به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ جمشید تقی زاده مدیر کل صندوق بازنشستگی کشوری، با تاکید بر ضرورت تغییرات زیربنایی سیاستگذاری در حوزه بازنشستگی و سالمندی، اظهار کرد: پرداختن به موضوع سیاستگذاری در حوزه صندوقهای بازنشستگی از موضوعات بسیار مهمی است که متاسفانه به قدر ضرورت به آن توجه نمیشود و هر بحث و نشست و مطالعهای در این حوزه را باید بسیار مفید و موثر دانست.
وی با تاکید بر اینکه وجود بحرانهای صندوقها قابل تردید نیست، گفت: بانک جهانی چالشهای پیش روی نظام بازنشستگی ایران را در کنار بحرانهای زیستمحیطی و آب از اصلیترین مسائل ایران شناسایی کرده و از طرفی هم، مرکز پژوهشهای مجلس در گزارش عمدهترین مسائل کشور، مسئله صندوقها را از اصلیترین مسائل فعلی جامعه دانسته است.
تقی زاده با تاکید بر اینکه صندوقها بخشی از راهبردهای بیمه اجتماعی هستند و طبیعتا باید طبق محاسبات آماری و اکچوئری دائما برای پایداری و کارایی بهروزرسانیشده و فعالیت کنند، افزود: صندوقها در نظام جامع رفاه و تامین اجتماعی، جزئی از یک زنجیره کلانتر هستند و در یک ارتباط ارگانیک، نظاممند و منطقی و عقلانی با سایر بخشهای تامین اجتماعی است، که میتوانند کارآمد باشند. حتی صندوقها بخشی از نظام کلی سیاستگذاری کشور در همه بخشها بوده و با سیاستهای بازار کار، سیاستهای ارزی و سیاستگذاری در همه بخشها ارتباط دارند.