خبرگزاری تسنیم: حامد قرار است نوروز به قاب شبکه دو سیما برگردد؛ اما این بار حامد آن حامدی نیست که عاشق لیلا بشود، لیلا را دگرگون کند و برود. این حامد در کنار مریم قرار است عاشقانه جذابی را برای مخاطب ایجاد کنند. در کوچه و پس کوچههای سه راه امین حضور قدم بزنید به کوچه هیئت پیرعطا که جزو قدیمیترین هیئتهای تهران است به یک کوچه بنبست و خانه سبز میرسید آنجا خانه حامد قصه ماست. حالا چرا نامش را «بر سر دوراهی» گذاشتهاند، قرار است از این خیابانها به قصرهای مجلل هم برسیم، چه کسانی در این فیلم بازی میکنند و با چه کم و کیفی این سریال تلویزیونی برای نوروز شبکه دو سیما آماده میشود را در ادامه میخوانید. البته که حامد عنقا نویسنده و تهیهکننده، بهرنگ توفیقی کارگردان، حمید گودرزی (نقش حامد)، بهرنگ علوی (نقش سینا)، مهراوه شریفینیا (نقش مریم)، میترا حجار (نقش پریناز) و فیلمبردار، صدابردار و طراح گریم همکلام شدیم. آنها درباره این موضوع که تلویزیون به چه عاشقانههایی نیاز دارد؟ هم در کنار جزئیات این سریال، صحبت کردند.
*پس از همکاری حامد عنقا با بهرنگ توفیقی در سریال «پدر»، این دو نوروز 98 با مجموعه «بر سر دوراهی» مهمان خانههای مردم میشوند. این سریال همانند سریالهای سالهای گذشته ساعت 21:30 از شبکه دو پخش خواهد شد. البته بهاشتباه در رسانهها اعلام کردند «سادهدلان» مجموعه نوروزی است که روی آنتن شبکه دو سیما میرود. حامد عنقا تهیهکننده این سریال به خبرنگار خبرگزاری تسنیم، گفت: این سریال نوروزی نامش «بر سر دوراهی» است و «سادهدلانی» در کار نیست. «بر سر دوراهی» مردم را غصهدار نمیکند و یک ملودرام عاشقانه بانشاط است. سریال «بر سر دوراهی» به تهیهکنندگی و نویسندگی حامد عنقا و کارگردانی بهرنگ توفیقی برای پخش در ایام نوروز 98 از شبکه دو ساخته میشود و بازیگرانی، چون میترا حجار، حمید گودرزی و افسانه چهرهآزاد از جمله بازیگران این سریال هستند.
1. حامد عنقا
«سادهدلان» را مناسب نوروز ندیدیم، «بر سر دوراهی» خلق شد
این توضیحات اولیهای است که در رسانهها آمده، ولی حامد عنقا نویسنده و تهیهکننده این سریال نوروزی با اشاره به جزئیات بیشتری به خبرنگار خبرگزاری تسنیم، گفت: آرامآرام داشتیم وارد پیشتولید یک سریال دیگری میشدیم که سال 98 کلید بزنیم، اما شبکه دو از ما خواستند کاری برای نوروز جلوی دوربین ببریم. آن موقع داستانی تحت عنوان «سادهدلان» در دست داشتیم و قرار شد برای نوروز «سادهدلان» را آماده کنیم. در سیمافیلم هم به همین نام تصویب شد و خبررسانیها را انجام دادند. اما بعد از چند روز دیدیم این قصهای که دوست داریم برای مردم نمایش دهیم، نیست و مردم برای نوروز یک توقع دیگری دارند. برای همین دو سه روز خودم را ایزوله کردم و قصه «بر سر دوراهی» داستان ملودرام عاشقانه و اجتماعی که درباره مشکلات و معضلات روز هم صحبت میکند بوجود آمد. مصداق بارز آن موضوع دلار که در جریان داستان به آن پرداختهایم؛ و البته که باز فضای قصه خودمان است و سعی کردیم از همه جذابیتهای دراماتیک استفاده کنیم.
نمیتوانید تصور کنید «بر سر دوراهی» یک و ماه و نیمه ساخته شده است
وی در پاسخ به این سوال به اینکه آیا دوباره مردم شاهد یک عاشقانه دیگری از لیلا و حامد خواهند بود همان سه گانه معروف، تأکید کرد: «بر سر دوراهی» به آن سه گانه عاشقانه برنمیگردد و زنگ تفریحی میان آن سهگانه معروف میشود. فضا فضای با نشاط و خوبی است، البته کمدی و طنز نیستیم. چرا که میدانیم این رسالت را دوستان دیگر ما همچون سعید آقاخانی در شبکه یک انجام میدهند. برای همین فکر کردیم یک کاری نشان دهیم که قصه را دنبال کنند، قصه پرفراز و فرود از محلههای پایین شهر تا قصرهای بالاشهر را دربرمیگیرد. بسیار پرلوکیشن و پربازیگر هستیم هیچکدام از شاخصههای آن با سریالی که یک ماه و نیم برای عید نوروز آماده شود همخوانی ندارد.
عنقا با اشاره به حضور عنایت بخشی در سریال نوروزی «بر سر دوراهی»، تصریح کرد: بهرنگ توفیقی پرپلان کار میکند و از یک پلانش نمیگذرد و تعداد بازیگرانمان زیاد است. حمید گودرزی، میترا حجاز، مهراوه شریفینیا، مجید مشیری، افسانه چهرهآزاد و عنایت بخشی. جالب است که عنایت بخشی بعد از سالها یک نقش منفی خیلی خوب بازی میکند. نقش منفی متفاوتی که کمتر نقش منفی در تلویزیون دیدهایم. البته نقش منفی مثل بیژن امکانیان در سریال «پدر» اگزجره و مشمئزکننده نیست و نقش منفی خاصی نیست. از این کاراکترها در محلههای قدیمی مثل خیابان ایران دیده بودیم و امروزی هم کمتر این کاراکترها را دیدهاند.
عجله نکنید! «بر سر دوراهی» را نمیتوانید حدس بزنید
او در پاسخ به این سوال که در «بر سر دوراهی» چهره جدیدی معرفی نمیکنید، افزود: در این کار زمانش را نداشتیم چهره جدید معرفی کنیم، چون چهره جدید نیاز به شناسایی دارد و زمانبر است. چرا که با یک پیش تولید ده روزه وارد یک ماجرای عجیب و غریب سریال پرلوکیشن و سخت شدیم. ما امروز بیست روز به عید مانده به جلسه بیست و هفتم تصویربرداریمان رسیدهایم و داریم یک کار نشدنی را به منصه ظهور میرسانیم. «بر سر دوراهی» یک قصه عاشقانه مدل آن قصههای عامهپسندانه قدیم که در مجله زنروز و جوانان میخواندیم. ممکن است قصه در وهله ابتدایی مواجهه با آن با خودمان بگوییم این قصه را شنیدهایم، اما عجله نکنید! واقعاً «بر سر دوراهی» یک کار و قصه دیگری است.
منظور حضرت آقا از سریالهای تلخ، «پدر» نبود
نویسنده و تهیهکننده «بر سر دوراهی» درباره تأکید مقام معظم رهبری بر عدم تولید سریالهای تلخ، خاطرنشان کرد: بسیاری بعد از این فرمایش مقام معظم رهبری، اشاره کردند منظور حضرت آقا، سریال ما بوده، ولی در همان جلسه ایشان رفع سوء تفاهم فرمودند. خوشبختانه به این نکته اشاره کردند که این روزها فرصت دیدن سریالها را همچون گذشته ندارند، ولی تنها سریالی که جسته و گریخته دیدهاند، سریال «پدر» بوده است. البته قبلاً هم حضرت آقا نسبت به سریال «انقلاب زیبا» هم ابراز لطف کردند. واقعیت امر این است که تلخی سیاهی با تلخی سپیدی متفاوت است؛ تلخی که در «پدر» یا «تنهایی لیلا» نشان دادیم تلخی است که باعث رهایی میشود؛ آن تلخی به معنای سیاهنمایی غم نیست.
فکر میکنم در سریالسازی محافظهکار شدهایم
وی در پاسخ به این سوال که تلویزیون در مواجهه با کارهای عاشقانه باید چه رویکردهایی را داشته باشد، گفت: من فکر میکنم امروز جامعه ما هر سختی که به لحاظ اقتصادی عمر میگذراند عشق میتواند یک نشاطی را ایجاد کند. منظور از عشق همان عاشقانهای است که باعث سبکی میشود، چرا که به واقع ملودرام باید دل آدمها را بلرزاند. در این کار عاشقانهای را روایت میکنیم که یک موقعیتهایی دلتان را بلرزاند. فکر میکنم نسل طلایی و دوره طلایی سریالهای ایرانی را ببینید در بستر قصه عشق همه حرف میزدند. سریال «شب دهم»، «میوه ممنوعه»، «صاحبدلان» و «تنهایی لیلا» مورد توجه قرار گرفت مردم امروز یک مقداری نیاز به این چیزها دارند. عشق فراز و فرود، غم و حسرت و گریه و خنده دارد من فکر میکنم در سریالسازی خیلی محافظه کار شدیم. بخشی از محافظهکاری به نشناختن جامعه برمیگردد. در اتاق دربسته نشستن و درباره جامعه صحبت کردن مثل خیلی از شبه روشنفکرهای ما سالها این کار را کردند چیزهایی میگویند در کف جامعه و بین این مردم نمیبینیم و برخی از خودشان سوال میکنند این دادهها چگونه پردازش شده و تبدیل به نظریه شده است؟
2. حمید گودرزی
نوروز فقط به سریال طنز نیاز ندارد
حمید گودرزی بازیگر سینما و تلویزیون در نقش «حامد» برای سریال نوروزی شبکه دو را بازی میکند؛ او با اشاره به اینکه «بر سر دو راهی» سریال پربینندهای خواهد شد به خبرنگار خبرگزاری تسنیم، گفت: «بر سر دوراهی» یک قصه خوش رنگ و لعاب و شیرین است و البته کمدی نیست. همان ملودرام عاشقانه جدی که مسائل و معضلات جامعه را خفیف، انعکاس میدهد. به نظرمن با توجه به متن، بازیگران، عوامل و حال خوب حاکم بر پروژه، فکر میکنم سریال پربینندهای بشود. من فکر میکنم در نوروز نیاز به یک ملودرام داشتیم، عید نوروز واقعاً فقط خنده و طنز نیست. شکی نیست که نیاز به شادی داریم، اما این سریال از جنس دیگری است مردم در عید که هر سال دنبال طنز آن شکلی نیستند. سریالی است که میتوانست عید پخش نشود و قابلیت دارد در مقاطع دیگر هم روی آنتن برود. چون اصولاً سریال عاشقانه و ملودرامهای این چنین زنده و پویا، بیات نمیشوند و همیشه زندهاند.
من گفتهام برخی از سلبریتیها عوامفریبی نکنند
وی با بیان اینکه من به ملودرامهای عاشقانه علاقه دارم، گفت: به نظرمن مخاطب در انتهای «بر سر دوراهی» به غایت یک داستان عاشقانه میرسد. در واقع این سریال تلویزیونی این نکته را پررنگ میکند که پول نمیتواند جای عشق واقعی را بگیرد. ما سلبریتیهای زیادی در این کشور داریم محترمانه و خاضعانه با شرم و حیا زندگی میکنند و شاید خیلی تخصصها دارند سیاسی، پزشکی، ولی یک بحثی دارم و برخیها عوامفریبی میکنند. برخی از دوستان بخواهند مردم با پستهایمان و نمک روی زخم پاشیدن فالوور جمع کنیم یا محبوبیت بدست آوریم این کار درستی نیست.
3. میترا حجار
پریناز نماینده کسانی است که حرف و عملشان با هم نمیخواند
میترا حجاز در این سریال نقش پریناز را بازی میکند که پس از یک حادثه وارد قصه میشود و اتفاقات بسیاری را رقم میزند. پریناز دختری است که شخصیتی چند لایه دارد و مخاطبان ممکن است ابتدا درباره او اشتباه فکر کنند، اما به مرور به واقعیت پی خواهند برد. میترا حجار با اشاره به تجربه ناخوشایندی که سال گذشته با بازی در سریال نوروزی شبکه سه داشته، ابراز امیدواری کرد تجربه امسالش موفق از آب دربیاید و درباره تفاوتهای نقش جدید خود با دیگر تجربیاتش گفت: گرچه این نقش به تجربه دیگری که در سریال «رقص روی شیشه» داشتم شباهتهایی از نظر گذشته شخصیتها دارد، اما کوشیدهام در نوع بازی خود تفاوتهایی را به نمایش بگذارم تا برای مخاطب تازه باشد.
وی تأکید کرد: متأسفانه در جامعه ما اغلب افراد یک جور حرف میزنند و طور دیگری عمل میکنند که این ویژگی به شخصیتی که بازی میکنم نزدیک است.
در پشت صحنه اتفاقات دیگری هم افتاد نظارهگر تلاش دوستان تصویربردار، صدابردار، فیلمبردار و تدارکات بودیم. صحنهای را فیلمبرداری میکردند که سکانس حامد و مریم (حمید گودرزی- مهراوه شریفینیا) بود. جایی که مریم پشت چرخ خیاطی نشسته و در حال کار کردن است صدای در را میشنود پشت پنجره حامد را مضطرب میبیند به طبقه بالا میرود. مریم چادرش را برداشته و به طبقه بالا حرکت میکند... این در حالیست که بهرنگ توفیقی به خبرنگار خبرگزاری تسنیم گفت: تاکنون 50 درصد تصویربرداری انجام دادهایم و البته مراحل فنی هم همزمان انجام میشود.
4. بهرنگ توفیقی
یک قصه اجتماعی شیرین برای تلویزیون میسازیم
بهرنگ توفیقی کارگردانی است که «زیر پای مادر» و «پدر» جزو آخرین کارهای اوست. او در پاسخ به این سوال که مردم منتظر چه اتفاقاتی در سریال «بر سر دو راهی» باشند به خبرنگار خبرگزاری تسنیم، گفت: این کار همان کاری است که دوست داریم بالاخره در فضایی است که احساس میکنم سلیقه ماست. قصه اجتماعی عاشقانهای که تلخ نیست و اقتضای قصه اتفاقاتی میافتد و فضای شیرینی هم دارد.
روی مدیریت و برنامهریزی کارها تمرکز کنیم
او در پاسخ به این سوال که تلویزیون در سال 98 چگونه و چه کاری را در سریالسازی باید انجام دهد، تصریح کرد: به هر حال تلویزیون مخاطب خیلی گستردهای دارد و طبیعی است گونههای مختلف را بپسندند و من فکر کنم همان قدر به ملودرام نیاز داریم به کار کمدی هم نیازمندیم. در بخش انتخاب ژانر خیلی چالش عجیبی در تلویزیون نمیبینیم بالاخره رویه این چنین باشد و با تغییر ژانر اتفاقی نمیافتد. یک مقداری بر روی مدیریت و برنامهریزی کارها تمرکز کنیم و باز در آخرین لحظه به فکر کار مناسبتی میافتیم. میدانم به غیر از کار ما کارهای دیگر عید هم هست. دیرتر از بقیه کلید زدیم به نظرم یک اتفاق عجیب است اگر این سریال بدون مشکل و اتفاقی نیفتد به پخش عید برسد در یک ماه و نیم این اتفاق افتاده است. این اتفاق برای فیلمسازان ماه رمضان هم میافتد و الان ما هم در ایام نوروز درگیر میشویم.
«بر سر دو راهی» جواب مخاطب را میدهد
توفیقی افزود: من خودم خیلی خوشبین هستم به این دلیل احساس میکنم شاید خیلی از مخاطبین در تعطیلات عید نوروز دوست داشته باشند به غیر از کارهای کمدی، سریالهای عاشقانه و ملودرام را دنبال کنند و جواب آن دسته از مخاطبین را میدهد. انتخاب بازیگران هم براساس اقتضای فیلمنامه انجام شده و شخصیتهایی وجود دارد که خط را به ما میدهد به سراغ چه کسی برویم. حُسن کامل نبودن فیلمنامه با انتخاب بازیگران نقشها یک رنگ دیگری میگیرند و با انتخاب بازیگران یک بازنگری بر روی فیلمنامه اتفاق میافتد. ولی در مجموع ترکیب بازیگران ما ترکیب جذابی است.
وی در خصوص سال 98 تلویزیون چه رویکردی داشته باشد از رسانههای دیگر عقب نماند، خاطرنشان کرد: من امیدوارم به لحاظ کیفی و تکنیکی سال 98 یک رشد خوبی کارهای تلویزیونی داشته باشد و حدسم این است که این اتفاق میافتد.
5. بهنوش بختیاری
در نوروز کار جدی دارم
بهنوش بختیاری بازیگر سریال «بر سر دوراهی» نقش «ثریا» در شبکه دو سیما بازی میکند؛ بازیگری که در سالهای گذشته «خوب، بد، زشت»، «خانه به دوش»، «دارا و ندار» و سریالهای دیگر نوروزی به ایفای نقش پرداخته است. او درباره نقش خود در «بر سر دوراهی» اظهار کرد: در اولین صحبتی که برای حضور در این سریال با من شد، فهمیدم یک نقش جدی را برایم در نظر گرفتهاند و من هم به دلیل جدی بودن نقش همکاری را پذیرفتم. در این سریال کاراکتر "ثریا" را بازی میکنم که آدم خاصی است و اصلاً شاد و شنگولی و انعطاف همیشگی من در نقشهایم با این شخصیت نیست.
«بر سر دو راهی» مرا یاد سریالهای قدیمی میاندازد
وی تصریح کرد: کاراکترهای این سریال چند لایه هستند و تک بعدی نیستند. ثریا هم از این موضوع مستثنی نیست و کاراکتر چند بعدی دارد. در مجموع امیدوارم این سریال کار خوبی شود. همکاری با این گروه برای من که خیلی لذت بخش است و به شکر خدا پشت صحنه خوبی داریم. فکر میکنم پنجمین یا ششمین سریالی است که برای عید بازی میکنم و خداراشکر من همیشه در نوروز یا سریال داشتهام، اگر نبودهام هم خودم قبول نکردهام. این سریال آدم را یاد فیلم و سریالهای قدیمی میاندازد و نوع دیالوگها و قصه در خود نوستالژی دارد و این حیث ارتباط بیشتری با مردم برقرار میکند.
«بر سر دو راهی» تجربههای خوبی برایم به ارمغان آورد
بختیاری با اشاره به اینکه پربیننده شدن هیچ سریالی را از قبل نمیتوان تشخیص داد، تاکید کرد: امیدوارم زحمات شبانهروزی این گروه نتیجه بدهد؛ چرا که اغلب لوکیشنهای این سریال در جاده ساوه و رباطکریم و دور از محل زندگی همه است و هر بار سه ساعت طول میکشد تا به سر صحنه برسیم. من که کمتر از بقیه حضور دارم، اما بچههای پشت صحنه به صورت شبانهروزی مشغول تلاش هستند و امیدوارم زحمات تیم دیده شود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: من بیشتر در این سریال با حمید گودرزی و میترا حجار هم بازی هستم که دو دسته گل و جواهر هستند. با گودرزی قبلاً در فیلمی از آرش معیریان در نقش زن و شوهر همکار بودیم. البته ما عین خواهر و برادر هستیم و کار سختمان بود. همچنین اولین همکاریام با میترا حجار را تجربه میکنم که خیلی رفیق و همکار است و دیدگاه بازی دارد. افسانه چهرهآزاد هم که عزیز دل من است و 20 سال پیش در اولین کار زندگیام به نام «معجزه ازدواج» با او همبازی بودم و خوشحالم این تجربه حالا دوباره تکرار میشود.
6. مهراوه شریفینیا
«بر سر دو راهی» باعث شد دوباره به تلویزیون بیایم
مهراوه شریفینیا بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون که با گذشت چند سال از ایفای نقش در سریال «کیمیا» عید نوروز با سریال «بر سر دوراهی» به تلویزیون برگشت؛ او درباره حضور در این سریال گفت: «بر سر دوراهی» اولین حضور من بعد از «کیمیا» در تلویزیون است و در این سه سال هرکاری پیشنهاد شد نپذیرفتم. چون میخواستم قدری از تلویزیون فاصله بگیرم. در این مدت سه چهار فیلم سینمایی و یک تئاتر کار کردم و کمی به احیا خودم پرداختم؛ کلاس رفتم، کتاب خواندم و فیلم دیدم، ولی کار با حامد عنقا همیشه جذاب و لذتبخش است و شاید اگر کسی دیگر پیشنهاد همکاری میداد ترجیح میدادم دوریام از تلویزیون ادامه پیدا کند، اما قلم عنقا برای من دوستداشتنی است و به او اعتماد دارم.
7. بهرنگ علوی
حالا سینای «بر سر دو راهی» هستم
بهرنگ علوی همان فردوست «معمای شاه» و بازیگر نقش خاکستری «هشت و نیم دقیقه» است که اینبار برای نوروز «سینای» - «بر سر دو راهی» است. او به خبرنگار خبرگزاری تسنیم گفت: تقریبا میتوانم بگویم سعی کردم در فیلمها، نقشهای چند بعدی را انتخاب کنم. همین است که یک تعلیقی دارد که شما نمیدانید مثبت است یا منفی و کاراکترها رنگبندی و لایهبندی دارند. نقش سینا در سریال «بر سر دوراهی» خیی یک دست است، چون مخاطب ذهنیت آن نقشها را دارد همین باعث میشود یک تعلیقی بدهد نسبت به سینا برای قضاوتکردن آن این کاری که سینا میکند درست است یا نه! سینا را دوست دارم، چون بچههای پایینشهر مثل همیشه جنوب شهر زلال، صاف، ساده و با معرفت را در آنها میبینید اگر هرچیزی داشته باشند دوست دارند با همه تقسیم کنند. من شیفته این فرهنگ از قدیمالایام بودم و با اینکه این همه شرایط زندگی تغییر کرده هنوز اینها در این محلهها هستند.
باید سریالها یک رنگبندی متنوع داشته باشد
وی در پاسخ به این سوال که فیلمسازان بایستی چه رویکردی برای سریالهای مناسبتی دارند، تأکید کرد: در مورد سینما گفتم این بستگی به مدیران ما دارد تماشاگران جلوی پردیس سینمایی میایستند باید شکل اکران به گونهای باشد چند نوع ژانر متنوع داشته باشند تا بیننده خودش انتخاب کند کدام فیلم را ببیند و به تماشاگر تحمیل نشود. تلویزیون مناسبتهای عید قطعاً باید موضوع و ژانرهای مختلف، ملودرام، طنز و جدی را داشته باشند یا در واقع سریالها رنگبندی داشته باشند. حتماً نباید مخاطب ما هر شبکه را میبیند بخندد و ناخواسته به مرور زمان ذائقه مخاطب را عوض کنیم و بیننده سطحینگر شود.
8. مهرنوش طبیبی طراح گریم
یک قدری خلاقیت در گریم تلویزیون کمرنگ شده است
مهرنوش طبیبی طراح گریم «بر سر دوراهی است» و از فشار کارهای مناسبتی میگوید. او به خبرنگار خبرگزاری تسنیم، گفت: با توجه به اینکه کار مناسبتی است یک مقدری فشار روی عوامل زیاد است و اینکه امیدوارم بتوانم کار را به موقع برسانیم. این فشار باعث نشود یک مقداری دست و پای ما بسته بشود و از خلاقیت ما کمتر کند. این کار رئال و به روز است و ما با توجه به اینکه فیلمنامه نداشتیم توانستیم کار طراحی را به موقع و درست انجام دهیم.
وی در پاسخ به این سوال که میگویند خلاقیت در گریمهای تلویزیون کمرنگتر شده، تصریح کرد: کمرنگ شده ولیکن باید این خلاقیت وجود داشته باشد. با توجه به محدودیتهایی که وجود دارد این خلاقیت در تلویزیون کمتر است. در «بر سر دو راهی» چالش جدی برای من اتفاق نیفتاد و فضا هم فضای خوبی است و توانستهام کار حرفهای گریم را در این سریال انجام دهم.
9. میلاد پرتوی مدیر فیلمبرداری
میلاد پرتوی به عنوان فیلمبردار سریالهای «آنام» و «کیمیا» میشناسند؛ البته چندی پیش درگیر فیلمبرداری «روزهای بیقراری 2» بود که درباره این سریال هم گفت: به زودی با پایان رسیدن مراحل فنی به آنتن میرسد. او درباره فیلمبرداری «بر سر دو راهی» به خبرنگار خبرگزاری تسنیم گفت: فیلمبرداری «بر سر دو راهی» خیلی کار پرفشار، جذاب و تجربه خوبی است. تنها سختی ما مشکل نور بوده، ولی آنقدر کمبرداشت و حرفهای کار جلو میرود که ضعف و خلأیی احساس نمیکنیم. نمیگذاریم کار فشرده بر روی کیفیت تأثیر بگذارد و با استاندارد پیش میرویم.