ماهان شبکه ایرانیان

رونق فروش اجناس تقلبی در آشفته‌ بازار لوازم خانگی

در آشفته‌بازار لوازم خانگی که با احتکار، کمبود و گران‌فروشی مواجه است، فروش اجناس تقلبی هم به‌جای نوع اصلی آن رونق گرفته است.

رونق فروش اجناس تقلبی در آشفته‌ بازار لوازم خانگی

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، "فروش مستقیم لوازم خانگی بانه" این عنوان تبلیغی است که شاید آن را در فضای مجازی و حتی در برخی از نشریات رسمی کشور دیده باشید.

فروشندگان این کالاها مدعی‌اند که این اجناس را به‌طور مستقیم از بانه به تهران می‌آورند و برای واردات کالای خود حقوق گمرکی نمی‌پردازند به همین خاطر قیمت پایین‌تری دارند؛ اما حقیقت ماجرا  آن است که با گران شدن نرخ ارز در بازار آزاد، دیگر ورود غیرقانونی کالا به‌صرفه نیست زیرا برای واردات غیرقانونی یا قاچاق باید ارز 14هزار تومانی هزینه کرد اما ارز واردات قانونی، از بازار ثانویه تأمین می‌شود که قیمت کمتری دارد.

ضرب‌المثل رنگ کردن گنجشک برای فروش به‌جای قناری، این روزها در بازار  لوازم خانگی مصداق پیدا کرده و لوازم خانگی تقلبی با ظاهر نوع اصلی به‌فروش می‌رسد. موتور و پوسته لوازم خانگی ارزان‌قیمت چینی را به ایران می‌آورند و در کارگاه‌های غیرمجاز سر هم کرده و با شابلون، نشان برندهای معروف به‌روی آن کالاهای تقلبی حک می‌شود.

این اجناس تقلبی معمولاً قیمت پایین‌تری در مقایسه با نوع اصلی اما ظاهری مشابه دارند و معمولاً به‌صورت تلفنی و  با آگهی تحویل کالا درب منزل به‌فروش می‌رسند.

 توضیح اتحادیه لوازم خانگی درباره فروش مستقیم لوازم خانگی بانه

محمد طحان‌پور رئیس اتحادیه لوازم خانگی با اعلام این خبر به تسنیم اظهار کرد: فروش لوازم خانگی به‌اصطلاح بانه چند وقتی است که تبلیغ می‌شود اما این کالاها اغلب کالاهای بی‌کیفیت و تقلبی هستند.

وی افزود: با توجه به اینکه در حال حاضر واردات به‌صورت قاچاق، صرفه اقتصادی ندارند، خود گواهی بر تقلبی بودن این کالاها است، زیرا برای واردات مجبور هستند ارز مورد نیاز خود را با ارز آزاد وارد کنند.

رئیس اتحادیه لوازم خانگی ادامه داد: با توجه به اینکه واردات کالای قاچاق گران تمام می‌شود، این سؤال مطرح می‌شود که لوازم خانگی بانه چطور به‌قیمت کمتری از اجناس اصلی به‌فروش می‌رسد؟

وی تصریح کرد: حقیقت آن است که این کالاها اصلاً از بانه نمی‌آیند و به‌طور معمول در همین تهران بسته‌بندی می‌شوند و با شابلون، نشان برندهای مختلف به‌روی محصول حک و به مردم فروخته می‌شود.

طحان‌پور گفت: اتحادیه لوازم خانگی شکایات مردمی زیادی در این ارتباط دارد و افراد به‌خیال اینکه لوازم خانگی از برندهای معتبری را خریداری کرده‌اند پول داده‌اند اما در واقع سرشان کلاه رفته است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان