به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، سید محمد بطحایی در حاشیه افتتاح مرکز آموزشی رفاهی فرهنگیان مبارکه با اشاره به پیگیریهای زهرا سعیدی نماینده مبارکه در خصوص افتتاح خانه معلم مبارکه، عنوان کرد: این پروژه شاید پروژه بزرگی نباشد ولی برای شهرستانی با اعتباراتی محدود، دشوارترین پروژه است.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه هرساله باید چنین مراکزی در شهرستان افتتاح شود، گفت: چنین فضاهای باکیفیتی در تربیت فرزندان تأثیر میگذارد.
وی با بیان اینکه مأموریت اصلی آموزش و پرورش و معلمان تربیت است، افزود: تربیت یعنی آماده کردن نسلی که فردای کشور را در اختیار دارند.
بطحایی ادامه داد: برای اینکه تربیت اتفاق بیفتد نیاز به نیروی انسانی داریم و این عامل مهمترین رکن در تربیت نسل فردای کشور است و نواقص آموزشی را تکمیل کند.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به همت و تلاش معلمین در عرصههای تربیتی و آموزشی برداشتهاند، گفت: هر قدمی که معلم برای تربیت به عنوان مهمترین رکن بردارد قدمی است که برای رشد و آینده کشور برداشته است.
وی با بیان اینکه معلم در چنین مراکز آموزشی رفاهی احساس راحتی میکند، اظهار داشت: همه ما در بخشهای مختلف موظف هستیم در تربیت جامعه و نسل فردا تلاش کنیم و این مربوط به تمامی نهادهاست.
بطحایی با بیان اینکه جامعه تعلیم و تربیت کشور دارای مأموریتهای بزرگ و سنگینی است، افزود: هنگامی که بودجه عمرانی سالهای گذشته با امسال مقایسه میشود، رشد قابل توجهی را مشاهده میکنید ولی همچنان معلم ما نگران شغل دوم و تهیه کالاهای اساسی است.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه من در این خانواده بزرگ 36 سال در تمامی سطوح خدمت کردم، عنوان کرد: کشور با نیازهای بسیار زیادی مواجه است و چنین نیازهای اجازه نمیدهند در کوتاهمدت مشکلات را حل کنیم.
وی با اشاره به مسیر جدیدی که دولت دوازدهم در امور آموزشی و تربیتی طی میکند، گفت: در زمان حاضر با جنگ تمام عیار اقتصادی مواجه هستیم، جنگی که خلاف گذشته کسی کشته نمیشود ولی اثر آن سنگینتر است.
بطحایی ادامه داد: هنگامی که جنگ اقتصادی رخ دهند ذخایر ارزی کاهش پیدا کرده و قدرت عملکرد دولت با بودجهای که در اختیار دارد کاهش پیدا میکند.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به سه برابری اعتبارات عمرانی آموزش و پرورش نسبت به سالهای گذشته، عنوان کرد: 7 هزار میلیارد ریال اعتبارات عمرانی آموزش پرورش است که عملاً به دلیل تورمی که به وجود آمده دست ما را بسته است.
وی با بیان اینکه تمامی تلاش وزارت آموزش و پرورش این است که تعلیم و تربیت دچار خدشه نشود، افزود: بعضی از همکاران نسبت به وضعیت بد اقتصادی اعتراض دارند و مشکلی که بر معلم اثر میگذارد و تاثیر منفی در امر آموزش دانشآموزان خواهد داشت.
بطحایی با بیان اینکه همکارانی هستند که اعتراض خود را با نرفتن به کلاس درس نشان میدهند، گفت: نرفتن سر کلاس کار کاملاً اشتباهی است و در تربیت بچهها اختلال ایجاد میکند.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به لایحه رتبهبندی معلمان، خاطر نشان کرد: هدف اصلی این لایحه ارتقا و کیفیت بخشی معلمان است و نظام پرداخت برای معلمین تغییر و بخشی از مشکلات را برطرف خواهد شد و در روزهای پایانی سال تصویب و به دولت تحویل داده میشود.
وی با اشاره مشکلات حقالتدریسیها و همکاران نهضت سوادآموزی، گفت: مشکلات این عزیزان با پیگیری نمایندگان مجلس در دستور کار دولت قرار گرفته است و به زودی شاهد برنامههای برای این عزیزان هستیم.
بطحایی با بیان اینکه بسیاری از بازنشستگان جوانی خود را در راه تعلیم و تربیت مصرف کردهاند، افزود: فاصله حقوقی بازنشستگان با نیروهای شاغل همتراز فاصله زیادی دارد و دولت از دوسال قبل اعتباراتی برای همترازی پیشبینی کردهاند همچنین نمایندگان مجلس توانستند با پیگیریهای خود این اعتبارات را افزایش دهند.