقه غرب و شرق تهران زمین‌های مورد نظر قرار دارد که با پایان بررسی‌ها و کارهای کارشناسی در این زمینه تصمیم گیری خواهد شد.

وی همچنین در خصوص ادامه کار افشانی در شهرداری تهران گفت: شورا به عنوان یک نهاد مردمی موظف است قانون را انجام دهد و ما پایبند و ملزم به آن هستیم و همه شهروندان ملزم به اجرای قانون هستند و ما نیز چنانچه این قانون مصوب و ابلاغ شود آن را انجام خواهیم داد.

رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران گفت: اصلاح قانون منع به کارگیری بازنشستگان در مجلس شورای اسلامی و تصویب آن باید از طریق همه دستگاه‌ها اجرا شود و قطعا مدیریت شهری آن را رعایت خواهد کرد و در صورتی ک این قانون شامل شهردار تهران شود ما آن را اجرا خواهیم کرد و در نهایت جایگزین‌های شهرداری را مورد بررسی قرار خواهیم داد و قطعا اجرای این قانون فرصتی برای حضور نیروهای جدید و جوان به شهرداری تهران می‌دهد.

نوری گفت: اگر شرایط افشانی شرایطی باشد که در شهرداری بماند آن را حمایت خواهیم کرد اگر نه شرایط ایشان این اجازه را ندهد و وزارت کشور و دستگا‌ه‌های متولی نتوانند در این زمینه کاری انجام دهند ما در جلسات هم اندیشی انتخاب شهردار را در دستور کار قرار خواهیم داد البته در این زمینه می‌توانیم تصمیم گیری کنیم و در هفته جاری در جلسه هم اندیشی در این حوزه تصمیم گیری خواهیم کرد.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان