به گزارش ایسنا، حجتالاسلام والمسلمین سید محمدعلی شهیدی در نشستی با اعضای انجمن راستقامتان جانباز در مجتمع ایثار کردان کرج،پس از شنیدن نظرات نمایندگان این انجمن در خصوص مشکلات معیشتی و حقوقی ایثارگران و جانبازان گفت: بنیاد همواره پیگیر مشکلات معیشتی ایثارگران در همه ابعاد بوده است و همیشه بر این نکته تأکید داشتهایم که مشکلات این قشر فداکار را می دانیم و به آنها اشراف داریم. بنیاد هر تلاشی برای خدمترسانی به ایثارگران داشته باشد در مقابل فداکاریها، زحمات و مشکلات بسیار آنها ناچیز است.
نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به تلاش بنیاد در دولت تدبیر و امید برای ابلاغ و اجرای قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران گفت: 80 درصد از این قانون قابلیت اجرا دارد و مابقی آن به دلیل بار مالی سنگین، نیاز به تدبیری برای اجرایی شدن دارد. در این خصوص بنیاد موضوعات را به کمیسیون اجتماعی دولت ارجاع داده و در حال حاضر مسئولین مربوطه مترصد رفع آن هستند تا بهزودی موارد باقیمانده از قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران در هیئت دولت بررسی و تصویب شود.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با تأکید بر اینکه نباید اجازه داد تا موضوع خدمترسانی به ایثارگران درگیر مسائل سیاسی و جناحی شود، گفت: همواره در آستانه انتخابات شاهد چنین موضوعاتی بودهایم که طبق فرمایشات مقام معظم رهبری باید از موضوعاتی که امور خدماترسانی به ایثارگران را دچار حاشیه و سیاست زدگی میکند پرهیز کنیم.
حجت الاسلام والمسلمین شهیدی در پاسخ به یکی از نمایندگان انجمن راست قامتان جانباز در خصوص نحوه تخصیص وام مسکن به ایثارگران اعلام کرد: در این خصوص باید بانک مرکزی به بانکهای عامل ابلاغ کند که وامها تا چه سطح و برای چه تعدادی پرداخت شود و در غیر این صورت امکان ارائه چنین تسهیلاتی وجود ندارد. در جلسه ای که با مسئولان بانک مرکزی داشتیم، مقرر شد تا خرداد آینده 100 هزار وام مسکن به ایثارگران اختصاص پیدا کند. البته با در نظر گرفتن گذشت مدتزمان یک ماه از جلسه مذکور، هنوز شرایط مناسب برای اجرای این توافق به وجود نیامده است.
وی با بیان اینکه بنیاد در رسیدگی به مسائل معیشتی ایثارگران از هیچ تلاشی فروگذار نکرده است افزود: طی چند ماه اخیر کمیسیون ویژهای برای رسیدگی به مسائل حقوقی قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران، مواد قابل اصلاح قانون جامع را بررسی میکند و همزمان با این موضوع جلساتی با فراکسیون ایثارگران مجلس و اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس برگزار شده است تا نظرات کارشناسی در خصوص اصلاح مواد این قانون را به صورت جامع جویا شویم.
نماینده ولی فقیه در بنیاد درباره خدمات درمانی و تسهیلات بیمه ایثارگران تصریح کرد: بنیاد به صورت جدی موضوع بیمه را در قالب بیمههای جاری، تکمیلی و سلامت پیگیری میکند؛ علاوه بر این، بنیاد صندوقی تحت عنوان سلامت تشکیل داده است که بر اساس آن بنیاد اقلامی که در مراحل درمانی موردپذیرش بیمه قرار نمیگیرد آن را با ارائه مستندات از طرف ایثارگران تأمین میکند.
معاون رییس جمهوری همچنین در خصوص تجهیزات خاص مورد نیاز جانبازان مانند ویلچر گفت: در این خصوص انتقاداتی از جانب ایثارگران مطرح است که بر همین اساس اخیراً مذاکراتی با دو کارخانه تولیدکننده ویلچر در کشور آلمان آغازشده است تا با همکاری آنها کارخانهای جهت تولید ویلچر در داخل کشور احداث شود تا کیفیت، قیمت و دسترسی به ویلچرهای مطابق با استانداردهای جهانی به شکل مطلوبی تغییر کند.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: یکی از اولویتهای اصلی بنیاد رسیدگی به جانبازان ویلچری است که تعداد آنها 9000 نفر است. بر همین اساس باید تدابیری برای رفع مشکلات آنها اندیشیده شود.
در پایان حجتالاسلام شهیدی خطاب به اعضای راست قامتان جانباز اعلام کرد: مسئله معیشت بسیار مهم تلقی میشود و در جلسه اخیر با دکتر جهانگیری در هیئت دولت این موضوع مطرح شد. بنابراین از شما میخواهم که با انتخاب نمایندگانی موضوعات را با مسئولان بنیاد در میان بگذارید، البته درخواست داریم که اجازه دهید موضوعات به دور از مسائل سیاسی و حاشیهای در بنیاد و دولت پیگیری شود.