ماهان شبکه ایرانیان

مقایسه برترین سازندگان گوشی هوشمند

جنگ بین پرچمداران موبایل همواره مهم‌ترین جنگ بین برند‌های موبایل است. برخی از این برند‌ها حاضرند رقابت مالی و اقتصادی را بدهند، اما روی رینگ مقایسه با بهترین محصول رقیب پیروز از میدان خارج شوند

عاقله ترابی؛ جنگ بین پرچمداران موبایل همواره مهم‌ترین جنگ بین برند‌های موبایل است. برخی از این برند‌ها حاضرند رقابت مالی و اقتصادی را بدهند، اما روی رینگ مقایسه با بهترین محصول رقیب پیروز از میدان خارج شوند. شرکت‌ها بهترین و مجهز‌ترین سربازانشان را در پوشش تبلیغاتی وسیع به میدان می‌فرستند، چون می‌دانند کاربران از روی همین مقایسه‌ها تصمیم‌شان را درباره یک برند می‌گیرند.
 
 
جنگ بین پرچمداران موبایل
 
این نبرد مکرر هر چند ماه و با ورود یک رقیب جدید تکرار می‌شود تا مشخص شود پیروز میدان کیست و البته در نهایت برنده در بازار مشخص می‌شود. در این گزارش نگاهی می‌اندازیم به تازه‌ترین صف‌آرایی پرچمداران موبایل که با حضور برخی رقبای جدید تغییر خاصی پیدا کرده است.

گوگل Pixel 2 XL
هرچند این گوشی پاییز سال گذشته معرفی شد، اما هنوز به‌عنوان یک رقیب در میدان پرچمداران است. گوشی‌ای با صفحه نمایش 6اینچی و دوربین 12 مگاپیکسلی و 4 گیگابایت رم و باتری 3500میلی آمپری. با داشتن استاندارد IP 67 این گوشی تا عمق یک متر برای مدت 30 دقیقه در برابر آب مقاوم است.
 
صفحه نمایش فوق‌العاده شفاف OLED و چیپست کوالکام اسنپ‌دراگون 835 از این گوشی یک رقیب قدرتمند ساخته است. دوربین این گوشی در مقایسه با پرچمدارانی که امسال معرفی شده‌اند هم جایگاه بسیار خوبی دارد هرچند برخلاف بسیاری از پرچمداران جدید دولنزی نیست. این دوربین از تکنولوژی HDR+ برای بهبود تصاویر استفاده می‌کند و در نور کم تصاویر خیلی خوبی می‌دهد.
 
ترکیب لرزش‌گیر داخلی با لرزش‌گیر اپتیکال دیگر نقطه قوت دوربین پیکسل 2 ایکس ال است و همچنین رنج داینامیک دوربین نیز بسیار بالاست. هرچند از نظر پردازنده قادر به شکست رقبای خود نیست، اما از نظر طول عمر باتری در جایگاه بالایی است و در هر شارژ به‌طور متوسط نزدیک به 14 ساعت شارژ نگه می‌دارد.
 
گوگل پیکسل از نظر نرم‌افزاری به خاستگاه مکتب اندروید وابسته است و از جهت به روزسازی نیز خیلی زود تازه‌ترین نسخه‌های سیستم عامل اندروید را دریافت می‌کند که این را هم باید به مزیت‌های دیگرش اضافه کرد. قیمت ارزان‌ترین مدل این گوشی 849 دلار (ظرفیت 64 گیگابایت) و نسخه گران‌تر آن 949 دلار (ظرفیت 128 گیگابایت) است.
 
آی‌فون X.
همچون پرچمدار گوگل این پرچمدار اپل نیز در حال رسیدن به یک سال عمر است و تا کمتر از یک ماه دیگر شاهد نسخه جدیدی از آن خواهیم بود که طبیعتا قدرتمندتر و با بهبود‌های بهتری همراه است، اما iPhone x. در این یک سال بار‌ها مورد مقایسه قرار گرفت و البته بار‌ها نیز دیزاین آن (به خصوص حاشیه بالای صفحه نمایش) کپی‌برداری شد که آخرین آن همین چند روز قبل گوشی P. 30 موتورولا بود.
 
iPhone x. دارای یک صفحه نمایش 8/ 5 اینچی است با دوربین 12مگاپیکسلی و 3گیگابایت رم و باتری 2716 میلی آمپری. مهم‌ترین مزیت این گوشی به جز دیزاین خاص و به کار رفتن شیشه در پشت آن سرعت بالای پردازنده از نوع بایونیک A. 11 است که آن را از هر آزمونی سربلند بیرون می‌آورد. صفحه نمایش OLED آن بسیار شفاف است و بی‌حاشیه بودن آن را در مقابل برخی رقبا پیروز از میدان خارج می‌کند.

نقطه ضعف iPhone x. را شاید در باتری آن باید دانست که نسبت به آی‌فون 8 و آی‌فون 8 پلاس نیز ضعیف‌تر است و به خصوص با توجه به پردازنده قوی سرعت مصرف باتری در آن بالاست. یک نقطه ضعف دیگر آن قیمت بسیار بالای این گوشی است. iPhone x. اولین گوشی با قیمت بالای 1000دلار در بازار است که البته راه را برای گران‌تر شدن دیگر گوشی‌ها در بازار هم باز کرده است. نسخه 64 گیگابایتی آن 1149 دلار است هرچند اپل در رویداد چند هفته دیگر خود قرار است نسخه ارزان‌تری از این گوشی را با صفحه نمایش LCD ارائه کند.
 
گلکسی نوت 9
از معرفی پرچمدار قدرتمند سامسونگ چیزی نمی‌گذرد؛ گوشی که تقریبا همه چیز آن بسیار بالاست. قدرت، کیفیت، سرعت و البته قیمت. صفحه نمایش بزرگ و بسیار شفاف آن، پردازنده بسیار سرعت بالا، دوربین خوب و باتری بسیار خوب مهم‌ترین مزیت‌های پرچمدار سامسونگ است هرچند در مقابل اندازه این گوشی بیش از حد برای در دست گرفتن بزرگ به نظر می‌رسد. از نظر دیزاین این گوشی با نوت 8 تفاوت چندانی ندارد. برخلاف گلکسی نوت 9 شیشه صفحه نمایش آن خمیده نیست.

برای کسانی که اغلب مایل به یادداشت چیزی روی گوشی هستند یا دست‌های بزرگی دارند گلکسی نوت 9 با صفحه نمایش بسیار با کیفیت 4/ 6 اینچی گوشی بسیار خوبی است. نوت 9 از هر گوشی دیگر سامسونگ ظرفیت بیشتری دارد. نسخه 512 گیگابایتی آن می‌تواند با کارت حافظه 512 گیگابایتی یک گوشی با یک ترابایت ظرفیت ایجاد کند. باتری گوشی 4 هزار میلی آمپر است که 500 میلی آمپر از گلکسی 9 سامسونگ هم بیشتر است و تمام رقبای اندرویدی و iOS خود را در این زمینه شکست می‌دهد.
 
جنگ بین پرچمداران موبایل
 
پردازنده اسنپ دراگون 845 و حافظه 6 یا 8گیگابایت این گوشی را در زمره پرسرعت‌ترین‌های بازار قرار داده هرچند باید این را هم اضافه کرد که سامسونگ همواره روی اعداد بیش از دیگر چیز‌ها تمرکز می‌کند. نسخه ارزان‌تر این گوشی999 دلار و نسخه گران‌تر آن 1250دلار قیمت خورده است.
 
هوآوی P. 20 Pro
گوشی پرچمدار هوآوی از آی‌فون X؛ و پیکسل ایکس ال جوان‌تر است و یک رقیب خوب برای آن‌ها به شمار می‌آید. صفحه 1/ 6 اینچی OLED، دوربین قدرتمند و شاخص 40 مگاپیکسلی از نقاط قوت اصلی این گوشی است. با این حال صفحه نمایش این گوشی دارای تراکم پیکسلی 408 است که از تراکم پیکسلی نوت 9 مقداری (516) کمتر است. اما دوربین پی20 پرو هوآوی جای بحث ندارد، چراکه یکی از مهم‌ترین نقاط قوت پی20پرو دوربین‌های آن هستند. پی20 پرو در پشت دستگاه به یک لنز قدرتمند 40 مگاپیکسلی، لنز 8 مگاپیکسلی زوم و لنز 20 مگاپیکسلی مونوکروم مجهز شده که تصاویر خارق‌العاده‌ای را ثبت می‌کنند.
 
از نظر دوربین هوآوی P. 20 Pro بدون تردید بهترین عملکرد را در میان پرچمداران فعلی دارد. هوآوی پی‌20 علاوه بر دوربین عالی و سخت‌افزار قدرتمند، از هوش مصنوعی هم بهره می‌برد که کارآیی‌های قابل توجهی دارد. چیپ هوش مصنوعی این گوشی علاوه بر انتخاب بهترین تصاویر ثبت شده با دوربین، قادر است در عملکرد بدون نقص و سریع گوشی هم نقش ایفا کند. پی20پرو با قیمتی بین 800 تا 1100 دلار در نقاط مختلف دنیا به فروش می‌رسد.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان